22 / 07 / 2024

Konya Yeniceoba Entegre Devlet Hastanesi açılış

Konya Yeniceoba Entegre Devlet Hastanesi açılış

Konya Halk Sağlığı Müdürlüğü, Cihanbeyli Belediyesi ve Yeniceobalı hayırseverlerin katkılarıyla yapımı tamamlanan hizmet binası hizmet vermeye başladı.

Konya'da 8 taksitle satılık arsa! Yatırımcılar dikkat! Et ve süt entegre tesisi yapılabilir!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Merkez Kaşınhanı Mahallesi'nde yer alan sanayi alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Konya'da 3.2 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü, Konya Cihanbeyli Yeniceoba'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 3 milyon 250 bin TL muhammen bedelle satışa çıkardı.

Konya Akşehir'de 14.5 milyon TL'ye icradan satılık et entegre tesisi!

Akşehir İcra Dairesi Müdürlüğü, Konya İl, Akşehir İlçe, 262 Ada, 52 Parselde yer alan et entegre tesisi ve arsasını 14 milyon 474 bin 219 TL'ye icradan satıyor...

İzocam'ın yeni otopark yönetmeliğine uygun ilk projesi Konya'da!

YDA Konya Karatay Entegre Sağlık Kampüsü'nün otoparkının 60 bin metrekarelik tavan yalıtımı için İzocam mineral tavan levhası ürünü temin edildi

İzocam'dan yeni yönetmeliğe uygun ilk proje!

İzocam, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın hazırladığı ve 1 Haziran’da yürürlüğe giren Yeni Otopark Yönetmeliği çerçevesindeki yalıtım projesini hayata geçirdi. İzocam, YDA Konya Karatay Entegre Sağlık Kampüsü Otoparkı'nın 60 bin metre karelik tavan yalıtımını yaptı.

Konya'ya meyve sebze hali ve entegre lojistik merkezi inşa edilecek!

Hal Yasası’nda bir kez daha değişikliğe gidiliyor. Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen 1 milyon 200 bin dekar alana teknoloji yoğun yaş meyve sebze hali ve entegre lojistik merkezi inşa edilecek.

Konya Behşehir'e modern mezbahane inşa edilecek!

Konya’nın Beyşehir ilçesine bağlı Doğanbey Mahallesi’ne tam entegre modern bir mezbahane inşa edilecek.

Konya Entegre Sağlık Kampüsü için imzalar atıldı!

Toplam yatırım değeri 350 milyon avro olan Konya Karatay Entegre Sağlık Kampüsü'nün finansmanında kullanılacak 265 milyon avroluk 18 yıl vadeli yatırım kredisi sözleşmesi düzenlenen tören ile imzalandı.

Konya Karatay Entegre Sağlık Kampüsü'nün basın toplantısı yarın!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun teşrifleriyle, Konya Milletvekilleri’nin ve uluslararası bankaların üst düzey yöneticilerinin katılımlarıyla düzenlenecek basın toplantısı yarın gerçekleşecek.

Konya Mezbaha Tesisi'nin ÇED toplantısı 10 Mayıs'ta!

Konya İli Karatay İlçesi'ndeki Yüksel Entegre Et San. ve Tic. A.Ş. tarafından kurulmakta olan Mezbaha Tesisi'nin kapasite artışı projesinin ÇED toplantısı 10 Mayıs 2016 günü saat 14:00'da gerçekleşecektir.

KTKB'den Konya Karatay Entegre Sağlık Kampüsü'nün inşaasına 50 milyon avro kredi!

Karadeniz Ticaret ve Kalkınma Bankası (KTKB), YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ tarafından özel amaçlı kurulan "ATM Sağlık Konya Yatırım ve İşletme Anonim Şirketi"ne 50 milyon avro kredi veriyor.

Konya Yeniceoba Entegre Devlet Hastanesi açıldı!

Konya Halk Sağlığı Müdürlüğü, Cihanbeyli Belediyesi ve Yeniceobalı hayırseverlerin katkılarıyla yapımı tamamlanan hizmet binası hizmet vermeye başladı.

Konya Derbent Entegre Hastanesi hizmete açıldı!

Konya Halk Sağlığı Müdürlüğü, Derbent Belediyesi ve hayırseverlerin katkılarıyla yapımı tamamlanan Derbent Toplum Sağlığı Merkezi Entegre Hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Konya Yeniceoba Entegre Devlet Hastanesi açılış Haberi

Konya Yeniceoba Entegre Devlet Hastanesi açılış

Konya’nın Cihanbeyli ilçesinde Yeniceoba Entegre Devlet Hastanesi hizmete girdi.


Konya Halk Sağlığı Müdürlüğü, Cihanbeyli Belediyesi ve Yeniceobalı hayırseverlerin katkılarıyla yapımı tamamlanan hizmet binası hizmet vermeye başladı.


Yeniceoba Entegre Hastanesine ziyarette bulunan Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Hastanenin Yeniceoba Mahallesine hayırlı olmasını dileyen Başkan Kale, “Şu anda hizmete hazır, donanımıyla, içerisindeki çok değerli sağlık çalışanlarıyla entegre hastanemizin önündeyiz. Yeniceoba Mahallemizde Entegre Devlet Hastanemiz hizmete girmiştir. Bu hastanemiz Yeniceoba ve çevre mahallelerimize hizmet verecektir. Hastanemizin Yeniceoba Mahallemize kazanmasında öncü olan Konya ve Cihanbeyli Halk Sağlığı Müdürlüğümüze, AK Parti İl Başkanımız Sayın Musa Arat’a, bütün teşkilatlarımıza ve AK Parti Konya Milletvekilimiz Abdullah Ağralı’ya teşekkür ediyorum” dedi.


Yıllardır Yeniceoba Mahallesi’nde hastanenin bir hayal olduğunu ifade eden Başkan Kale, “Mahalle Sakinlerimizin en...