11 / 05 / 2024

Konyaaltı Sahili büyükşehirinmi

Konyaaltı Sahili büyükşehirinmi

Antalya’nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili, baştan sona 618 rakımlı Tünektepe dahil Büyükşehir Belediyesi’nin oldu. Belediye Başkanı Menderes Türel, Belediye Meclisi’nde sahili devralmak için yetki isteyecek...

Büyükçekmece sahilindeki iş yerleri yıkılıyor!

Büyükçekmece Albatros Sahili'nde bulunan 12 esnafa ait iş yerleri yıkılıyor. Ekiplerin yıkım işlemleri sırasında zaman zaman tansiyon yükseldi. 

Antalya Büyükşehir'den Konyaaltı Sahili Projesi iddialarına yanıt!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer ve Başkan Başdanışmanı Cem Oğuz, Konyaaltı Sahili Projesi iddialarına cevap verdi.

Konyaaltı Sahili'nde yıkım olacak mı? 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Sahili ile ilgili açıklama yaptı. Peki Konyaaltı Sahili'nde yıkım olacak mı? 

Türkiye'nin en büyük dönme dolabı Antalya'da!

Antalya Konyaaltı'nda 90 metre yüksekliğinde Türkiye'nin en büyük dönme dolabı hizmete açıldı.

Antalya Konyaaltı Sahili’nde yıkım gerginliği!

Antalya Konyaaltı Sahili'nde, mavi bayrak kriterlerine aykırı yerleştirildiği öne sürülen locaların yıkımı, belediye ve işletmeciler arasında anlaşmazlık yarattı. 

Büyükçekmece Sahili-TÜYAP teleferik hattı için düğmeye basıldı!

Yıllardır İstanbul’un gündeminde olan eski İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın teleferik projelerinden biri hayata geçiriliyor. Büyükçekmece Sahili ile TÜYAP arasında yapılacak teleferik hattı projesinin ihalesi yapıldı. 

Büyük Konak Residence'ta metrekaresi 6 bin dolar! Yeni Proje!

Asce & Kıral Yapı imzası taşıyan Büyük Konak Residence projesi 67 adet daireden meydana geliyor. Proje Bağdat Caddesi ile Kalamış sahili arasında inşa ediliyor.

Antalya Büyükşehir'den yeni proje!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan karar gereğince Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Konyaaltı Çakırlar ve Liman Mahallerinde yeni projeye imza atacak..

Büyükçekmece Belediyesi'nden Albatros Parkı açıklaması!

Büyükçekmece Sahili'nde yer alan Albatros Parkı olarak bilinen 30 dönümlük arazinin satılması tepki çekti.Büyükçekmece Belediyesi: "Alan iddia edildiği gibi park değil, belediyenin tapulu ve imarlı mülküdür. Yeşil alanın imara açılması söz konusu değildir" dedi.

Antalya Büyükşehir'den inşaat ve 29 yıllığına işletme ihalesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konyaaltı Beach Park ve Konyaaltı'nda inşaat yaptırıp 29 yıl süre ile işletme hakkını verecek. İhalesi 19 Ocak'ta gerçekleşecek işin yıllık işletme bedeli 6 milyon 100 bin TL olarak belirlendi.

Antalya Büyükşehir'den Hafize Yıldırım'a ev!

Konyaaltı’nın Kır Mahallesi’nde zor şartlar altında yaşamını sürdüren 75 yaşındaki Hafise Yıldırım’a Büyükşehir Belediyesi sahip çıktı. Başını sokacak sıcak bir yuva hayali kuran Hafise Nine, Başkan Türel’in talimatıyla konteyner eve kavuştu.

Büyükçekmece Sinanoba sahili yeniden düzenleniyor!

2015 yılında başlattığı yol yapım ve asfaltlama seferberliğini hız kesmeden devam ettiren Büyükçekmece Belediyesi, Sinanoba ve Güzelce mahallelerindeki yol yenileme ve yapım çalışmalarında da sona geldi.

Antalya Büyükşehir Meclisi'nde Kızılot sahili tartışıldı!

Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı olağan meclisinde Kızılot sahili tartışıldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kızılot bölgesinde bulunan bir büfenin ihale yolu ile Akseki Belediyesi'ne verildiğini belirterek, "Buralar milletin yeridir" dedi.

Konyaaltı Sahili büyükşehirinmi Haberi

Konyaaltı Sahili büyükşehirinmi


ANTALYA’nın dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili, baştan sona 618 rakımlı Tünektepe dahil Büyükşehir Belediyesi’nin oldu. Yarın toplanacak Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Belediye Başkanı Menderes Türel, hem sahili devralmak için yetki isteyecek hem de nasıl işleteceğine dahil öneriyi oya sunacak.


Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi, Mayıs ayı olağan meclisi yarın Antalya Su ve Atık Su İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğü’nde toplanacak. Saat 14.00’de başlayacak toplantıda meclis, 50 gündem maddesini görüşecek. Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Mustafa Akaydın’ın son yılına ilişkin denetim komisyonu raporu ve yine Akaydın’ın son yılına ait bütçe kesin hesaplarının görüşüleceği mecliste, Kırcami imar planlarına yönelik bölge sakinlerinden gelen itirazlar da karar bağlanacak. 


Büyükşehir Belediye Meclisi’nde ’en hüzünlü’ dakikaları ise Konyaaltı grubu yaşayacak. Mecliste Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, hem Konyaaltı sahilinin Büyükşehir Belediyesi’nce kiralanması...