16 / 05 / 2024

Konyada tutuklanan iş adamları

Konyada tutuklanan iş adamları

Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca Fetullahçı Terör Örgütünün darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamda, FETÖ yapılanması içerisinde yer aldığı, aralarında arananların da bulunduğu 119 iş adamının mal varlıklarına tedbir konuldu.

Tutuklu İstanbul Havalimanı işçileri yemekhanede yargılanıyor!

İstanbul Havalimanı inşaatında kötü çalışma koşullarını protesto ettikleri için tutuklanan işçiler, Gaziosmanpaşa Adliyesi 14. Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanmaya başlandı...

Tutuklu havalimanı işçilerinden 6'sı tahliye edildi!

İstanbul Yeni Havalimanı inşaatında kötü çalışma koşullarının düzeltilmesi talebiyle eylem yaptıkları için tutuklanan 33 işçiden 6'sı tahliye edildi...

3. havalimanı inşaatında üç işçi daha tutuklandı!

3. havalimanı inşaatında eylem yapan üç işçi daha tutuklandı. 3. havalimanında tutuklanan işçi sayısı 27'ye yükseldi. 

3. Havalimanı işçilerinden mektup!

Tutuklanan İstanbul Yeni Havalimanı işçileri cezaevinden mesaj gönderdi. İşçiler, kendilerine destek olan herkese teşekkür etti.

Diyarbakır'da 4 iş adamı için PKK'ya destekten tutuklama kararı!

Terör örgütü PKK'ya finans sağladıkları iddiasıyla 4 iş adamı tutuklandı. Tutuklanan işadamları arasında inşaat firması sahipleri olduğu belirtiliyor.

Devlet Bahçeli'den Ömer Faruk Kavurmacı'nın tahliyesi açıklaması!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan iş adamı Ömer Faruk Kavurmacı'nın tahliyesine ilişkin açıklama yaptı.

Ömer Faruk Kavurmacı için tutuklama talebi!

TUSKON ve üye şirketlerine yönelik “FETÖ/PDY” soruşturmasının tamamlanmasının ardından önce tutuklanan ve ardından sağlık nedeniyle tahliye edilen Ömer Faruk Kavurmacı için tekrar tutuklama talebi geldi.

Aydınlı Grup'un şirketi TMSF'ye devredildi!

TUSKON operasyonunda tutuklanan işadamı Ömer Faruk Kavurmacı’nın yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Aydınlı Grubu’na bağlı Aydınlı Hazır Giyim’e, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından kayyum atandı.

Paralel Yapı'nın Gaziantep'teki arazisi Hazine'ye devredildi!

FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan iş adamı Taner Nakıboğlu'nun yönetim kurulu başkanlığını yürüttüğü Paralel Yapı AŞ'ye üniversite alanı olarak satılan ve konut inşa edilen alanın 200 dönümü belediye meclisinin kararıyla yeniden Hazineye devredildi.

Ünlü işadamlarına tutuklama talebi!

FETÖ/PDY'ye maddi destek sağladıkları iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan şüpheli sayısı artıyor. İstanbul ve İzmir'de yürütülen soruşturmalarda ünlü işadamları tutuklama istemi ile mahkemeye sevk edildi.

Şişli asansör kazası şüphelileri suçlamaları reddetti!

İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan asansör kazasıyla ilgili nöbetçi hakimlikçe tutuklanan 4 şüphelinin suçlamaları kabul etmediği öğrenildi.Asansör kazası şüphelileri suçlamaları reddetti.

Metro Holding'e ikinci baskında 45 kişi gözaltına alındı!

Tehditle çek senet tahsilatı yaptığı ve cinayete azmettirdiği iddiasıyla geçen ay tutuklanan Metro Turizm'in sahibi Galip Öztürk'ün şirketlerini dün 2'nci kez polis bastı. Metro Holding'in Beykoz'daki genel merkezi ile Metro Turizm'in İstanbul Otogarı'nda

28 yıllık seyyar satıcı okul yaptırılması için 300 bin lira bağışladı!

Konyada 28 yıldır seyyar satıcılık yapan 71 yaşındaki Mustafa Boğaz, mahallesine 8 derslikli okul yaptırılması için 410 metrekare arsa ile 300 bin lira bağışladı

Konyada tutuklanan iş adamları Haberi

Konyada tutuklanan iş adamları

Alınan bilgiye göre, Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturmada hakkında gözaltı kararı verilen kişilerin yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor. 


Bu kapsamda, FETÖ yapılanması içerisinde yer aldığı, aralarında arananların da bulunduğu 119 iş adamının mal varlıklarına tedbir konuldu.


Şüpheliler, taşınmazları, ulaşım araçları, banka veya diğer mali kurumlardaki her türlü hesapları, alacakları, kıymetli evrakı, ortağı bulundukları şirketteki ortaklık payları, kiralık kasa mevcutları ve diğer mal varlığı değerleri üzerinde tasarrufta...