21 / 05 / 2024

konya stadı tamamlandı mı

konya stadı tamamlandı mı

Gençlik ve Spor Bakanlığı,27 yeni stadı 2016-17 sezonuna yetiştirilmesi hedefliyor. Stadların Çalışmaları yakından takip eden Gençlik ve Spor Bakanlığı yetkilileriyle inşaatları takip altında tutuyor.

Konya OSB'de 143 parselin tahsisi tamamlandı!

Konya Organize Sanayi Bölgesi'nin 5. Kısım Genişleme Alanı'nda 143 parselin tahsisi tamamlandı. Bölgede 2020 sonuna kadar 300 milyonluk altyapı yatırımı yapılacak.

Altındağ Ulubey Stadı Eylül'de açılıyor!

Altındağ Belediyesi tarafından Ulubey mahallesine inşa edilen stad tamamlandı. Altındağ Ulubey Stadı'nın Eylül ayında açılması planlanıyor.

Giresun Çotanak Stadı'nın yüzde 70'i tamamlandı!

Giresun Çotanak Stadı'nın inşaatı hızla devam ediyor. 20 bin 28 kişilik stadın yüzde 70'lik kısmının tamamlandığı açıklandı.

Konya-Alanya arası 2 saate iniyor!

Eyiste Deresinde yapımına başlanan Eyiste Viyadüğü'nde çalışmalar devam ediyor. Viyadük tamamlandığında Alanya-Konya arası 2 saate inecek.

Konya'da Millet Bahçesi için ilk yıkım başladı!

Eski statların Millet Bahçesi'ne dönüştürülmesi talimatının ardından, Konya Atatürk Stadı'nda yıkıma başlandı.

Konya Şehir Hastanesi'nin yüzde 51'i tamam!

Sağlık Bakanlığı tarafından kamu-özel iş birliğiyle başlatılan "Şehir Hastaneleri Projesi" kapsamında yapımı devam eden Konya Şehir Hastanesinin yüzde 51'den fazlası tamamlandı.

Giresun Çotanak Stadı yıl sonu tamam!

22 bin 28 seyirci kapasiteli Giresun Çotanak Stadı'nın yüzde 70'i tamamlandı ve yıl sonunda yüzde 100 oranında tamamlanacak...

Diyarbakır Stadı 9 Mayıs'ta açılacak! İşte son hali!

9 Mayıs Çarşamba günü açılacak olan 33 bin seyirci kapasiteli Diyarbakır Stadı'nın yapımı tamamlandı. Stadın son halinin görüntüleri paylaşıldı...

Çotanak Stadı'nın kaba inşaatı bitiyor!

Vali Harun Sarıfakıoğulları, Giresun'da yapımı devam eden Çotanak Stadı'nın inşaatında incelemelerde bulundu. Stadın kaba inşaatının yüzde 88'i tamamlandı..

Yeni Ordu Stadı'nın kaba inşaatı tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu'da geçen yıl mayıs ayında temeli atılan yeni stadın kaba inşaatının tamamlandığını söyledi.

Ordu Stadı'nın yüzde 95'i tamam!

Altınordu Durugöl Mahallesi'nde yer alan Ordu Stadı'nın yüzde 95'i tamamlandı. 20 bin seyirci kapasitesine sahip olacak stat fındik figürü şeklinde tasarlanıyor.

Konya Selçuker Center yarın açılıyor!

Torku Arena Stadı'nın hemen karşısında yer alan Konya Selçuker Center kapılarını yarın açıyor. 

Ordu Stadı'nın yüzde 80'i tamam! İşte son görseller!

Ordu'da inşa edilen yeni stadın inşaat çalışmaları yüzde 80 oranında tamamlandı. Projenin inşaatında çalışmalar sorunsuz bir şekilde hızla devam ediyor...

konya stadı tamamlandı mı Haberi

konya stadı tamamlandı mı

Konya ve Mersin statlarını tamamladı. Şimdi 27 yeni stadın tamamlanması hedefleniyor. İnşaatlarda son aşamaya yaklaşıldı.


Gençlik ve Spor Bakanlığı, 27 yeni stadın yapım çalışmalarında büyük ilerleme kaydetti..Türk takımları yaptıkları yıldız transferlerle özellikle Avrupa'da gündemin ilk sırasına otururken, Gençlik ve Spor Bakanlığı da yeni statlarla Türk futbolunun çehresini değiştirmek için tam gaz çalışıyor. '29 Avrupa stadı' sloganıyla yola çıkan Gençlik ve Spor Bakanlığı, çalışmalarda büyük aşama kaydetti.


Konya ve Mersin statlarının yapımı tamamlanırken, geriye kalan 27 stadın ise yüzde 60'ı tamamlanmış durumda. UEFA standartlarına göre yapılan bu statların, son teknolojiyle donatılması da dikkat çeken önemli noktalardan biri.


Türkiye'nin tüm illerinde ihtiyaca göre hazırlanan projelerde 29 stat için yaklaşık 3.250 milyar TL'lik bir bütçe hazırlandı. Stadın yanı sıra tesis yapımına önem veren bakanlık, bu...