04 / 05 / 2024

Konya Tarım Fuarı

Konya Tarım Fuarı

Konya'da prefabrik imalatçısı tarafından inşa edilen iki katlı ters villa, farklı mimarisi ile Konya Tarım Fuarı'nda ziyaretçilerden yoğun ilgi görüyor.

TürkTraktör'den çiftçilere elektrikli traktör! Türkiye’de bir ilke imza atılıyor! 

TürkTraktör, çiftçiler için geliştirdiği elektrikli traktörü Konya Tarım Fuarı’nda görücüye çıkardı. İşte ayrıntılar...

Konya'da tam 772 bin 263 metrekarelik toprak yabancıların oldu! Yabancılara en çok tarım arazisi satılan kent!

1 Ocak 2022 ile 31 Aralık 2022 tarihleri arasında 5 milyon 219 bin 309 metrekare tarım arazisinin yabancılara satıldığı açıklandı. İYİ Parti Konya Milletvekili Ünal Karaman, Konya'nın yabancıya toprak satışında ilk sırada olduğunu belirtti. 

Adana Tarım ve Sera Bahçe Fuarları 7 Kasım 2023'te kapılarını ziyaretçilerine açacak

Adana Tarım ve Sera Bahçe Fuarları 7-11 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek. TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek fuar, sektörün yerli ve yabancı paydaşlarını bir arada buluşturacak. İşte ayrıntılar...

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 5 ilçeye Tarım Müdürlüğü binası!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ilgın, Halkapınar, Derbent, Güneysınır ve Sarayönü ilçelerinde ilçe Tarım müdürlüğü binası inşa edecek. 

Ortadoğu İnşaat ve Tarım Fuarları başarıyla tamamlandı!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Fuar Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Deniz 2019 bahar döneminde düzenlenen inşaat ve tarım fuarları hakkında açıklamalarda bulundu.

Konya'daki iki katlı ters villaya yoğun ilgi!

Konya'da prefabrik imalatçısı tarafından inşa edilen iki katlı ters villa, farklı mimarisi ile Konya Tarım Fuarı'nda ziyaretçilerden yoğun ilgi görüyor.

13. Konya İnşaat Fuarı İstanbul'da gerçekleşti!

Tesisat inşaat Malzemecileri Federasyonu (TİMFED) Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Çelik önderliğinde düzenlenen 13. Konya inşaat Fuarı hazırlık ve tanıtım toplantısı İstanbul'da yapıldı.

Konya'ya Tarım Müzesi yapılıyor!

Konya Tarihi Buğday Pazarı'nda çalışmaları son hızla devam eden proje kapsamında; bölgeye 800 araçlık katlı yeraltı otoparkı, Tarım Tarihi Müzesi, işyerleri ve meydan yapılacak.

Konya Şehir Hastanesi alanı tarım arazisi değil!

Baloğlu, Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırmalar Enstitüsü' nde Şehir Hastanesi için tahsis edilen alanın tarım arazisi olmadığını belirtirken, yatak kapasitesinin arttığını müjdeledi .

Tarım toprağında termik incelemesi!

Türkiye'nin tarım ambarı Konya-Karaman bölgesine yapılması planlanan termik santralin ilk adımı olan kömür ocakları için Karaman Çevre Platformu ve Akçaşehir halkı tarafından açılan davada bilirkişi incelemesi yapıldı.

ÖİB, Konya Karatay arsası 2.4 milyon TL'ye Zentar Tarım Ürünleri'nin!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın, Konya Karatay'a bağlı Çatalhöyük'teki 60 bin 279 metrekarelik arsasına en yüksek teklif 2 milyon 470 bin TL ile Zentar Tarım Ürünleri tarafından verildi...

ÖİB, Konya Karatay arsasına Zentar Tarım Ürünleri'nden 1.8 milyon TL teklif!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, tta Gayrimenkul adına kayıtlı Konya Karatay Çatalhöyük Mahallesi'nde yer alan 51 bin 331 metrekarelik arsa 1 milyon 800 bin TL teklif veren Zentar Tarım Ürünleri'nin oldu.

İnegöl tarım fuarı 13 Eylül'de kapılarını açıyor!

İnegöl Belediyesi, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Ziraat Odası iş birliğiyle düzenlenen bu seneki İnegöl Tarım Fuarı (İNTARF), 13 Eylül 2014 tarihinde kapılarını müşterilerine açıyor.

Konya Tarım Fuarı Haberi

Konya Tarım Fuarı

Konya Tarım Fuarı'nda prefabrik ve çelik yapı malzemesi üreten bir firma tarafından inşa edilen 135 metrekarelik iki katlı ters villa, ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre; bahçesinde orijinal otomobilin asılı olduğu ters villanın tavanında koltuk, televizyon, mutfak mobilyaları, buzdolabı, çamaşır makinesi ve lavabo bulunuyor.

Villanın önüne asılan, "Ziyaretçilerin dikkatine! Bu ev baş dönmesi yapabilir" pankartı ile misafirler uyarılıyor.

Firmanın sahibi Mustafa Ceylan, uzun yıllardır inşaat sektöründe çalıştıklarını söyledi.

"Örümcek adam gibi hissettim"

Ziyaretçilerden üniversite öğrencisi Mustafa Koşan da ters villanın bahçesinde asılı otomobilin dikkatini çektiğini söyledi.