04 / 05 / 2024

konya meram uluırmak kentsel dönüşüm

konya meram uluırmak kentsel dönüşüm

Konya İli, Meram İlçesi, Uluırmak, Ziya Barlas ve Fahrünnisa mahalleleri sınırları içerisinde belirlenen parseller, Bakanlar Kurulu tarafından riskli alan olarak kararlaştırıldı. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Meram Uluırmak Evleri'nin temeli atıldı!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi öncülüğünde inşa edilecek olan Uluırmak Evleri’nin temeli, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da katıldığı törenle atıldı. 

Uluırmak Evleri kura çekimi sonucu 1646 konut!

Meramlı vatandaşları konut sahibi yapmaya devam eden Meram Belediyesi Uluırmak Evleri projesinin de kura çekilişini gerçekleştirdi. Uluırmak Evleri kura çekimi sonucu 1646 konut...

Meram Uluırmak kura sonuçları kazananlar listesi!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Meram Belediyesi Uluırmak Evleri'nin kura çekilişini gerçekleştirdi. İşte Meram Uluırmak kura sonuçları kazananlar listesi...

Meram Uluırmak kuraları çekildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Meram Belediyesi Uluırmak Evleri'nin kura çekilişini gerçekleştirdi. 

Meram Uluırmak Evleri başvuruları için son 2 gün!

Meram Belediyesi öncülüğünde inşa edilen Uluırmak Evleri’nde başvurular için son iki güne girilirken ön müracaatlar, 30 Kasım 2018'de son buluyor.

Meram Uluırmak Evleri için son gün yarın!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından hayata geçirilen Uluırmak Evleri’nde ön müracaatlar 30 Kasım günü sona erecek. 

Meram Uluırmak Evleri için son 2 gün!

Konya Meram İlçe Belediyesi tarafından hayata geçirilen Uluırmak Evleri’nde ön başvurular 30 Kasım'da sona eriyor. 19 Kasım Pazartesi günü başlayan başvurular 2 gün sonra bitecek.

Meram Uluırmak Evleri tanıtıldı!

Kentsel dönüşüm alanında önemli projeler hayata geçiren Meram Belediyesi, ilçeyi imar ve ihya etme çalışmaları çerçevesinde 1646 dairelik dev bir çalışma olan Uluırmak Evleri projesini de hayata geçiriyor. 

TOKİ Emekli Konya Meram kura sonuçları açıklandı!

TOKİ Emekli Konya Meram kura sonuçları açıklandı, projede 198 adet konut bulunuyor. İşte TOKİ Meram Gödene Emekli kura sonucu...

Konya Meram Gödene TOKİ çekiliş sonuçları!

Konya Meram Gödene TOKİ çekiliş sonuçları henüz açıklanmadı. Konya Meram Gödene TOKİ çekiliş sonuçları açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Konya Meram Gödene Mahallesi kura sonucu 604 konut!

Konya Meram Gödene Mahallesi kura sonucu 604 konut henüz açıklanmadı. Konya Meram Gödene Mahallesi kura sonucu 604 konut açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Konya Meram Gödene 604 konut kura sonuçları listesi!

Konya Meram Gödene 604 konut kura sonuçları listesi henüz açıklanmadı. Konya Meram Gödene 604 konut kura sonuçları listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Konya Meram'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Konya Meram'daki kentsel dönüşüm projelerinden bahseden Belediye Başkanı Fatma Toru, yatırımları ve projeleri anlattı. Toru, Şükran Mahallesi'nde dönüşüm içinde olduklarını belirtti.

konya meram uluırmak kentsel dönüşüm Haberi

konya meram uluırmak kentsel dönüşüm


BAKANLAR KURULU KARARI


Karar Sayısı : 2015/7278

Konya İli, Meram İlçesi, Uluırmak, Ziya Barlas ve Fahrünnisa mahalleleri sınırları içerisinde bulunan ve ekli kroki ile listede sınır ve koordinatları gösterilen alanın riskli alan ilan edilmesi; Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 15/1/2015 tarihli ve 341 sayılı yazısı üzerine, 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanunun 2 nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 11/2/2015 tarihinde kararlaştırılmıştır.



Ek için