30 / 04 / 2024

konyaaltı plajı giriş ücreti

konyaaltı plajı giriş ücreti

Akdeniz Bulvarı' nda düzenlenen açılış töreninde konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Konyaaltı Plajı ' nın dünyanın en büyük halk plajlarından biri olduğunu söyledi...

Sayıştay raporu resmen belgeledi! Dünyaca ünlü Konyaaltı Plajı işgal altında!

Antalya’nın dünyaca ünlü plajları arasında yer alan Konyaaltı sahilindeki işletmeci işgali, Sayıştay raporuna girdi. İşte konu ile ilgili detaylar....

Antalya'nın Konyaaltı plajı 8 yıl süreyle işletilmesi için ihaleye çıkarıldı! Tam 89.6 milyon TL'ye!

Antalya Büyükşehir, Türkiye’nin gözde sahil şeridi Konyaaltı’nı 8 yıl süreyle işletilmesi için ihaleye çıkardı. Peki muhammen bedel ve geçici teminat bedeli ne kadar?

Eyüpsultan Çiftalan Plajı açıldı! Çiftalan Plajı giriş ücreti ne kadar? 

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, göreve geldiği günden bugüne sporda, eğitimde, sağlıkta, sanatta ve sosyal yaşamda birbirinden güzel projeler hayata geçirdi.

Sezon açıldı plajlarda rakamlar 10 bin euroya dayandı

Türkiye’nin turizm başkentlerinden Bodrum’da sezonun açılmasıyla birlikte fiyatlar da tavan yaptı. Plaj girişleri 150 liradan başlarken bir lahmacunun fiyatı 200 liraları gördü. Öte yandan özel locaların fiyatları ise 10 bin Eurolara kadar çıkabiliyor.

Antalya Konyaaltı'ndaki aykırı işletmelere müdahale edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı Sahili’nde kendi alanı dışına taşan işletmelerin halkın plajı kullanımını kısıtlayıcı uygulamalarına müdahalede bulundu. Vatandaşların sahilden en iyi şekilde yararlanabilmeleri için, localar ve ihlaller işletme sınırları içine alındı. 

Antalya'ya ikinci kadınlar plajı geliyor!

Antalya'da ilki dünyaca ünlü Konyaaltı sahibinin devamında, kentin Kemer'e çıkış yolu üzerinde Sarısu mesire alanında oluşturulan 'Kadınlar Plajı'nın ikincisi için ihale süreci başladı.

Antalya'daki plajlar yeni sezona hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Konyaaltı Plajı, BeachPark, Sarısu Mesire Alanı Plajı, Kadınlar Plajı ve Beldibi 1 Atatürk Parkı Plajı yeni sezona hazır

Antalya sahilleri yenilendi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’nin en güzel plajları arasında yer alan Mavi Bayraklı Konyaaltı Plajı, BeachPark, Sarısu Mesire Alanı Plajı, Kadınlar Plajı ve Beldibi 1 Atatürk Parkı Plajı yeni sezona hazır.

Davultepe 100. yıl Halk Plajı Tabiat Parkı olarak kalacak!

AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar, Davultepe 100. Yıl Halk Plajı (Gümüşkum) 'A Tipi Mesire Yeri' olarak düzenlenmesinden Mersin milletvekillerinin girişimleriyle vazgeçildiğini, plajın Tabiat Parkı kapsamında hizmet vereceğini söyledi.

Kaş Kaputaş Plajı'nda girişler ücretli mi olacak?

Antalya’nın Kaş İlçesi’ndeki dünyaca ünlü Kaputaş Plajı’nın işletmesini alan Kaş Belediyesi, iş makinesiyle çalışma yaptı. Plajın üst kısmına tuvalet, büfe, soyunma kabini ve jeneratör konuldu.

İztuzu Plajı, dünyanın en iyi 20. plajı seçildi!

Karetta karettalara ev sahipliği yapan ve yapılaşmaya açılma girişimi şimdilik önlenen Muğla'nın Dalyan ilçesindeki İztuzu Plajı'da TripAdvisor, dünyanın en iyi plajları listesinin 20’inci sırasında yer aldı.

Antalya Konyaaltı'nda plaj harabeye döndü!

Antalya Konyaaltı sahilinde yer alan Beachpark’ta yıllardır hizmet veren plaj işletmeleri, restoran ve barların sözleşmesi 28 Ekim 2014’te sona erdi. Antalyalılar bu görüntünün turizmin başkentine yakışmadığını dile getiriyor.

İdris Güllüce'den flaş İztuzu Plajı açıklamaları!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, NTV canlı yayınında yaptığı açıklamada İztuzu Plajı hakkında değerlendirmelerde bulundu... Peki İztuzu Plajı, imara açılacak mı? İztuzu Plajı'nda kiralama yapılacak mı? İztuzu Plajı'na giriş ücretli olacak mı?

konyaaltı plajı giriş ücreti Haberi

konyaaltı plajı giriş ücreti


 Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Konyaltı Plajı'nın halka ücretsiz kullanımına açılması dolayısıyla tören düzenlendi.  


Akdeniz Bulvarı'nda düzenlenen açılış töreninde konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Konyaaltı Plajı'nın dünyanın en büyük halk plajlarından biri olduğunu söyledi. Göreve gelmelerinin ardından Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Konyaaltı sahilinin kullanım hakkının kendilerine verildiğini kaydeden Türel, bu iznin ardından tüm hizmetlerin ücretsiz olacağı bir plaj için çalışma başlattıklarını dile getirdi.  


Bugün itibariyle çalışmaların sona erdiğini 7 bin şezlong, 3 bin 500 şemsiye, 30 tuvalet ve soyunma kabiniyle Konyaaltı Plajı'nı, ücretsiz olarak vatandaşların hizmetine açtıklarını anlatan Türel, "Bugün halkın sahilini halka teslim ediyoruz. Konyaaltı'na gelen ve daha önce herşeyden ücretli yararlanan vatandaşlar artık şezlonga, şemsiyeye ve tuvaletlere hiçbir ücret ödemeyecek. Konyaaltı'nın bütün nimetlerinden tek kuruş...