16 / 05 / 2024

konya taşkent kampüs

konya taşkent kampüs

Taşkent İlçesine Selçuk Üniversitesine bağlı Yükseköğrenim kampüsü yapılıyor. TOKÎ tarafından yapılacak olan kampüs inşaatına en kısa zamanda başlanması planlanıyor.

TOKİ Konya Taşkent 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla! 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ Konya Taşkent 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Taşkent'te kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Taşkent'te  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Taşkent sosyal konut projesi... 

Uğur Okulları'ndan Ankara'ya yeni kampüs!

Ankara’da Balgat, Batıkent ve Yaşamkent’te bulunan kampüslerinde eğitime devam eden Uğur Okulları, başkent Ankara Doğukent Kampüsü'nde de öğrencilerle buluşacak. 

Doğuş Üniversitesi'nin Acıbadem Kampüsü 203 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

Kadıköy Acıbadem'de bulunan Doğuş Üniversitesi kampüsü satışa çıkarıldı. 4 Şubat'ta ihaleye çıkacak olan kampüs için 203 milyon TL bedel belirlendi. 

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'nün imar planı değişikliği mecliste!

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'nün bulunduğu arazide yapılan imar planı değişikliği çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Derince'ye dev eğitim kampüsü geliyor!

Yaklaşık 50 yıl önce inşa edilen Derince Anadolu Lisesi ile Sabancı Çalışanları ve Ortakları İlkokulu’nun taşınacağı eğitim kampüsünün inşaatı Haziran'da başlayacak.

Bahçeşehir Koleji Konya Kampüsü bu yıl açılacak!

Konya’daki Bahçeşehir Koleji’nin kampüs tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıda açıklama yapan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel; "Biz bu hayalimizi Konya'daki gerek devlet ve gerekse özel okullarla birlikte gerçekleştirmek isteriz” dedi.

TOKİ Konya Taşkent 2. Etap ihalesi yarın!

Konya İli Taşkent İlçesi 2. Etap 142 Adet Konut 1’er Adet Ticaret Merkezi, Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Taşkent 2. Etap 142 konut ihalesi 8 Ocak'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdarsi Başkanlığı Konya Taşkent 2. Etap 142 Adet Konut 1’er Adet Ticaret Merkezi, Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 8 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirecek.

Ege Üniversitesi kampüsündeki caminin yapımı TBMM'de!

Ege Üniversitesi kampüsünde yer alan bir caminin yapım masraflarının kim tarafından karşılandığı ve ismiyle ilgili bazı iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Taşkent 2. etap kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Taşkent 2. etap kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projenin kura çekilişi 10 Mayıs'ta yapılacak.

Taşkent 2. etap TOKİ kura çekilişi 10 Mayıs'ta!

2 oda 1 salon ve  3 oda 1 salon konut seçeneklerinin yer aldığı Taşkent 2. etap TOKİ kura çekilişi 10 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

Konya Taşkent 2. etap kura çekilişi ne zaman?

Konya Taşkent 2. etap kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 88 adet 2+1 konut, 52 adet 3+1 konut bulunuyor. 

TOKİ Konya Taşkent başvuruları 10 Mayıs'ta sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Taşkent projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi 10 Mayıs 2019 olarak belirlendi.

konya taşkent kampüs Haberi

konya taşkent kampüs

Konya'nın Taşkent İlçesi'ne yapılması planlanan ve bir adet Meslek Yüksekokulu binası, bir adet kız ve 1 adet erkek öğrenci yurt binasının içinde olacağı kampüs alanının acele kamulaştırması hakkındaki Bakanlar Kurulu kararı Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. TOKÎ tarafından yapılacak olan kampüs inşaatına en kısa zamanda başlanması planlanıyor. 


BAKANLAR KURULU KARARİ


Bakanlar Kurulu'nun Resmi Gazete'de yayımlanan 2015/7346 sayılı kararında; "Konya İli, Taşkent İlçesi, Şıhlar Mahallesinde bulunan ve ekli harita ile listede sınır ve koordinatları gösterilen yükseköğretim tesisi sahası sınırları içerisinde yer alan taşınmazların Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılması; 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu'nca 23/2/2015 tarihinde kararlaştırılmıştır" ifadeleri kullanıldı. 


Anadolu'da...