28 / 04 / 2024

konya satılık daire

konya satılık daire

Konya Büyükşehir, Meram, Karatay ve Selçuklu Belediyesi, bir dizi dönüşüm projesini hayata geçiriyor. Dönüşümün olduğu mahallelerde ise arsa ile ev fiyatları yüzde 100 arttı.

Motto Residence Somuncu ödeme planı!

Motto Residence Somuncu ödeme planı kapsamında projede 60 ayda 0,38 faiz uygulanırken 120 ayda ise 0, 073 faizle taksitlendirme sağlanıyor. Tek blok şeklinde yükselen proje daireler akıllı ev sistemiyle dizayn edildi.

Motto Residence fiyat listesi!

Motto Residence fiyat listesine göre daireler 400 bin TL'den başlıyor. Lansmanının bu ayın ortasında yapılacağı projede 1+1'den 6+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. Proje 17 kattan oluşuyor.

Flora Şehir teslim tarihi!

Flora Şehir teslim tarihi olarak Mart 2016'da yaşam başlayacak. Toplam 334 adet daireden oluşan projede daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

Konya Doğaşehir Evleri'nde fiyatlar 267 bin TL'den başlıyor!

Dağ Mühendislik tarafından hayata geçirilen Doğaşehir Evleri projesinde konutlar 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve villa şeklinde dizayn edildi. Konya Doğaşehir Evleri'nde fiyatlar 267 bin TL'den başlıyor.

Mevedded Şehir Konakları satış ofisi telefon!

Mevedded Şehir Konakları satış ofisi telefon numası 0 (332) 233 25 14 olarak belirlendi. 2 etap şeklinde yükselen projede daireler 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

Mevedded Şehir Konakları teslim tarihi!

Toplam 160 adet daireden oluşan Mevedded Şehir Konakları projesinde dairelerin teslim tarihi Aralık 2015 olarak belirlendi. Projedeki daireler daireler 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Can Liva Evleri fiyat bilgisi!

Toplam 36 adet daireden oluşan Can Liva Evleri projesinde daireler 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje şehir merkezine 400 metre kadar uzaklıkta bulunuyor. İşte Can Liva Evleri fiyat bilgisi...

Konya Can Liva Evleri' nde fiyatlar 300 bin TL' den başlıyor!

Can İnşaat tarafından hayata geçirilen Konya Can Liva Evleri projesinde daireler 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje Konya İl' inde yükseliyor. Konya Can Liva Evleri' nde fiyatlar 300 bin TL' den başlıyor.

Can Yaka Konutları fiyat bilgisi!

Can Yaka Konutları projesinde daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje Konya İl' inde yükseliyor. İşte Can Yaka Konutları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor...

Can Yaka Konutları satış ofisi!

Toplam 53 adet daireden oluşan Can Yaka Konutları projesinde daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. İşte Can Yaka Konutları satış ofisi detaylı adres bilgileri...

Konya Can Yaka Konutları' nda fiyatlar 320 bin TL' den başlıyor!

Can İnşaat tarafından hayata geçirilen Konya Can Yaka Konutları projesinde toplam 53 adet konut bulunuyor. Proje Konya İl' inde yükseliyor. Konya Can Yaka Konutları' nda fiyatlar 320 bin TL' den başlıyor.

Mevedded Şehir Konakları satış ofisi!

Safira İnşaat imzasıyla yükselen Mevedded Şehir Konakları toplam 160 adet daireden oluşuyor. Projedeki daireler 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Mevedded Şehir Konakları satış ofisi adresi haberimizde yer alıyor.

Konya Mevedded Şehir Konakları' nda fiyatlar 330 bin TL' den başlıyor!

Safira İnşaat tarafından hayata geçirilen Konya Mevedded Şehir Konakları toplam 160 adet daireden oluşuyor. Konya Mevedded Şehir Konakları' nda fiyatlar 330 bin TL' den başlıyor.

Konya Vüska Evleri iletişim bilgileri!

