15 / 05 / 2024

konya ulaşım hatları

konya ulaşım hatları

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Konya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ocak ayı toplantısına katılarak Konya yatırımları hakkında bilgi verdi. Bakan Elvan, Konya’ya ulaşımla ilgili müjdeler verdi ...

Bakan Uraloğlu resmen duyurdu! Ulaşım, ödeme, para transferi ve alışverişte büyük kolaylık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’ndan Türkiye Kart müjdesi geldi! Uraloğlu, ulaşım, ödeme, para transferi ve alışveriş harcamalarımı tek bir kartta bir araya getiren "Türkiye Kart"ın pilot uygulamasının Konya'da başarıyla tamamlandığını bildirdi.

İstanbul Havalimanı'na İETT ve Havaist hatlarıyla ulaşım imkanı!

İstanbul Havalimanı'ndan uçuş yapmak isteyen yolcular, ulaşım için birçok alternatif hat ve güzergahı kullanabilecek. Yarın itibariyle başlayacak seferlere havalimanınından İETT ile "Havaist" hatlarıyla da ulaşım sağlanacak. 

Konut fiyatlarına ulaşım dopingi!

İstanbul’da ulaşım hatlarının geçtiği bölgelerde konut fiyatları adeta uçuyor. Anadolu Yakası'nda Sancaktepe ve Pendik, Avrupa Yakası'nda ise Kağıthane ulaşım hatlarına bağlı gelişimleriyle dikkat çekiyor.

Ulaşım hatları konut tercihini etkiliyor!

Anadolu yakasında Sancaktepe ve Pendik, Avrupa yakasında Kağıthane ulaşım hatlarına bağlı gelişimleriyle öne çıkıyor. 

Ulaşım yatırımları gayrimenkulü değerlendiriyor!

Yeni ulaşım projeleri hız kesmeden devreye alınıyor. Yapılan ya da planlama aşamasında olan yeni metro, tramvay ve teleferik hatları gayrimenkul değerlerini de yüzde 50'lere varan oranlarda artırıyor.

Ulaşım hatları konut fiyatlarını etkiliyor!

REIDIN tarafından istanbul Raylı Sistem ve Mehrobüs Hatları Konut Değer Haritası yayınlandı. Analize göre, ulaşım hatları ve yatırımları konut fiyatlarını artırıyor. İstanbul'un en pahallı durakları belirlendi.

Konya'da kentsel dönüşüm ve ulaşım konuşuldu!

Mimarlar Odası Konya Şubesi yönetim kurulu kentsel dönüşüm ve ulaşım gündemiyle toplandı. Konya'nın oluşacak yeni kent merkezi üzerine konuşulanlar ve yapılacaklarla yapılması gerekli olan projeler değerlendirdi.

Ulaşım hatlarına yakın markalı konut projelerine ilgi arttı!

Megakent İstanbul'u etkisi altına alan yoğun kar yağışı, evinden işyerine gitmek isteyenlere zor anlar yaşattı. Vatandaşlar toplu taşıma araçlarına ya da ana arterlere ulaşmakta güçlük çekti. Ev sahiplerine kesintisiz ulaşım vaat eden toplu ulaşım hatlarına yakın markalı konut projelerine ilgi arttı

Kabataş projesi ulaşımı durduracak!

Beyoğlu Kent Savunması konuşmacısı Cihan Baysal, "Kabataş’a yapılması planlanan devasa martı formundaki transfer merkezi nedeniyle Kabataş’tan deniz ulaşımı duracak, şehir hatları, İDO, DenTur ve BUDO taşınacak ''dedi.

Konya Kiraz'daki ulaşım sorunu çözülüyor!

Beydağ Barajı’nda su tutulmasıyla birlikte su altında kalan yerleşim yerleri arasında yer alan Kiraz’ın Karaman Mahallesi’nde oluşturulan yeni konut alanının ulaşım sorunu Kiraz Belediyesince çözülüyor.

Beyşehir TOKİ Konutları'na ulaşım kısalıyor!

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, TOKİ konutlarının bulunduğu Avşar Mahallesi’nden şehir merkezine ulaşım daha da kısalıyor. Özaltun, yeni bağlantı yolu için iş makinelerinin seferber olduğu, çalışmaların yürütüldüğü alanda incelemelerde bulundu.

Küçükçekmece ulaşım projeleriyle değerleniyor!

Küçükçekmece ilçesi İstanbul’un yeni ulaşım üssü oluyor. Kısa sürede hayata geçmesi beklenen Marmaray, Havaray, üç ayrı metro hattı ve hızlı tren hatları bölgenin değerine değer katacak.

Avcılar Turgut Özal Stadı toplu ulaşım için transfer merkezi oluyor!

Avcılar'daki Turgut Özal Stadı, toplu ulaşım için transfer merkezi oluyor. Stadın yerine yapılacak transfer merkezi metro, otobüs, metrobüs, Marmaray, tramvay, demiryolu ağı gibi ulaşım hatlarının Avcılar'daki aktarma noktası olacak.

konya ulaşım hatları Haberi

konya ulaşım hatları

Hayırsever işadamı Ahmet Keleşoğlu'nun cenaze törenine katılmak için Konya’ya gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Konya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ocak ayı toplantısına katıldı.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya’nın 2014 yılında Türkiye’de en çok karayolu yatırımı alan şehir olduğunu belirterek, Bakan Elvan’a teşekkür etti.


Yeni Büyükşehir Yasası ile oluşan 31 metropol ilçenin 2015 yılında yapılacak yolları ve altyapı yatırımlarıyla ilgili şu ana kadar yaklaşık 300 milyon liralık ihale yaptıklarını kaydeden Başkan Akyürek, bunun 150 milyon lirasının yeni mahalle yolu ve asfalt yatırımından oluştuğunu vurguladı.


KONYA İÇİN ÖNEMLİ YATIRIMLAR BAŞLADI


Konya Çevre Yolu konusunda çalışmanın başlamış olmasından dolayı müteşekkir olduklarını kaydeden Başkan Akyürek, “Eski sanayi bölgesinde Selçuklu’ya hitap eden yeni tren garı konusunda en son adımlar...