29 / 04 / 2024

Konya Meramda kapalı pazar alanı

Konya Meramda kapalı pazar alanı

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, geçtiğimiz aylarda temeli atılan Kovanağzı Kapalı Pazar alanı inşaatında incelemelerde bulundu.

Konya’da 8 taksitle sanayi alanı imarlı arsa satılacak!

Konya ili, meram ilçesinde 8 taksitle sanayi imarlı arsa satılacak. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsalar için 29 Kasım’da ihale düzenlenecek.

Konya Selçuklu Belediyesi'nden esnafa kira yardımı!

Konya Selçuklu Belediyesi, 2020 yılı Nisan ve Mayıs aylarında kapalı oldukları dönemin kiralarını almadı. Belediye kalan 10 aylık kira ücretlerinde de indirim yaptı.

Konya'da 6 bin 435 sosyal konut inşa ediliyor! 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Harmancık Kapalı Pazar Alanı'nda düzenlenen AK Parti Meram 7. Olağan İlçe Kongresi'nde yaptığı açıklamada, Konya'da 6 bin 435 sosyal konut inşa edildiğini açıkladı.

Konya Şehir Hastanesi'nin inşaatında sona gelindi! 

Konya Şehir Hastanesi’nin inşaatı bitme aşamasına yaklaştı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Bin 250 yataklı ve 412 bin 187 metrekare kapalı alanda inşa edilen hastanenin bu yıl açılabilmesi için her türlü çalışmanın yapıldığını belirtti...

Konya'da Türkiye'nin ilk kapalı veledromu inşa edilecek!

Konya'da inşa edilecek Türkiye'nin ilk kapalı veledromu için çalışmalar başladı. Veledrom 90 bin metrekare alanda inşa edilecek. 

Cihanbeyli'ye kapalı azar alanı yapımı sürüyor!

Konya’nın Cihanbeyli İlçe Belediyesi, kapalı pazar alanında inşaat çalışmaları devam ediyor.

Konya Ereğli'ye 2 bin kişilik spor tesisi yapılıyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesinin girişimleri sonucu Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Atakent Mahallesine yaptırılmakta olan yarı olimpik sentetik futbol sahası ve 2 bin kişi kapasiteli kapalı spor salonu inşaatı devam ediyor.

Konya Ereğli kapalı otopark ihalesi 28 Haziran'da!

Konya İli Ereğli İlçesi'nde 5 milyon altı yüz yetmiş bin TL'ye kapalı otopark yapılacak. Konya Ereğli kapalı otopark ihalesi 28 Haziran'da gerçekleşecek.

Konya Bozkır'daki kapalı pazar alanı çalışmaları sürüyor!

BOZKIR'da yapımı devam eden kapalı pazar alanı çalışması tüm hızıyla devam ediyor. Gün, ilçenin en büyük eksikliklerinden bir tanesi olan kapalı pazarın, aynı zamanda diğer önemli eksiklik olan otopark sorununu da gidereceğini belirtti.

Konya Ereğli'de Kapalı Pazaryeri Projesi hayata geçiriliyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi pazarcı esnafının ve ilçe halkının yıllardır özlemini duyduğu Kapalı Pazaryeri projesini hayata geçiriyor.

Konya Ereğli Kapalı Ceza Evi taşındı mı?

Ereğli Kapalı Ceza Evi Toros Mahallesi ’nde yapımı tamamlanan Yeni Ereğli Ceza İnfaz Kurumu ’na taşındı. 6 Şubat tarihi itibariyle taşınma işlemi tamamlanan ceza evi bölge ceza evi olarak faaliyet gösterecek.

Meram Kovanağzı Kapalı Pazar Yeri hizmete açıldı!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından Küçük Kovanağzı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan kapalı pazaryerinin açılışı, ülkemizi yasa boğan şehit haberleri nedeniyle buruk bir şekilde yapıldı.

Konya Meram Kapalı Pazarı Yeri yarın açılacak!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından Küçük Kovanağzı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Kapalı Pazar yeri, 8 Eylül 2015 Salı günü saat 10.00’da düzenlenecek törenle hizmete açılacak.

Konya Meramda kapalı pazar alanı Haberi

Konya Meramda kapalı pazar alanı

'Yerinde tespit, yerinde çözüm' sloganıyla faaliyetlerine yön veren Meram Belediyesi'nin ilçeye kazandıracağı Kovanağzı Kapalı Pazaryeri inşaatında sona doğru yaklaşıldı. Başkan Fatma Toru, pazar alanında incelemelerde bulunurken, yetkililerden inşaatın son durumu hakkında bilgi aldı.

Meram halkının sağlık, esenlik ve güvenlik içerisinde alışverişlerini yapabilmeleri adına projelendirilen Pazaryerlerinin yapımına başladıklarını belirten Başkan Toru, "İlk olarak geçtiğimiz aylarda Kovanağzı Kapalı Pazar Alanı'nın temelini attık ve inşaat hızla devam ediyor. 8 bin 700 metrekare arsa alanı üzerinde 4 bin 850 metrekarelik kapalı alana sahip olan pazaryerimiz Ağustos ayı sonu itibariyle hizmete açılmış olacak. Vatandaşlarımız kış döneminde soğuktan, yaz döneminde ise sıcaktan korunarak alışverişlerini sağlıklı bir şekilde gerçekleştirecek. Kovanağzı Kapalı Pazar Alanı'nın Meram halkına şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.


"PAZAR ALANLARI ÇOĞALACAK"

Başkan Toru, ilçe genelinde kapalı...