27 / 04 / 2024

konya meram kentsel dönüşüm son durum

konya meram kentsel dönüşüm son durum

Meram Belediyesi tarafından yürütülen tüm kentsel dönüşüm çalışmaları Dönüşüm Meram markasıyla kamuoyuna sunulmaya başlandı. Belediye bu projeyi Meram’ın mazisinden, geleneğinden aldığı gücü geleceğe taşıyacak bir süreç olarak ele alıyor.

Konya Meram'daki kentsel dönüşümde sona gelindi!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindiğini açıkladı. Toru " Büyükşehir Belediye Meclisinden geçtikten sonra planlama çalışmasına noktayı koymuş olacağız" dedi.

Konya Meram'daki dönüşüm protesto edildi!

KONYA'da Meram Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm uygulanacak mahalle sakinleri, belediyenin 300- 400 metrekare arsaya karşılık 1 daire verdiğini ve bunun da yetersiz olduğunu ileri sürerek, caddeyi trafiğe kapatıp, durumu protesto etti.

Meram kentsel dönüşümde Türkiye'ye örnek oldu!

50 milyon metrekarelik alanda imar planı revizyonu yaparak ilçe tarihindeki en büyük planlamayı gerçekleştiren Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, 5 ayrı bölgeyi kapsayan kentsel dönüşüm projeleriyle de Türkiye’ye örnek oldu.

Meram kentsel dönüşümde örnek oldu!

50 milyon metrekarelik alanda imar planı revizyonu yaparak ilçe tarihindeki en büyük planlamayı gerçekleştiren Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, 5 ayrı bölgeyi kapsayan kentsel dönüşüm projeleriyle de Türkiye'ye örnek oldu.

Konya Meram'da 77.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Konya Meram Belediye Başkanlığı, Turgutreis Mahallesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında 77 milyon 898 bin 48 TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor.

Konya Meram kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Konya Meram Belediyesi, Şükran Mahallesi'nde kentsel dönüşüme başlıyor. Kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde mahallede 6 bina yenilenecek. 

Meram 'Kentsel Tasarım Projeleri' için pilot bölge seçildi!

Konya'nın en gözde ilçesi Meram, 'Kentsel Tasarım Rehberleri Uygulama Projeleri' için pilot bölge seçildi.

Konya Meram’da evi olmayan kalmayacak!

Konya Meram'da kentsel dönüşüm uygulanan alanlara kurulacak yapı kooperatifleriyle her gelir grubuna yönelik konutlar üretilecek..

Konya Meram'da yıkım çalışmaları tamamlanıyor!

Konya Meram Belediyesi tarafından başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor. Proje kapsamında yıkımı gerçekleştirilen binaların molozları yeniden kum ve çakıla dönüştürülüyor.

Konya Meram'da 100 yıl konuşulacak dönüşüm!

Konya Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Şükran Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin detaylarını paylaştı. Toru, ''Önümüzdeki 100 yıl boyunca konuşulacak bir dönüşümdür" diye konuştu.

Konya'da kentsel dönüşüm projeleri tam gaz!

Konya'da Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Larende Yokuşu'nda yıkımlar başladı. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru kentsel dönüşüm projelerini yerinde inceledi.

TOKİ Emekli Konya Meram kura sonuçları açıklandı!

TOKİ Emekli Konya Meram kura sonuçları açıklandı, projede 198 adet konut bulunuyor. İşte TOKİ Meram Gödene Emekli kura sonucu...

Konya Meram Gödene TOKİ çekiliş sonuçları!

Konya Meram Gödene TOKİ çekiliş sonuçları henüz açıklanmadı. Konya Meram Gödene TOKİ çekiliş sonuçları açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Konya Meram Gödene Mahallesi kura sonucu 604 konut!

Konya Meram Gödene Mahallesi kura sonucu 604 konut henüz açıklanmadı. Konya Meram Gödene Mahallesi kura sonucu 604 konut açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Konya Meram Gödene 604 konut kura sonuçları listesi!

Konya Meram Gödene 604 konut kura sonuçları listesi henüz açıklanmadı. Konya Meram Gödene 604 konut kura sonuçları listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Konya Meram'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Konya Meram'daki kentsel dönüşüm projelerinden bahseden Belediye Başkanı Fatma Toru, yatırımları ve projeleri anlattı. Toru, Şükran Mahallesi'nde dönüşüm içinde olduklarını belirtti.

Konya Meram TOKİ Emekli başvuruları!

Konya Meram TOKİ Emekli başvuruları için son başvuru günü bugün olarak belirlendi. Projed e198 adet konut bulunuyor.

konya meram kentsel dönüşüm son durum Haberi

konya meram kentsel dönüşüm son durum

Meram Belediyesi tarafından yürütülen tüm kentsel dönüşüm çalışmaları Dönüşüm Meram markasıyla kamuoyuna sunulmaya başlandı. Belediye bu projeyi Meram’ın mazisinden, geleneğinden aldığı gücü geleceğe taşıyacak bir süreç olarak ele alıyor. Meram’ın kalkınmasına ivme kazandıracağını düşünüyor. Kentsel dönüşümle ilçede fiziksel çöküşü durdurmak ve tarihi dokunun sürdürülebilirliğini sağlamak, ekonomik yaşamı canlandırmak, yaşam kalitesini artırmak ve kültüre dayalı dinamikleri harekete geçirmek istiyor.


Meram’da 1 milyon 410 bin metrekarelik bir alanda kentsel dönüşüm çalışmaları sürdürülüyor. Bu alan 7 bin 300 metrekarelik, 5 bin 17 bağımsız birim ve 2 bin 596 parseli kapsıyor.


2,5 yıllık bir emeğin ürünü olan Dönüşüm Meram’ı tanıtan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Dönüşüm Meram’ın iki ana bölümünün bulunduğunu dile getirerek, “Bunlardan birincisi; kentsel dönüşüm amaçlı master plan yolu ile dönüşüm. İkincisi ise...