04 / 05 / 2024

Konya proje bütçeleri

Konya proje bütçeleri

Tarım, enerji, sağlık, eğitim ve ulaşım alanlarındaki yeni yatırımlar Başbakan Prof. Dr. Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan ve eski ve yeni milletvekillerinin çabaları ile Konya’yı yepyeni bir geleceğe hazırlıyor.

2024 bütçesinin aslan payı yazılım ve donanıma!

2024 yılında bütçelerde aslan payı altyapı yenilemelerine, yazılım ve donanıma ayrılacak. Yeni teknolojilere uyum süreci de bütçeleri artıracak. Yönetilen servisler ve bulut bilişimin bütçedeki payı artacak.

Kira bütçeleri ve en çok kiralık-satılık ev aranan ilçe belli oldu! Herkes oraya koşuyor

Çevrim içi gayrimenkul platformu olan Emlakjet, 400 bin sayısına gelmiş olan satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan veri tabanında oluşan hareketler doğrultusunda temmuz ayı emlak verilerini yayımlamasının haricinde özel araştırma dosyasında yaş gruplarına göre kiralık ev arama sürelerini ve bütç

Bütçeyi Zorlamayan Fırın Arayanlar Dikkat! İşte Profilo Ankastre Fırınları Mart 2022 Fiyat Listesi…

Yeni bir eşya alırken öncelikli olarak fiyatlara bakmak tercihleri belirler. Bütçeleri zorlamayan Profilo ankastre fırınları ve fiyat listesini yazımızda bulabilirsiniz…

Mehmet Özhaseki'den kentsel dönüşüm bütçesi için çağrı!

Kayseri Kocasinan Belediyesince Uğurevler Mahallesi'nde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm kapsamındaki anahtar teslim töreninde konuşan Özhaseki, kentsel dönüşüm bütçeleri için çağrıda bulundu.

Srt Hafriyat Nakliyat İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Elektrik Proje Taahhüt Sanayi Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Srt Hafriyat Nakliyat İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Elektrik Proje Taahhüt Sanayi Tic.Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Bulut tarafından kuruldu.

İstanbul’un 39 ilçesinde 2021 yatırım bütçeleri belirlendi! 

İstanbul’un 39 ilçesinin 2021 yılı bütçeleri açıklandı. İstanbul’un en yüksek bütçeye sahip ilçesi Esenyurt, en düşük bütçeye sahip ilçesi ise Adalar olarak gerçekleşti.

Kıbrıs Merkez Bankası projesinin bütçesi Maliye’ye mi bağışlanacak?

Ulusal Mimari Proje Yarışması'nın kazananı proje için yüksek güvenlikli, yüksek metrekareli bir Merkez Bankası binası inşaatı için ayrılan bütçenin bu zor günlerde Maliye’ye bağışlanıp bağışlanmayacağı merak ediliyor.

Denizli Büyükşehir'in 2020 bütçesi 772 milyon 220 bin TL!

Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Büyükşehir DESKİ Genel Müdürlüğünün 2020 yılı bütçeleri 1 milyar 215 milyon TL olarak belirlendi.

Şehir hastaneleri artık kendi bütçeleri ile yapılacak!

Şehir hastaneleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca “Şehir hastanelerini kendi imkânlarımızla, kendi bütçemizle yapacak tecrübeye sahip olduk. Bu hastanelerle ilgili kira bedeli ile hizmetler toplanarak birçok rakamlar veriliyor. Bunlar doğru değil'' dedi.

İBB Meclisi’nde 39 ilçenin 2020 bütçesi onaylandı!

İstanbul'daki 39 ilçenin 2020 yılı bütçeleri İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde onaylandı. İstanbul'un en yüksek bütçeye sahip ilçesi de 802 milyon 250 bin Türk Lirası ile Esenyurt oldu. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin 2019 bütçesi 14 milyar TL!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ASKİ ve EGO Genel Müdürlüğü’nün toplam 14 milyar TL’lik 2019 bütçeleri Büyükşehir Belediye Meclisi’nde onaylandı. 

Bobofis Mimarlık Proje Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bobofis Mimarlık Proje Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tezcan Bölge ve İbrahim Bölge ortaklığında kuruldu. 

Dtec Mimarlık İnşaat Proje Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dtec Mimarlık İnşaat Proje Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Güler tarafından kuruldu. 

Konya proje bütçeleri Haberi

Konya proje bütçeleri

Tarım, enerji, sağlık, eğitim ve ulaşım alanlarındaki yeni yatırımlar Başbakan Prof. Dr. Davutoğlu ve ekibi; Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan ve ekibi, eski ve yeni milletvekillerinin çabaları ile Konya’yı yepyeni bir geleceğe hazırlıyor.


KONYA ULAŞAN VE ULAŞILABİLİR OLUYOR


Metro Projesi, Güney Batı kısmı dışında programda iki bölümde tanımlanan Çevre Yolu, Havaalanı Apron Bağlantı Yolu, Yeni Yüksek Hızlı Tren Gar Binası, Konya-Karaman YHT Projesi’ne ayrılan kaynaklar Konya’nın geleceğini daha da parlatmaya aday gözüküyor.


KOP RAKAMI KÜÇÜK ANLAMI BÜYÜK İŞLERLE PROGRAMDA


Mevlevi Köyü, Nasrettin Hoca Mizah Köyü, obrukların oluşumu, göç araştırmaları, ulusal ve uluslararası veri merkezi, yerli güneş pili üretim hedefi, kırsal kalkınmayı artırma araştırmaları ve benzeri projeler ileriye doğru atılacak adımlarda rehber olacak.


DİKKAT ÇEKEN PROJELER


Karapınar Enerji İhtisas Bölgesi,  Karapınar-Ayrancı Linyitleri Projesi, Yeni Cezaevi, Yeni Yazma...