27 / 04 / 2024

Konya TOKİ Gödene kura çekilişi

Konya TOKİ Gödene kura çekilişi

Konya TOKİ Meram emekli kuraları 499 adet daire için gerçekleşecek. Dairelerin 2 oda 1 salon olarak dizayn edildiği projede 240 ay vade fırsatı sunuluyor.

Meram Belediyesi Konya'da gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Meram Gödene Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

Konya'da satılık arsa! 18 ay taksit imkanıyla!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Gödene Mahallesi'nde yer alan arsayı 18 ay taksitle satışa çıkardı. İşte detaylar...

TOKİ Konya Güneysınır'da 114 yeni konut inşa edecek!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya ili Güneysınır ilçesinde 114 konut ve 8 dükkan inşa edecek.

TOKİ'nin Konya Meram'da başlattığı konut projesi meclis gündeminde!

TOKİ tarafından Konya Meram Gödene bölgesinde başlatılan konut projesinin tamamlanmaması meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konya'da güçlendirme yapılan okulun duvarı çöktü: 1 ölü!

Konya'nın Ilgın ilçesinde, güçlendirme ve onarım çalışması yapılan okulun duvarının çökmesi sebebiyle 1 işçi hayatını kaybetti. 

Konya Obruk Gölü Doğal Sit Alanı korunacak!

Konya İli Karatay İlçesi sınırları içerisinde bulunan Obruk Gölü Doğal Sit Alanı'nın kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edilmesine karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Konya TOKİ Emekli Evleri ile ilgili 4 soru!

Konya'da TOKİ aracılığıyla yapılan evlerden emeklilerin yararlandırılmasına yönelik çalışmalar ve Meram Gödene ve Beybeste'de yapılan dairelerin çekilişlerinin tarihi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Şener, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

10 soruda TOKİ Gümüşhane 50 bin konut kampanyası 2019!

TOKİ Gümüşhane 50 bin konut kampanyası şartları neler? TOKİ Gümüşhane 50 bin konut başvuruları ne zamana kadar alınacak? TOKİ Gümüşhane 50 bin konut başvuru şartları neler? TOKİ Gümüşhane 50 bin konut fiyatları ne kadar? İşte 10 soruda TOKİ Gümüşhane 50 bin konut kampanyası 2019... 

TOKİ 50 bin konut Gümüşhane 2019!

50 bin sosyal konut kampanyası Gümüşhane'de de başladı. TOKİ Gümüşhane 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ 50 bin konut Gümüşhane 2019 başvuru dönemi ne zaman? İşte TOKİ 50 bin konut Gümüşhane 2019 detayları...

TOKİ Gümüşhane son başvuru tarihi!

TOKİ Gümüşhane son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 210 adet konut bulunuyor.

Meram Gödene TOKİ başvuruları başladı!

TOKİ Konya Meram Gödene projesinde yer alan 10 adet konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Gümüşhane Çamlıca'da sözleşme dönemi başladı!

TOKİ Gümüşhane Çamlıca alt gelir projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Gümüşhane Çamlıca alt gelir kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ Gümüşhane Çamlıca alt gelir projesinde yer alan konutların kuraları bugün çekiliyor.

Konya TOKİ Gödene kura çekilişi Haberi

Konya TOKİ Gödene kura çekilişi

TOKİ Konya Meram Gödene Evleri satılık daire fiyatları 87 bin 600 TL'den başlıyor. Projede 292 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor. 


Konya Meram TOKİ Konutları ödeme koşulları doğrultusunda yüzde 12 peşinatta kalan kısım 180 ay, yüzde 20 peşinatta ise kalan kısım 240 ay vadelendiriliyor. 


Konya TOKİ Meram emekli kuraları 2 Şubat 2016 Salı günü, saat 10:00’da, noter huzurunda, Konya Meram Belediyesi Konevi Kültür Merkezi’nde yapılacak. 


Peşinat olarak minimum 10 bin TL istenen TOKİ Konya Meram Projesi'nde 2+1 şeklinde tasarlanan toplamda 499 adet daire emekli vatandaşlar için kura yöntemiyle satışa çıkarılacak. 


Satış duyurusu için