06 / 05 / 2024

konya toki konutları başvurusu

konya toki konutları başvurusu

Toplamda 609 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. İşte TOKİ Konya Ilgın son başvuru günü...

TOKİ Konya için başvuru tarihi belli oldu! 70 bin lira peşinatla 2+1 ve 3+1 ucuz konut fırsatı!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Cihanbeyli Konutları için başvuru tarihini açıkladı.  İşte TOKİ Konya başvuru tarihleri ve proje detayları...

TOKİ Konya projeleri için start verdi! Konya'ya yüzlerce ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesi için start verdi. Peki TOKİ Konya projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? Konya TOKi projelerinin ihaleleri ne zaman gerçekleştirilecek? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Konya Selçuklu'da inşaatı duran TOKİ konutlarının akıbeti meclis gündeminde!

Konya ili Selçuklu ilçesinde inşaatı duran TOKİ konutlarının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Yalım konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konya OSB çalışanları için TOKİ konutları!

KSO ve Konya Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Memiş Kütükcü, TOKİ tarafından Ardıçlı Bölgesine yapılacak olan toplu konutların bir kısmının da Konya OSB'deki çalışanlar için ayrılmasıyla ilgili teşekkür mesajı yayımlandı.

Derbent TOKİ konutları bu ay teslim edilecek!

Konya’nın Derbent İlçe Belediyesi ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ilçeye kazandırılan yeni konutlar teslime hazırlanıyor. 

Konya Sarayönü TOKİ Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Sarayönü'nden hayata geçireceği 79 adet konutun ihalesini gerçekleştirdi.

Konya Ilgın TOKİ Konutları'ndaki 213 gayrimenkul satılıyor!

Toplu Konut Başkanlığı, Ilgın TOKİ Konutları'ndaki 197 adet işyeri ve 16 adet konutu satışa çıkardı. İhale 9 Şubat günü açık artırma usulüyle gerçekleşecek.

2017 Konya Zermeram Konutları satış fiyatları!

300 bin metrekare alanda konumlandırılan Konya Zermeram Konutları projesi toplam 1077 konuttan oluşuyor. İşte 2017 Konya Zermeram Konutları satış fiyatları...

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları yükseliyor!

Mudurnu'da inşaatı devam eden 3. Etap Toki Konutları yükselmeye devam ediyor.. 487 konutun yer aldığı Mudurnu 3. Etap Toki'de 500 kişilik bir kültür merkezi de bulunuyor.

TOKİ Konya Hadim sözleşmeleri için bugün son gün!

TOKİ Konya Hadim projesinde yer alan konutların Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalama işlemleri 10 Ekim 2016 tarihi itibariyle başladı. TOKİ Konya Hadim Konutları sözleşmeleri için bugün son gün.

Konya Taşkent TOKİ Konutları kura sonucu!

Taşkent Belediyesi'nin katkılarının bulunduğu projede kura çekilişi bugün yapıldı. İşte Konya Taşkent TOKİ Konutları kura sonucu...

Konya Hadim TOKİ Konutları kurası bugün!

Hadim Belediyesi'nin katkılarıyla inşa edilen projede kura heyecanı başladı. Konya Hadim TOKİ Konutları kurası bugün...

Konya Hüyük TOKİ Konutları başvuru!

Konya Hüyük TOKİ Konutları başvuru işlemleri 25 Temmuz'da başladı ve devam ediyor. Ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanıyor.

konya toki konutları başvurusu Haberi

konya toki konutları başvurusu

Başvuru işlemlerinin Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin tüm şubelerince kabul edileceği projede peşinatlar 9 bin 117 TL'den başlıyor.


Ödeme koşulları kapsamında projede 120 ay vadelendirmede yüzde 10 peşinat alınırken, 156 ay vadede yüzde 15 ya da 180 ay vadelendirmede yüzde 25 peşin ödeme sağlanıyor.


TOKİ Konya Ilgın son başvuru günü!

Kura çekilişinin 4 Ağustos gününde yapılacağı projede başvuru işlemleri için son gün 29 Temmuz Cuma günü olarak belirlendi. 



Satış duyurusu için