07 / 05 / 2024

Konya Meramdaki mahallelerde yeni tapular dağıtılıyor

Konya Meramdaki mahallelerde yeni tapular dağıtılıyor

İlçe tarihindeki en büyük imar planı hamlesini gerçekleştiren Konya ’nın merkez Meram İlçe Belediyesi, 18. madde uygulamasını tamamladığı mahallelerde vatandaşlara yeni tapularını dağıtmaya devam ediyor.

Konya Büyükşehir'den 6,6 milyon TL'lik yatırım!

Konya Büyükşehir Belediyesi kentteki ilçe merkezleri ve mahallelerde sağlıklı ve kesintisiz su hizmeti için çalışmalarına devam ediyor.

Konya Büyükşehir'den 34 milyonluk gölet yatırımı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya’nın farklı ilçelerine bağlı mahallelerde 2016 yılında 34 milyon liralık sulama ve gölet projesini hayata geçirdi.

Konya Karapınar'da yollar asfaltlanıyor!

Karapınar'da mahallelerde, Konya Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyesince yapılan sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.

Konya Doğanhisar'a 1,2 milyonluk mesire alanı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, tüm mahallelerde yaptığı parkların yanı sıra ilçe merkezlerine de şehir parkları kazandırıyor.

Konya Meram'daki mahallelerde yeni tapular dağıtılıyor!

İlçe tarihindeki en büyük imar planı hamlesini gerçekleştiren Konya ’nın merkez Meram İlçe Belediyesi, 18. madde uygulamasını tamamladığı mahallelerde vatandaşlara yeni tapularını dağıtmaya devam ediyor.

Kentsel dönüşüm Konya'da arsa ve ev fiyatlarını artırdı!

Konya Büyükşehir, Meram, Karatay ve Selçuklu Belediyesi, bir dizi dönüşüm projesini hayata geçiriyor. Dönüşümün olduğu mahallelerde ise arsa ile ev fiyatları yüzde 100 arttı.

Konya Şefik Can Caddesi'ndeki dönüşümde altyapı yetersiz!

Konya Şefik Can Caddesi'nin iki yakasında ciddi bir kentsel dönüşüm yaşanıyor. Eski tek katlı evlerin yerine yeni, yüksek katlı ve lüks binalar yükseliyor. Dönüşümün yaşandığı mahallelerde altyapı noktasında ise büyük sıkıntılar yaşanıyor.

Konya ilçelerinde su sorunu çözülecek!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Ereğli ve Emirgazi ilçelerine bağlı mahallelerde su özlemini iki adet kuyu ve 2 bin metreküplük hacme sahip gömme su deposu ile giderdi.

TOKİ Konya Seydişehir'de 80 bin TL'ye!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Konya – Seydişehir Toplu Konut Projesi kapsamında 83 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak

Hilton ikinci Garden Inn'i Konya'da dün açtı

Hilton Worldwide Türkiye'deki ikinci Hilton Garden Inn otelini dün Konya'da açtı. Hilton Garden Inn Global Başkanı Adrian Kurre otelin 210 oda ve 18 süitten oluşacağını söyledi

Konya Karatay Entegre Sağlık Kampüsü yaptırılacak!

Sağlık Bakanlığı Kamu Özel Ortaklığı Daire Başkanlığı tarafından, kamu özel ortaklığı modeli ile Konya Karatay Entegre Sağlık Kampüsü yapım işleri ile ürün ve hizmetlerin temin edilmesi işi ihalesi için ön yeterli

Hilton Garden Inn Türkiyedeki 2. otelini Konya'da açıyor!

Konya, 24 Kasım 2010- Hilton Worldwide bugün Türkiye’deki ikinci Hilton Garden Inn otelinin, tarihi şehir Konya’daki açılışını duyurdu. Bu son açılış şirket için stratejik büyüme pazarı olan Türkiy

Konya-Ankara hızlı treni konut sektörünü heyecanlandırıyor!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 17 Aralık’ta deneme seferlerine başlayacak olan Konya-Ankara hızlı treni, kentte özellikle konut sektörününü heyecanlandırıyor

Konya Meramdaki mahallelerde yeni tapular dağıtılıyor Haberi

Konya Meramdaki mahallelerde yeni tapular dağıtılıyor

Hatıp Mahallesi ’nde 3194 sayılı İmar Kanunu ’nun 18. maddesi gereğince yapmış oldukları imar uygulamasını tamamladıklarını ve yeni tapuların dağıtımına başladıklarını belirten Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Bu mahallemizde 215 kadastro parseli uygulamaya girdi ve toplam 167 adet imara uygun parsel üretildi. Yeni cami, park alanları, mezarlık alanı ve toplam 201 bin 29 metrekarelik mesken konut alanı üretilmiştir” dedi.

Aydoğdu Mahallesi ’nde de 116 bin 663 metrekarelik alanda uygulama yaptıklarını kaydeden Başkan Toru, “Buradaki uygulamayla da 4 park, 2 cami, 1 eğitim tesisi alanı, 1 sağlık ocağı, 5 trafo ve 1100 konutluk 9 adet imar parseli üretilmiştir. Her iki mahallemizdeki imar uygulamamızın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Meram ’da Küçükkovanağzı, Büyükkovanağzı, Ladikli, Arifbilge ve Hacı İsaefendi Mahallelerinde 1.5 milyon metrekarelik...