30 / 04 / 2024

konya seha yapı

konya seha yapı

Seha Yapı 'nın Konya'daki tüm projelerinde geçerli Evinizi Nasıl Alırdınız?" kampanyası, sadece ev sahibi olmak isteyenlere değil, yatırım yapmak isteyenlere de büyük fırsatlar sunuyor.

TOKİ Başkanı'ndan Seha Yapı şantiyesine ziyaret!

TOKİ Başkanı'ndan Seha Yapı şantiyesine ziyaret. Yıllardır TOKİ'ye ait birçok mimariye imza atan Seha Yapı, halen yapımına devam ettiği 'Yazır TOKİ' inşaatının şantiyesinde TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ı ağırladı.

Seha Panorama Evleri tasarruf ettiriyor!

Konya’nın en fazla konut üreten şirketi Seha Yapı’nın, ‘temiz enerji dönemi’ sloganıyla satışa çıkardığı Seha Panorama Evleri’nde inşaat tüm hızıyla devam ediyor. Seha Panorama Evleri tasarruf ettiriyor.

Seha Yapı, yeni projesi için arsa satın aldı!

Seha Yapı, Konya’da daha önce yapılmamış nitelikte yeni bir projeyi hayata geçirmek için kolları sıvadı ve Meram-Kozağaç bölgesinde 31 milyon 500 bin TL + KDV değerinde Konya’nın 244 bin metrekarelik en büyük imarlı arazisini satın aldı.

Konya Uluslararası Fuar Alanı'nı Seha Yapı inşa edecek!

Konya'da ilklerin öncüsü ve Konya’nın en fazla konut üreten inşaat şirketi olan Seha Yapı, Konya Uluslararası Fuar Alanı'nı 33 milyon 146 bin 430 TL + KDV’lik sözleşme ile inşa edecek...

Konya yapı ruhsatı verilen bina sayısında 4’üncü oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü Yapı İzin İstatistiklerinden “Konya ili Yapı İzin İstatistikleri, Ocak-Aralık 2019” konusunda bir basın bülteni hazırladı...

Konya yapı ruhsatı verilen bina sayısında 3’üncü oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü Yapı İzin İstatistiklerinden “Konya ili Yapı İzin İstatistikleri, Ocak-Eylül 2019” konusunda bir basın bülteni hazırladı...

Konya yapı ruhsatı verilen bina sayısında 4’üncü!

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü tarafından açıklanan “Konya ili Yapı İzin İstatistikleri, Ocak-Haziran 2019” verilerine göre, Konya yapı ruhsatı verilen bina sayısında 4’üncü oldu.

Konya'da 582 binaya yapı ruhsatı verildi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)  Konya ili Yapı İzin İstatistikleri Ocak-Mart 2019 rakamlarını açıkladı. Konya ili 2019 yılı Ocak-Mart döneminde yapı ruhsatı verilen bina sayısında 5'inci oldu. 

Seha Yapı Türkiye’nin en çok konut projesi yürüten ilk 10 şirketi arasında!

Seha Yapı, Türkiye’nin en prestijli ekonomi yayınlarından olan Capital ve Ekonomist dergileri tarafından gerçekleştirilen "Türkiye'nin Gayrimenkul Liderleri" ödül töreninde ülkemizin en çok konut projesi yürüten ilk 10 şirketi arasında yer alarak ödül kazandı. 

Konya Seha Vadi ödeme bilgisi!

Konya Seha Vadi ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. 65 adet konuttan meydana gelen Seha Vadi projesi 10 bin 240 metrekare inşaat alanına sahip.

Konya Seha Vadi fiyat!

Konya Seha Vadi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim uygulanıyor. 

Konya Seha Vadi Evleri fiyatları!

Konya Seha Vadi Evleri fiyatları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Günde 42 TL'ye ev sahibi olunan projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim uygulanıyor. 

Konya'da yapı ruhsat harçlarına indirim!

Konya Beyşehir Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, inşaat sektörüne destek vermek için yapı ruhsat harçlarında bir miktar indirime gitme kararı alındı.

Konya Zermeram’da teslimler 2019'da!

Seha Yapı tarafından Konya’da inşa edilen Zermeram’da teslimler başlıyor. Proje kapsamında bin 170 konut ve 125 ticari alan 2019'da teslim edilecek.

Seha Yapı’dan tarihi kampanyaya tam destek!

Anadolu’nun büyüğü Seha Yapı konut piyasasını canlandıracak tarihi kampanyaya tam destek veriyor, Zermeram’ın 2. etabında peşinde yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor.

Seha Yapı 7 Renk Selçuklu fiyat listesi!

Seha Yapı 7 Renk Selçuklu projesinde lansman öncesinde fiyat avantajı sunuluyor. Peki fiyatlar ne kadar? İşte Seha Yapı 7 Renk Selçuklu fiyat listesi...

Seha Yapı 4 projesiyle Konya Gayrimenkul Fuarı'da boy gösterecek!

Seha Yapı Zermeram, 3. İstanbul, 7 Renk Selçuklu ve Seha Kanyonpark Evleri projesiyle Konya Gayrimenkul Fuarı’na katılacak...

konya seha yapı Haberi

konya seha yapı

14 Şubat'a kadar geçerli kampanya kapsamında: anlaşmalı katılım bankasından yüzde 0,42'den başlayan oranlarla 120 aya kadar vade ve ayrıca vade farksız 18 ay taksitle ödeme imkanı bulunuyor.Ayrıca; peşin ödeme yapmak isteyenlere özel indirim sunuluyor. 


Seha Yapı Genel Müdürü Tuncay Lamcı "Evinizi Nasıl Alırdınız?" kampanyası ile ilgili şunları söyledi; "Bu cazip fırsatlarla birlikte ev sahibi olmak isteyenler şehrin istedikleri yerinden evlerini seçebilecekler. Seha Yapfnın inşa ettiği; Bahar Evleri, Özlem Konutları, Yasemin Evleri, Reyhan Konutları ve Panorama Evleri'ni kapsayan kampanyamızın büyük ilgi uyandıracağına inanıyorum. 


Kampanyada her bütçeye göre ev bulmak mümkün, ayrıca standartlan zorlayan ve eşsiz bir mimarı ve yaşam vaadiyle mutlu aileleri bekleyen Reyhan Konutları ve Panorama Evleri Konya'nın en farklı projeleri. 

Panorama Evleri kullandığınız enerjiden tasarruf ettirirken, Reyhan Konutları ise ahşap ve...