03 / 05 / 2024

Konyada kanalizasyon sistemleri

Konyada kanalizasyon sistemleri

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, 31 ilçe için öncelikli hedefin nitelikli ve sağlıklı su ihtiyacını karşılamak ve kanalizasyon sistemlerini tamamlamak olduğunu belirterek, "öncelikli işimiz" su dedi.

Çeçen İnşaat ve Enerji Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Çeçen İnşaat ve Enerji Sistemleri Anonim Şirketi, Cengiz Han Çeçen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 1 Ekim'de Şişli, Mecidiyeköy Mahallesi'nde kuruldu.

Taşel Yapı Isı Yalıtım Söve Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşel Yapı Isı Yalıtım Söve Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nihal Demirel, Remziye Taşdelen tarafından 300 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Ekim'de kuruldu.

Banyo-Armatür, Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı 6-7 Ekim'de Kuşadası'nda!

İtalya'nın "Banyo-Armatür, Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı" bu yıl ilk kez ülke dışına çıkarak 6-7 Ekim'de Kuşadası'nda düzenlenecek. Sektörden 800 temsilci 6-7 Ekim'de Kuşadası'nda düzenlenecek fuarda bir araya gelecek.

Stoper Yapı ve Yalıtım Sistemleri Anonim Şirketi kuruldu!

Stoper Yapı ve Yalıtım Sistemleri Anonim Şirketi, Levent Pelesen, F.M. Leo Jozef Van Camfort, Mehmet Turan Onur, Sami Amira tarafından 25 Eylül tarihinde kuruldu.

Nice Mühendislik Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Mühendislik Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Murat Alagöz, İzzet Alagöz Müdürlüğü'nde 150 bin TL'lik sermaye ile 17 Eylül'de Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Yapısal Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapısal Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Engin Karaaslan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Eylül'de Üsküdar, Kısıklı Mahallesi, Alemdağ Yanyolu Caddesi'nde kuruldu.

Braas yağmur indirme sistemleri yeni ürünleri ürün gamına ekledi!

Braas Çatı Sistemleri, yağış suyunun çatıdan etkin ve verimli bir şekilde tahliyesine yönelik yağmur indirme sistemleri ürün gamında yeni ve özgün çözümler sunmaya devam ediyor.

5K Zemin ve İzolasyon Sistemleri Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5K Zemin ve İzolasyon Sistemleri Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Melik Sercan Kurt tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Eylül'de Atakent Apartmanı'nda kuruldu.

Hayat İskele Kalıp Sistemleri ve İnşaat Reklam Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayat İskele Kalıp Sistemleri ve İnşaat Reklam Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Oktay Hacıömeroğlu tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 9 Eylül'de Maltepe'de kuruldu.

Opendoors Kapı Pencere Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Opendoors Kapı Pencere Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mesut Öztemel tarafından 70 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Eylül'de Ümraniye, Natoyolu Caddesi, Umre Sokak'ta kuruldu.

Aydın'da kanalizasyon sorunu çözüm bekliyor!

Didim Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Atasoy, Didim'e bağlı olan Akbük körfezinde yer alan mahallelere bağlı sahillerdeki yazlık konutların kanalizasyon alt yapı sorununun olduğunu ifade etti.

Akyerli Ofis Sistemleri Elektrik Metal İnşaat Nakliyat Oto Parçaları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyerli Ofis Sistemleri Elektrik Metal İnşaat Nakliyat Oto Parçaları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nazım Konak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Ağustos'ta kuruldu.

SmartBSOtomasyon ve Mühendislik Sistemleri akıllı yaşam alanları için seminer verecek!

999 yılından itibaren otomasyon ve mühendislik sistemleri üzerine çözümler üreten SmartBSOtomasyon ve Mühendislik Sistemleri yurt genelinde akıllı yaşam alanları için seminer ve panel hazırlığı içinde.

Konyada kanalizasyon sistemleri Haberi

Konyada kanalizasyon sistemleri

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, 31 ilçe için öncelikli hedefin nitelikli ve sağlıklı su ihtiyacını karşılamak ve kanalizasyon sistemlerini tamamlamak olduğunu belirterek, Mavi Tünel Konya İçme Suyu Hattı Projesi ile Konya il merkezi ve Çumra ilçe merkezinin 2050 yılına kadar olan içme ve kullanma suyu ihtiyacının karşılanacağını bildirdi. 


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, 6360 Sayılı Büyükşehir Yasası kapsamında hizmet ve sorumluluk alanına giren 31 ilçede, yapılacak su ve kanalizasyon çalışmaları hakkında bilgi verdi. Maliyeti 600 milyon TL olan su ve kanalizasyon yatırımları için hâlihazırda çalışmaların devam ettiğini vurgulayan Başkan Akyürek, ilçe ve mahallelerde öncelikli hedefin nitelikli ve sağlıklı su olduğunu belirtti. 


KOSKİ Genel Müdürlüğü'nün ilçe teşkilatlanmasını gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Akyürek, "İl sınırlarımızda bulunan 31 ilçemizde 12 bölge, 27 alt...