Konya Vüska Evleri içerisinde açık ve kapalı otopark, çocuk oyun alanları, kamelyalar, yürüyüş yolları, basketbol sahası, havuz gibi sosyal imkanlar bulunuyor. Konya Vüska Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Meram Parkmahal Konya satılık!

Meram Parkmahal Konya satılık konut tipleri 3+1'den 5+1 seçeneklerine kadar tasarlandı. Toplam 382 daireye yer verilen projede son kalan 80 daire ile satışlar tüm hızıyla devam ediyor...

V75 Residence satılık daire!

17 katlı 2 blokta toplamda 75 adet daireden meydana gelen V75 Residence projesi Konya Şefikcan Caddesi üzerinde inşa ediliyor. İşte, V75 Residence satılık daire seçenekleri..

Zermeram Evleri Konya satılık!

Zermeram Evleri Konya satılık daire teslimlerinin 36 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor. Seha Yapı imzası taşıyan proje 300 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Zermeram Kozağaç satılık daire!

Zermeram Kozağaç satılık daire teslimlerinin ilk etapta 36 ay sonra gerçekleşmesi öngörülüyor. Konya Meram bölgesinde inşa edilen projede 48 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor.

Konya Sarayönü TOKİ 1. Etap satılık daire!

Konya Sarayönü TOKİ 1. Etap satılık daire fiyatları 65 bin 947 TL'den başlıyor. Ödeme seçenekleri arasında 180 ay vade imkanı yer alan projenin başvuru dönemi devam ediyor.

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık daire sayısı düşüyor!

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık ev sayısı da düşüyor. İnşaat sektörünün her geçen gün geliştiği Konya'da, birçok bina yükselse de kiralık daire bulma oranı her geçen düşüyor...

Triyanda Evleri İzmir satılık daire!

İçerisinde 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin bulunduğu Triyanda Evleri İzmir satılık daire bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Nurol GYO Nurol Park satılık daire!

Nurol GYO Nurol Park satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. Nurol Park projesinde teslimler 2016 yılının Şubat ayında yapılacak...

Park Oran satılık daire!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş., Emlak Pazarlama ve Aktürk Yapı ortaklığı imzası taşıyan Park Oran satılık daire fiyatları 650 bin TL 'den başlıyor...

Park Oran Ankara satılık daire!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş., Emlak Pazarlama ve Aktürk Yapı'nın ortak çalışması ile yükselen Park Oran Ankara satılık daire fiyatları 680 bin TL'den başlıyor...

Sarıyer Panaroma Home satılık daire!

Panaroma Grup'un projesi olarak hayata geçirilen Sarıyer Panaroma Home satılık daire fiyatlarını ve teslim tarihi gibi bilgiler haberimizin devamında yer buluyor...

Bahçeşehir Bahçe City satılık daire!

Bahçeşehir Bahçe City satılık daire fiyatları 637 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Gen Yapı Saloon Residence satılık daire!

Gen Yapı Saloon Residence satılık daire bilgisi haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor...

konya satılık daire Haberi

konya satılık daire

Konya'da kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verildi. Büyükşehir, Meram, Karatay ve Selçuklu Belediyesi, bir dizi dönüşüm projesini hayata geçiriyor. Dönüşümün olduğu mahallelerde ise arsa ile ev fiyatları yüzde 100 arttı.



Kentsel dönüşüm en çok Meram'da hissediliyor. İlçenin 4 mahallesinde büyük bir dönüşüm var. Meram'n Aksinne Mahallesi'nde bin 257 kişiye ait olan 21 hektarlık alanda, 419 parselde bulunan 694 bina, 5 cami, 1 hastane kentsel dönüşüm programına alındı. Çaybaşı ve Hacıfettah Mahallesi'nde ise 20 hektarlık alanda bin 300 kişiye ait 615 parselde bulunan 450 bina, 6 cami kentsel dönüşüme dahil oldu. Şükran Mahallesi'nde de bir dizi dönüşüm projesi var. Karatay'da ise Mevlana Kültür Merkezi'nin civarında ve Yeni Mahalle'de büyük bir dönüşüm sözkonusu. İlçenin farklı noktalarında dönüşümle oluşturulan konut projeleri ise devam ediyor....