22 / 05 / 2024

Konyaaltı Minicity Alanı

Konyaaltı Minicity Alanı

Antalya Konyaaltı'ndaki Minicity alanının 95 milyon liralık yatırım ihalesi yapıldı. İhale Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirildi. 

Konyaaltı'ndaki Migros AVM ve 5 ilçedeki 21 adet iş yeri kiraya veriliyor! AVM'nin yıllık kirası 270 milyon TL!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı'ndaki Migros AVM ile Kaş'ta yer alan 21 adet dükkanı kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Sayıştay raporu resmen belgeledi! Dünyaca ünlü Konyaaltı Plajı işgal altında!

Antalya’nın dünyaca ünlü plajları arasında yer alan Konyaaltı sahilindeki işletmeci işgali, Sayıştay raporuna girdi. İşte konu ile ilgili detaylar....

Konyaaltı Belediyesi, Antalya'da imarlı arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Antalya İli Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya Konyaaltı'nda yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 15 Mart 2023 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Konyaaltı Belediyesi ticaret imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Antalya İli Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya Konyaaltı'nda yer alan ticaret imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Konyaaltı Belediyesi Antalya'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Antalya İli Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya Konyaaltı'nda yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Antalya Konyaaltı'nda 8.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya Konyaaltı'nda yer alan arsayı 8 milyon 604 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Antalya Konyaaltı'nda yeşil alanlar ticari kullanıma mı açılıyor?

Antalya'nın Konyaaltı Sahili'ndeki lüks konut önündeki 3 bin 500 metrekarelik park ve yeşil alanın ticari kullanıma açılacağı iddiası bölge halkının tepkisine neden oldu. Söz konusu iddialar için Konyaaltı Belediyesi'nden açıklama geldi.

Antalya Konyaaltı'nda 10.4 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. Antalya 1. Satış Memurluğu, Antalya ili, Konyaaltı ilçesi, Arapsuyu Mahallesi, 7649 ada 1 parselde yer alan tarlayı 10 milyon 389 bin TL'ye satıyor. 

Antalya Konyaaltı'nda kamu arazisindeki lüks konut inşaatı için suç duyurusu!

Antalya’nın Konyaaltı ilçesi Arapsuyu Mahallesi’nde 1980 öncesinde üniversite alanı olarak kamulaştırılan sonrasında 30 Temmuz 2018'de Millet Bahçesi yapılması sebebiyle önce TOKİ’ye, oradan da özel bir inşaat şirketine satılan alanda lüks konut ve iş yeri inşaatı yapımı sürüyor...

Antalya Konyaaltı'ndaki aykırı işletmelere müdahale edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı Sahili’nde kendi alanı dışına taşan işletmelerin halkın plajı kullanımını kısıtlayıcı uygulamalarına müdahalede bulundu. Vatandaşların sahilden en iyi şekilde yararlanabilmeleri için, localar ve ihlaller işletme sınırları içine alındı. 

Antalya Konyaaltı'ndaki bazı bölgeler için kesin korunacak hassas alan kararı!

Antalya ili, Konyaaltı ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31106 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Antalya Konyaaltı'nda bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Antalya ili, Konyaaltı ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Konyaaltı Belediyesi'nden mesire alanı ihalesine 2 milyon liralık teklif!

Antalya kent merkezinde bulunan 117 dönümlük mesire alanın ihalesi katılan Konyaaltı Belediyesi, 2 milyon lira ile en fazla teklif verdi.

Konyaaltı Minicity Alanı Haberi

Konyaaltı Minicity Alanı

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Antalya Konyaaltı'ndaki Minicity alanının 95 milyon liralık yatırım ihalesi Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldı. 

Büyükşehir Belediyesi'nin açıklamasına göre mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi'ne ait eski Minicity alanı olarak bilinen Konyaaltı ilçesi Arapsuyu Mahallesi'ndeki  atıl halde bulunan alanın ihalesi yapıldı.
 

İki firmanın katılımıyla gerçekleştirilen ihalede en yüksek teklifi veren Gayrimenkul Yatırım ve Rönesans Gayrimenkul Yatırım AŞ ortaklığı kazandı.


Firma sözleşme sonrasında en geç 2 yıl içinde toplam maliyeti 95 milyon lira olan projeyi hayata geçirecek.


Projede içinde çocuklar için oyun parkı, geleneksel el sanatları satış üniteleri, macera park, kay kay pisti ve tırmanma duvarları bulunan ekstrem spor alanları, açık spor alanları ve Kelebek Parkı'nın bulunduğu kültür ve yaşam alanları yer alacak.