10 / 05 / 2024

Konyaaltı limanı metrosu

Konyaaltı limanı metrosu

Antalya’da metro ile ulaşım dönemi başlayacağını söyleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Konyaaltı Liman’dan başlayıp Ermenek’e kadar uzanacak yer altı metrosu yapılacağının müjdesini verdi.

Port Selection Antalya satışa çıktı! Yeni proje!

Kendirciler İnşaat tarafından, Antalya Konyaaltı Liman mahallesinde yükselecek olan Port Selection Antalya satışa çıktı. İşte Port Selection Antalya ile ilgili detaylar...

Palm Selection 15 ay sıfır vade fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Palm Selection Antalya'da konut satışları başladı. Antalya Konyaaltı Liman mahallesinde hayata geçiriliyor. Peki Palm Selection projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Antalya Konyaaltı'ndaki karma projeye dava: Şehrin silüetini bozacak!

Antalya Mimarlar Odası, Antalya Konyaaltı Liman bölgesinde AVM, Otel ve Konut fonksiyonlarının da olduğu Fenix Center projesi projenin durdurulması istemiyle dava açtı. Dilekçede, boyu 70 metreyi bulacak projenin şehrin siluetini bozacağı belirtildi.

Antalya Konyaaltı'na metro müjdesi!

Antalya’da metro ile ulaşım dönemi başlayacağını söyleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Konyaaltı Liman’dan başlayıp Ermenek’e kadar uzanacak yer altı metrosu yapılacağının müjdesini verdi.

Antalya Muratpaşa'ya metro müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalyalılara toplu ulaşımdan, kentsel dönüşüme birçok önemli proje yatırımlarını anlattı. Türel, Konyaaltı Liman'dan Kundu'ya kadar uzayan metro hattının da müjdesini verdi.

Konyaaltı Liman Kapalı Pazarı açılıyor!

KONYAALTI Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Liman Mahallesi'nde yapımı tamamlanan kapalı semt pazarında stant kuracak esnafın, yerlerini, kura çekilişiyle belirlediklerini söyledi.

Antalya Liman Mahallesi Kapalı Semt Pazarı yenileniyor!

Antalya Konyaaltı Belediyesi, eskiyen çatısı nedeniyle tehlike oluşturan Liman Mahallesi Kapalı Semt Pazarı'nda yenileme çalışmalarına başladı.

Antalya'da tarım arazileri imara açıldı!

Antalya'da, Kepezüstü'ndeki Korkuteli kavşağından. Konyaaltı Liman Mahallesindeki sahil yoluna uzanan 15 kilometrelik mesafeyi içeriyor. Yolun açılabilmesi içinse Çandır ile Karaman çayları arasındaki özel mülkiyet sorununun çözümü gerekiyor.

Antalya'da 116 dönümlük yol için 1600 dönüm tanıtı arazisi imara açıldı!

Antalya'da 116 dönümlük yol için 1600 dönüm tanıtı arazisi imara açıldı. ANTALYA'DA Batı Çevre Yolu, Kepezüstü'ndeki Korkuteli kavşağından, Konyaaltı Liman Mahallesindeki sahil yoluna uzanan 15 kilometrelik mesafeyi içeriyor.

Konyaaltı Belediyesi meydanlara yeni kimlik kazandırıyor!

Konyaaltı Belediyesi'nin altyapı ve kentsel planlamanın yanı sıra kamusal sanat çalışmaları ile de kenti yeniden tasarladığı belirtilirken, Liman Mahallesi Kapalı Halk Pazarı yanındaki meydanda düzenleme çalışmaları yapıldığı bildirildi.

Liman AVM, Bandırma'da 29 Ekim'de açılacak!

Ayhanlar Holding'in ilk AVM yatırımı olan Liman Bandırma, 29 Ekim Cumartesi günü açılacak. Ayhanlar Holding Genel Koordinatörü Tayfur, 2010 yılında inşaatı belirli bir noktaya getirip, projeyi perakendecilerle paylaştıklarını söyledi

Gayrimenkul yatırımcının güvenli limanı!

Ankarada 2011 yılının emlak piyasası açısından olumlu ve hızlı başladığını belirten İncesu Gayrimenkul Danışmanlığından Özgür Erdem İncesu, "Güvenli liman olarak emlak piyasasına dönüşü ile tekrar hareketlenme yaşandı dedi

Kyme antik kentine liman ve termik santral yapılacak!

1. dereceden SİT alanı olan Kyme antik kentinin statüsü üzerine liman ve dört termik santral yapmak için değiştirildi. Aliağa ve Foça aylardır uyumuyor. Kyme antik kenti üzerinde yapılacak olan liman ve dört termik santral çevrecileri ayağa kaldırdı

Konyaaltı limanı metrosu Haberi

Konyaaltı limanı metrosu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Muratpaşa ilçesi Ermenek Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Ermeneklilerin sorun, görüş ve önerilerini dinleyen Türel, hizmetlerini ve projelerini anlattı. 

Yeni Alanya Gazetesi'nde yer alan habere göre, toplantıya AK Parti MKYK üyesi Gökçen Enç, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Tülay Beşkonak Özçay, AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Alparslan Belin, Muhtarlar Derneği ve Ziraat Odası Başkanı Nazif Alp meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

11 kavşakla birlikte 11.1 kilometrelik raylı sistem

Antalya’nın bugün geldiği noktanın kıymetini bilmek için geçmişi hatırlamak gerektiğini söyleyen ürel, “Görevde olmadığımız 2009-2014 dönemine baktığımızda Antalya’da adeta hizmet adına çivi çakılmadı, yaprak kıpırdamadı. Şöyle bizim ilk dönemimize baktığımızda 20042009 arasında şehir girişleri ottan çöpten geçilmezdi, mezbelelik bir görüntü vardı. Biz o dönemde havaalanından inip Antalya’ya...