30 / 04 / 2024

Konya Zermeram Seha Yapı satılık

Konya Zermeram Seha Yapı satılık

Konya Zermeram Seha Yapı satılık ev fiyatları dairelerin metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. 1. etabında 353 konutun satışa sunulduğu proje 3 etap halinde hayata geçirilecek.

Zermeram lansmana özel peşinatsız 12 Ay vade fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Seha Yapı İnşaat ve Adese Gayrimenkul Yatırım'ın ortak girişimi olarak hayata geçen, Konya’nın en büyük ve en kıymetli arazilerinden birinde yer alan Zermeram projesinde; Elmas Evler etabında cazip ödeme koşulları ile daire satışları başladı. 

Zermeram Elmas Evler'in lansmanı Eylül'de! 214 konutluk yeni proje!

Adese Gayrimenkul Seha İnşaat Adi Ortaklığı Ticari İşletmesi tarafından hayata geçirilen Zermeram Projesi'nin 1. etabı olan Elmas Evler'in lansmanı Eylül ayında gerçekleştirilecek.

Adese Gayrimenkul, Zermeram projesi için Zermeram Adi Ortaklığı'nı kurdu!

Adese Gayrimenkul ile Seha İnşaat arasında Konya Meram'daki Zermeram projesinin satışı yapılmayan bölümlerinin yapımı ve satış amacıyla Zermeram Adi Ortaklığı kuruldu. 

Adesa Gayrimenkul, Zermeram projesi için Seha İnşaat ile ortaklık kuracak!

Adesa Gayrimenkul ile İttifak Holding A.Ş. bağlı ortaklığı Seha İnşaat arasında, Konya Meram'daki Zermeram projesinin 1. ve 2. etaplarında satışı gerçekleştirilmeyen bölümlerinin yapımı ve satışı amacı ile bir Adi Ortaklık kurulmasına karar verildi. 

Konya Seha Vadi ödeme bilgisi!

Konya Seha Vadi ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. 65 adet konuttan meydana gelen Seha Vadi projesi 10 bin 240 metrekare inşaat alanına sahip.

Konya Seha Vadi fiyat!

Konya Seha Vadi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim uygulanıyor. 

Konya Seha Vadi Evleri fiyatları!

Konya Seha Vadi Evleri fiyatları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Günde 42 TL'ye ev sahibi olunan projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim uygulanıyor. 

Seha Vadi Evleri'nde günde 42 TL'ye ev sahibi olabilirsiniz!

Seha Vadi Evleri'nde günde 42 TL'ye ev sahibi olabilirsiniz. Fiyatların 178 bin 500 TL'den başladığı Seha Vadi Evleri, Konya Tropikal Kelebek Bahçesi'ne komşu konumda yükseliyor. 

Konya Zermeram’da teslimler 2019'da!

Seha Yapı tarafından Konya’da inşa edilen Zermeram’da teslimler başlıyor. Proje kapsamında bin 170 konut ve 125 ticari alan 2019'da teslim edilecek.

Seha Yapı’dan tarihi kampanyaya tam destek!

Anadolu’nun büyüğü Seha Yapı konut piyasasını canlandıracak tarihi kampanyaya tam destek veriyor, Zermeram’ın 2. etabında peşinde yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor.

Seha Yapı 4 projesiyle Konya Gayrimenkul Fuarı'da boy gösterecek!

Seha Yapı Zermeram, 3. İstanbul, 7 Renk Selçuklu ve Seha Kanyonpark Evleri projesiyle Konya Gayrimenkul Fuarı’na katılacak...

Seha İnşaat Konya'da 4 milyona arsa aldı!

Konya Selçuklu Belediye Başkanlığı'nın 4 milyonluk arsa ihalesini İttifak Holding'in bağlı ortaklığı Seha İnşaat kazandı. 

Seha İnşaat Konya'daki arsasını Adese'ye 43.8 milyona sattı!

Seha İnşaat, Konya'da 43072 ada 4 parselde bulunan 42 bin 557,89 metrekare büyüklüğündeki imarlı arsasını 43 milyon 855 bin TL + KDV bedelle Adese A.Ş.'ye sattı.

Konya Zermeram Seha Yapı satılık Haberi

Konya Zermeram Seha Yapı satılık

İlk etap teslimlerinin 36 ayda yapılacağı Zermeram Evleri 300 bin metrekarelik arsa alanına sahip. Proje Seha Yapı tarafından inşa ediliyor. 


Konya Zermeram Seha Yapı satılık daire seçenekleri 2 oda 1 salondan 6,5 oda 1 salona kadar farklı şekilde dizayn edildi. Proje Konya Meram Kozağaç Mahallesi'nde yükseliyor. 


Zermeram Konya'da yürüyüş yolları, fitness,  seyir terası, yüzme havuzu, meyve bahçeleri, sauna, çarşı, spor alanları, golf sahası ve alışveriş merkezi gibi sosyal yaşam alanlarına yer veriliyor. 


Zermeram Kozağaç Konutları için 48 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. 1.077 adet daireden oluşan projede 36 adet villa, 9 adet yalı ve 14 adet set altı dubleksi de yer alıyor. 


Konya Zermeram Seha Yapı satılık konut fiyatları 295 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 3 etaptan meydana gelen projenin ilk etabında 353...