09 / 05 / 2024

Konya Numune Hastanesinin inşaatı durdu mu

Konya Numune Hastanesinin inşaatı durdu mu

Konya Numune Hastanesi'nin inşaat durdu mu? Yapımına 2011 yılında başlanılan Konya Numune Hastanesi 'nin inşaatının yapımını üstlenen müteahhit firmanın, hastane yapımını yarım bıraktığı konuşuluyor.

Sivas'a ikinci millet bahçesi müjdesi!

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, geçtiğimiz günlerde açılan Sivas Millet Bahçesi'nde konuştu. Bilgin, 27 Haziran Parkı ve eski Numune Hastanesinin olduğu alana ikinci millet bahçesi yapılacağını müjdeledi...

Konya Akşehir’deki 14 okul için yıkım kararı!

Konya Akşehir’de deprem güvenliği çalışması kapsamında okul binalarının beton kesit kolonlarından numune alınıp, inceleme yapıldı. İncelemelerin ardından bölgedeki 14 okul için yıkım kararı alındı.

Tarihi Numune Hastanesi'nin binası sağlığa hizmet edecek!

Türkiye'nin en eski sağlık kuruluşlarından biri olan ve Ankara Şehir Hastanesine taşınan Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinin tarihi binası, tıbba hizmet vermeye devam edecek.

Konya Şehir Hastanesi 2020'de hizmete açılacak!

Yeni dönemde sağlık alanında önemli hizmetler planladıklarını söyleyen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Konya'da yapımı devam eden şehir hastanesinin gelecek yıl hizmete açılacağını söyledi.

Konya Şehir Hastanesi'nin yüzde 51'i tamam!

Sağlık Bakanlığı tarafından kamu-özel iş birliğiyle başlatılan "Şehir Hastaneleri Projesi" kapsamında yapımı devam eden Konya Şehir Hastanesinin yüzde 51'den fazlası tamamlandı.

Konya Numune Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Yıllardır tamamlanması beklenen Konya Numune Hastanesi açılış için gün sayıyor. İnşaatı biten hastanenin 1 ay içerisinde açılması planlanıyor.

Sivas eski Numune Hastanesi, kent meydanı oluyor!

Sivas Valisi Davut Gül, eski numune hastanesinin 57 bin metrekarelik arsasında kent meydanı projesi yapacaklarını söyledi. Vali Gül, ekonomik ömrünü tamamlayan binaların yıkılarak yerine cami ve meydan projesi yapılacağının müjdesini verdi.

Konya Numune Hastanesi Ocak ayında açılacak!

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, basın toplantısı düzenleyerek Konya’nın ve ülkenin gündemini değerlendirdi.

Konya Numune Hastanesi yılbaşına kadar açılacak!

AK Parti Konya milletvekili Dr. Mustafa Baloğlu, son zamanlarda yaşanan elektrik kesintilerinden, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay hakkında çıkan haberlere kadar birçok önemli başlığı Memleket'e değerlendirdi.

Konya Numune Hastanesi'nin inşaatında son durum!

Geçtiğimiz yıl 100. Kuruluş yıldönümünü kutlayan Konya'nın en köklü hastanesi konumunda bulunan Numune Hastanesi’nin yeni bina inşaatı hızla ilerliyor

Konya Numune Hastanesi yıl sonunda hizmete açılacak!

Konya Numune Hastanesi’ndeki çalışmalar neticesinde gözle görülür bir ilerleme kaydedilmiş oldu. Mart 2017’de tamamlanması konuşulan projenin 2016 yılı sonuna yetiştirilmesi öngörülüyor.

Konya Numune Hastanesi'nin yıkılması halkı etkiledi!

Konya Numune Hastanesi'nin yıkılmasından sonra işlerinin durma noktasına geldiğini söyleyen Numune Hastanesi'nin çevresindeki esnaflar, işlerinin eskisi gibi olacağı günleri dört gözle bekliyor.

Konya Numune Hastanesi 2017’de hizmete açılcak!

Yıllardır yapım çalışmaları devam eden Numune Hastanesi’nin ne zaman biteceği merak konusuydu. Konuyla ilgili gazetemize açıklama yapan İl Sağlık Müdürü Hasan Küçükkendirici,Numune Hastanesi 2017 yılının ilk aylarında faaliyete geçeçeğini açıkladı.

Konya Numune Hastanesinin inşaatı durdu mu Haberi

Konya Numune Hastanesinin inşaatı durdu mu


Yapımına 2011 yılında başlanılan Konya Numune Hastanesinin inşaatının yapımını üstlenen müteahhit firmanın, hastane yapımını yarım bıraktığı konuşuluyor.


2015 yılında bitirilmesi planlanan Konya Numune Hastanesi'nin yapım ihalesini alan inşaat firmasının TOKİ'den para alamadığı için inşaatı yarım bıraktığı söyleniliyor. İnşaat alanında da gazetemizce yapılan incelemede, inşaat yapım firmasından kimsenin bir şey söylememesi, çalışmaların durmuş olması ve inşaat alanında kimsenin çalışıyor olmaması bu söylentileri destekler mahiyette. 


ÇEŞİTLİ SÖYLENTİLER VAR 

İnşaat alanında ve çevresinde yaptığımız araştırmada Konya Numune Hastanesi inşaatının durmuş olma smdan çevre sakinlerinin de şikayetçi olduğu görüldü. Bazı çevre sakinleri inşaa firmasının TOKİ'den para alamadığındar dolayı inşaatın durduğunu söylerken, baz çevre sakinleri de inşaat firmasının mali sı kıntıda olmasından dolayı işi bıraktığı iddiasında bulundu.


2015 yılında bitirilmesi planlanan Konya Numune Hastanesi'nin yapım ihalesini alan inşaat...