21 / 05 / 2024

Konya yeni hal yeri

Konya yeni hal yeri

Konya’ya yapılması planlanan sebze meyve hali için yer arayışı başladı. KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan, projenin Meram'a yapılması gerektiğini söyledi.

TOKİ'den Konya Güneysınır'a 114 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Güneysınır'da 114 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 4 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Konya'ya 413 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Beyşehir'de 413 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 4 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Güneysınır'da 114 yeni konut inşa edecek!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya ili Güneysınır ilçesinde 114 konut ve 8 dükkan inşa edecek.

TOKİ'den Konya Güneysınır'a 114 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Güneysınır'da 114 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Konya Güneysınır'a 114 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Güneysınır'da 114 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 22 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Konya Yeni Sanayi Sitesi 2023 yılına kadar tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın desteğiyle TOKİ tarafından Konya'da inşa edilen Yeni Sanayi Sitesi’nin inşaatı aralıksız devam ediyor. Dev sanayi sitesinin 2023'e kadar hazır olması hedefleniyor.

TOKİ'den Konya'ya 114 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Güneysınır ilçesinde 114 yeni konut hayata geçirecek. Projenin ihalesi 22 Aralık'ta yapılacak.

TOKİ Konya'da 4 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'da 4 yeni okul hayata geçirecek. Projelerin ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Konya Akşehir'de 4 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'nın Akşehir ilçesinde 4 yeni okul hayata geçirmek için start verdi.

TOKİ Konya'da 4 yeni okul inşa edecek! İhalesi 8 Temmuz'da!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya'da 4 yeni okul hayata geçirecek.

TOKİ Konya Selçuklu'da 3 yeni okul inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Selçuklu'da 3 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi 22 Haziran'da yapılacak.

TOKİ Konya Ereğli'de 396 yeni konut inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Ereğli'de 396 yeni konut hayata geçirmek için düğmeye bastı.

TOKİ'den Konya'ya 180 yeni konut! İhalesi bugün!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut üreterek dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden TOKİ, Konya'da 180 yeni konut inşa edecek.

Konya yeni hal yeri Haberi

Konya yeni hal yeri

Konya’ya yapılacak yeni sebze meyve hal'inin yeri ile ilgili oda başkanlarının katılımıyla ortak açıklama yapan KONESOB Başkanı Karamercan, temsil ettikleri 55 bin üye ve 84 oda adına hal kompleksinin Meram bölgesine yapılması kanaatinde olduklarını kaydetti. Karamercan, “Malın temininde Antalya, Mersin, Karaman, Çumra, Kaşınhanı ve bölgelerin birleştiği güzergah olması, üretici, bu bölgede yüzde 85 sebze, meyve üretiminin Çumra dahil bu bölgede bulunması, üretilen malın hal'e sevki, gönderilmesi maliyet ve zaman açısından sorunsuz olması, malı değerlendiren çiftçiye istihdam ve kazanç sağlaması açısından ve mesafenin yakın olması hasebiyle halka ucuz mal temini ve sağlanması göz önüne alınırsa bu bölgeye hal kazandırılması elzem ve ihtiyaçtır. Deklarasyona imzalarımızı koyduğumuz kurum ve kuruluşlar olarak Konyamızın, Meram bölgemizin, üreticimizin, esnafımızın ve hal esnafının, hal'in bu bölgede...