03 / 05 / 2024

Konya Zermeram projesi

Konya Zermeram projesi

Seha Yapı tarafından Konya’da inşa edilen Zermeram’da teslimler başlıyor. Proje kapsamında bin 170 konut ve 125 ticari alan 2019'da teslim edilecek.

12 soruda Konya Zermeram projesi!

Konya Zermeram projesinde fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor. Konya Meram'da inşa edilen projede ilk etabın 36 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. İşte 12 soruda Konya Zermeram projesi...

Konya Zermeram'ın temeli 15 Temmuz'da atılacak!

İttifak Holding imzasıyla Konya'da hayata geçirilecek Zermeram projesinin temel atma töreni 15 Temmuz Cuma günü gerçekleştirilecek. Törene Kalkınma Bakanı Lütfü Elvan'ın katılım gösterecek.

Zermeram Konya konut fiyatları!

Zermeram Konya konut fiyatları alanlarına bağlı olarak değişiyor. İlk etabında 353 adet konutun satışa çıkarıldığı projede anahtar teslimlerinin 36 ayda gerçekleşmesi öngörülüyor.

Türkiye'nin ilk yaşam alanı projesi Konya Koru İnventum satışta! Yeni proje!

Aydın Yatırım Grup, Türkiye’de ilk olacak yaşam alanı projesini Konya'da hayata geçiriyor. Toplamda 200 bin metrekare üzerine inşa edilecek Anadolu’nun en büyük karma konut projesi Koru İnventum, satışa çıktı.

Konyalıların 19 yıldır beklediği metro projesinde son dakika! 'Çin kredisi' engeli aşıldı! İnşaat çalışmaları başlıyor

19 yıldır Konya'nın gündeminde olan Konya metro projesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi.  AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan kanuni süreçlerin başlaması ile inşaatın başlayacağını açıkladı.

TOKİ Konya'daki 3 yeni projesi için start verdi! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya'daki üç yeni projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Konya projelerinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Ardıçlı Projesi'nde teslimler Ağustos ayında!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından (TOKİ), Konya Ardıçlı Projesi kapsamında 4. ve 5. etaplarda devam eden çeşitli işlemlerinin ardından bu ay içerisinde belirli bir program dahilinde teslim edileceği belirtildi.

Zermeram Elmas Evler'in lansmanı Eylül'de! 214 konutluk yeni proje!

Adese Gayrimenkul Seha İnşaat Adi Ortaklığı Ticari İşletmesi tarafından hayata geçirilen Zermeram Projesi'nin 1. etabı olan Elmas Evler'in lansmanı Eylül ayında gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya projesi için Mart 2023 müjdesi geldi! 127 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Konya projesi için resmen Mart 2023 müjdesi geldi... 127 yeni konutu sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Konya 2023 projesi ihalesi...

TOKİ Konya projesi için tarih belli oldu! Tek bir ilçede inşa edilecek 127 yeni konutu aman kaçırmayın!

TOKİ Konya projesi için tarih belli oldu... Tek bir ilçede inşa edilecek 127 yeni konutu aman kaçırmayın...

TOKİ Konya 2023 projesi için beklenen tarih geldi! Tam 216 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Konya 2023 projesi için beklenen tarih geldi... Sadece tek bir ilçede inşa edilecek olan tam 216 konutluk yeni projeyi kaçırmayın...

TOKİ Konya'daki iki yeni projesi için düğmeye bastı! Bu tarihi kaçırmayın!

TOKİ Konya'daki iki yeni projesi için düğmeye bastı... Bu tarihi kaçırmayın... İşte TOKİ Konya Karapınar projeleri ile ilgili detaylar...

TOKİ Konya projesi için tarih resmen belli oldu! Sadece bir ilçedeki 216 konutu aman kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya projesi için tarih resmen belli oldu... Sadece bir ilçedeki 216 konutu aman kaçırmayın...

TOKİ Konya 2023 projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 198 konutluk yeni projeyi aman kaçırmayın!

TOKİ Konya 2023 projesi için tarih resmen belli oldu... Tam 198 yeni konutu aman kaçırmayın... 

TOKİ Konya projesi için yeni yıl müjdesi geldi! 258 yeni konutu aman kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya projesi için yeni yıl müjdesi geldi... 258 yeni konutu aman kaçırmayın...

TOKİ Konya projesi için tarih belli oldu! Tam 198 konut ve 3 dükkanlık yeni proje geliyor! Kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya projesi kapsamında 198 yeni konut ve 3 dükkan inşa edilecek. Projenin ihalesi 10 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Konya Zermeram projesi Haberi

Konya Zermeram projesi

Seha Yapı'nın Konya’da inşa ettiği su temalı karma konut projesi Zermeram’da teslim teslimler başladı. Zermeram’ın temel atma yıl dönümü dolayısı ile Seha Yapı Genel Müdürü İskender Uslu açıklamada bulundu. 

Uslu, “O dönemki Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi Elvan’ın teşrifleri ile ülkemizin geleceğine olan güvenimizin nişanesi, Zermeram’ın temelini 15 Temmuz 2016’da atmıştık. Aynı günün akşamında meydana gelen bu hain kalkışmayı bir kez daha lanetliyor, mevzu bahis vatansa gerisi teferruattır sözünde birleşen, vatanı için adeta canından geçen milletimize sonsuz şükranlarımı arz ediyorum. 15 Temmuz’da başlayan nöbetimize, işimizin hakkını vererek devam etmeliyiz. Bunu memleketimiz için bitmeyen bir nöbet olarak görüyoruz. Görevimiz; işimize ve vatanımıza sahip çıkmak... Her zaman olduğu gibi memleketimizin kalkınmasını ve kutlu yükselişini kesintiye uğramadan sürdürmesi için biz de Seha Yapı olarak...