15 / 05 / 2024

Konya TOKİ Devlet Hastanesi inşaat yapım işi ihalesi

Konya TOKİ Devlet Hastanesi inşaat yapım işi ihalesi

TOKİ Konya İli Çeltik İlçesi 10 Yataklı Yeni Devlet Hastanesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihale edecek. İhale 5 Kasım 2013 tarihinde saat 14:00 'te gerçekleştirilecek...

Konya TOKİ Devlet Hastanesi inşaat yapım işi ihalesi yarın!

TOKİ Konya İli Çeltik İlçesi 10 Yataklı Yeni Devlet Hastanesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihale edecek. İhale 5 Kasım 2013 tarihinde saat 14:00 'te gerçekleştirilecek...

TOKİ'den Konyalılara müjde! 63 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'da 63 yeni konut inşa edecek. Konya TOKİ projesinin ihalesi 20 Aralık tarihinde yapılacak.

TOKİ sonuçları Konya açıklandı mı? TOKİ kura sonuçları Konya belli oldu mu?

Konya TOKİ kura sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığı merak ediliyor. Kura sonuçları il il açıklanmaya başladı. Konya’da yaşayan vatandaşlar, TOKİ sonuçları Konya açıklandı mı? sorusuna yanıt arıyor.

2020 Konya TOKİ başvuruları ne zaman?

2020 Konya TOKİ başvuruları ne zaman? TOKİ Konya 2020 başvuru şartları ve gerekli belgeler neler? TOKİ 100 bin sosyal konut fiyatları ne kadar? TOKİ 100 bin sosyal konut ödemeleri nasıl yapılacak? TOKİ 100 bin sosyal konut projesi hangi illerde inşa edilecek? İşte TOKİ Konya 2020 projesi...

Konya Ereğli Devlet Hastanesi'nin ödeneği hazır!

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Ereğli Devlet Hastanesi ile ilgili bilgi verdi. Etyemez, hastane için 21 milyon liralık ödeneğin hazır olduğunu belirtti.

Konya Ereğli Devlet Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Konya'da inşa edilen Ereğli Devlet Hastanesi inşaatı incelendi. İnşaatı süreci hızlanan hastane açılış için gün sayıyor.

Konya Beyşehir Devlet Hastanesi Haziran'da açılacak!

AK Parti Konya Beyşehir Başkanı Mustafa Şenol yapımı süren Beyşehir Devlet Hastanesi'nin Haziran'da açılacağını söyledi. Şenol, hastanenin bölgenin en modern şekilde donatılmış hastanesi olacağını bildirdi.

Konya TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi kura sonuçları tam liste!

Konya TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi kura sonuçları tam liste henüz açıklanmadı. Konya TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi kura sonuçları tam liste açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Konya TOKİ Taşkent kura çekimi!

TOKİ Konya Taşkent Konutları'nda kura heyecanı başlıyor. İşte Konya TOKİ Taşkent kura çekimi detayları...

Konya TOKİ Ilgın projesi 2016 başvuruları!

609 adet konuttan meydana gelen Konya TOKİ Ilgın projesi için başvru süreci devam ediyor. Peki, Konya TOKİ Ilgın projesi 2016 başvuruları ne zaman sona erecek?

Konya TOKİ Ilgın Evleri kura çekimi!

Konya Ilgın TOKİ projesi kapsamındaki konutlar için başvurular 11 Temmuz'da başlayacak. Peki, Konya TOKİ Ilgın Evleri kura çekimi ne zaman?

Ilgın Konya TOKİ Evleri başvuru tarihleri!

Ilgın Konya TOKİ Evleri başvuru tarihleri 11 Temmuz Pazartesi günü başlıyor. Fiyatların 91 bin 170 TL'den başladığı proje 609 konut kura çekilişiyle satışta.

Konya Beyşehir Yeni Devlet Hastanesi 2017'de açılacak!

Konya Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yapım çalışmaları devam eden yeni devlet hastanesi inşaat alanında incelemede bulundu. Özaltun, hastanenin 2017 açılacağını söyledi.

TOKİ Konya Emirgazi 10 yataklı devlet hastanesi ihalesi bugün!

TOKİ Konya ili Emirgazi ilçesi 10 yataklı devlet hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal inşaatı işi bugün saat 15:00'te yapılacak.

Konya TOKİ Devlet Hastanesi inşaat yapım işi ihalesi Haberi

Konya TOKİ Devlet Hastanesi inşaat yapım işi ihalesi

TOKİ Konya İli Çeltik İlçesi 10 Yataklı Yeni Devlet Hastanesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihale edecek. İhale 5 Kasım 2013 tarihinde saat 14:00 'te gerçekleştirilecek.


Konya İli Çeltik İlçesi 10 Yataklı Yeni Devlet Hastanesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA adresinde gerçekleştirilecek. İhale tarihi 5 Kasım 2013 olarak belirlendi.


Detaylı bilgi için