10 / 05 / 2024

konya toki ihaleleri 2022

konya toki ihaleleri 2022

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesinin ihalesini 11 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştiriyor. 

TOKİ'den hiç evi olmayanlara Mayıs müjdesi! 6 şehirde 2 bin 262 yeni konut yapılacak! TOKİ ihaleleri 2024!

TOKİ Mayıs 2024 ihalelerini tek tek açıkladı. Peki TOKİ'nin 6 şehirdeki 2 bin 262 yeni konutu hangi mahallelerde hayata geçirilecek? İhale tarihleri ne zaman? İşte TOKİ ihaleler ve TOKİ Mayıs 2024 yeni projeler...

Afet bölgesindeki TOKİ ihaleleri iptal mi oluyor? Müteahhitlerden yüksek maliyet tepkisi! 

Afet bölgesine ve çeşitli kentlere inşa edilmesi planlanan toplu konut ihalelerinde ‘belirsizlik’ iptalleri gündeme geldi. İptal sebepleri arasında ‘yüksek maliyetler’ ve ‘ihaleye teklif veren firma olmaması’ yer alıyor. 

TOKİ ihaleleri neden iptal oluyor? Tek tek açıklandı! Hemen bu son dakika detayına bakın!

TOKİ ihaleleri neden iptal oluyor? Tek tek açıklandı... Hemen bu son dakika detaylarına bakın...

TOKİ Konya projeleri için start verdi! Konya'ya yüzlerce ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesi için start verdi. Peki TOKİ Konya projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? Konya TOKi projelerinin ihaleleri ne zaman gerçekleştirilecek? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

TOKİ Konya Ahırlı ve Yalıhöyük ihaleleri bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'da hayata geçireceği 180 yeni konutun ihalesini bugün saat 10:30'da gerçekleştiriyor.

2020 Konya TOKİ başvuruları ne zaman?

2020 Konya TOKİ başvuruları ne zaman? TOKİ Konya 2020 başvuru şartları ve gerekli belgeler neler? TOKİ 100 bin sosyal konut fiyatları ne kadar? TOKİ 100 bin sosyal konut ödemeleri nasıl yapılacak? TOKİ 100 bin sosyal konut projesi hangi illerde inşa edilecek? İşte TOKİ Konya 2020 projesi...

Konya TOKİ'de kura heyecanı!

Konya’da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılacak olan bin 353 sosyal konutun kura çekimi töreni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımı ile gerçekleştirildi. Heyecanlı anların yaşandığı kura çekilişine 10 bin kişi katıldı. 

Konya TOKİ Emekli Evleri ile ilgili 4 soru!

Konya'da TOKİ aracılığıyla yapılan evlerden emeklilerin yararlandırılmasına yönelik çalışmalar ve Meram Gödene ve Beybeste'de yapılan dairelerin çekilişlerinin tarihi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Şener, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Konya TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi kura sonuçları tam liste!

Konya TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi kura sonuçları tam liste henüz açıklanmadı. Konya TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi kura sonuçları tam liste açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Konya TOKİ Taşkent kura çekimi!

TOKİ Konya Taşkent Konutları'nda kura heyecanı başlıyor. İşte Konya TOKİ Taşkent kura çekimi detayları...

Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

609 adet konuttan meydana gelen Konya Ilgın Toki Konutları projesinde yer alan daireler için başvuru dönemi bugün sona erdi. Peki, Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

Toki Konya Ilgın kurası 2016!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Konya Ilgın'da hayata geçirilecek olan 609 konut için başvurular yarın bitiyor. İşte, Toki Konya Ilgın kurası 2016...

Konya Ilgın Toki kura çekiliş tarihi!

609 adet daireden meydana gelen TOKİ Konya Ilgın projesindeki daireler kuralı olarak satılıyor. İşte, Konya Ilgın Toki kura çekiliş tarihi...

konya toki ihaleleri 2022 Haberi

konya toki ihaleleri 2022

Dar gelirli aileler için 2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirmeyi planlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Konya 2022 projesi için start verdi.

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan son dakika detayına merak edilen ve araştırılan TOKİ Konya projesi Seydişehir ilçesinde yükselecek.

TOKİ Konya Seydişehir 2022 projesi Gökçehöyük Mahallesi'nde inşa edilecek Konyalı vatandaşların yüzünü güldüren projede toplam 258 adet konut yer alacak.

TOKİ Seydişehir 2022 projesinin ihalesi 11 Ekim 2022 tarihinde saat 11:00'da yapılacak. 

İKN    :    2022/902098 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent...