05 / 05 / 2024

Konyalım Proje Geliştirme adres 

Konyalım Proje Geliştirme adres 

Konyalım Proje Geliştirme Danışmanlık Yazılım Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kartal'da 380 bin TL sermaye bedeli ile Talih Aksoy tarafından kuruldu.

Bip İnşaat Proje Geliştirme Sanayi Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Bip İnşaat Proje Geliştirme Sanayi Ve Taahhüt Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hidayet Kadiroğlu, Fatih Kesgün, Hasan Gümüş, Turkmall Planlama Gayrimenkul ve SCC Gayrimenkul İnşaat ortaklığında kuruldu.

Bayraklı Forum Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bayraklı Forum Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Gümüş, Şeref Kesgün, Mehmet Altunhan, Hidayet Kadiroğlu ve Turkmall Planlama Gayrimenkul ortaklığında kuruldu.

Logiport Lojistik Proje Geliştirme Anonim Şirketi Kuruldu!

Logiport Lojistik Proje Geliştirme Anonim Şirketi Üsküdar’da 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Burhan Yıldırım ile Kadir Erdem ortaklığıyla kuruldu.

Huve Gayrimenkul Proje Geliştirme Mücevherat Kuyumculuk Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Huve Gayrimenkul Proje Geliştirme Mücevherat Kuyumculuk Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Cem Yıldırım tarafından kuruldu.

Fenercioğlu Kentsel Dönüşüm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Fenercioğlu Kentsel Dönüşüm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aycan Fenercioğlu tarafından kuruldu.

Msa 27 Proje Geliştirme İnşaat Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!,

Msa 27 Proje Geliştirme İnşaat Pazarlama Anonim Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Müjdegül Yurdakul ve Funda Müge Erkut ortaklığında kuruldu.

Ffk Proje Geliştirme İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ffk Proje Geliştirme İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Farruh Fırat Karayılanoğlu tarafından kuruldu.

Rast Proje Geliştirme Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rast Proje Geliştirme Yatırım Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Şefik Bülent Acar tarafından kuruldu.

Yavuz Öztürk, vekaleten Halk GYO Proje Geliştirme ve Uygulama Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı!

Halk GYO Yönetim Kurulu tarafından, Proje Geliştirme ve Uygulama Genel Müdür Yardımcılığı yetki ve görevlerini yerine getirmek üzere, Proje Uygulama Müdürü Yavuz Öztürk'ün Genel Müdür Yardımcılığı makamına vekaleten atanmasına karar verildi. 

Kapital Silivri Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Kapital Silivri Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi Sarıyer'de kuruldu.

Kapital Ayazağa Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Kapital Ayazağa Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi Sarıyer'de Moris Sadioğlu, Vedat Sadioğlu ve Roza Sadioğlu ortaklığında kuruldu.

Roof Proje Geliştirme Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Roof Proje Geliştirme Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Ekrem Ramazanoğlu tarafından kuruldu.

Timur Planlama Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Timur Planlama Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi Şişli'de Erden Timur, Cihan Barış Soydan, Bülent Öztürk ve Murat Döker ortaklığında kuruldu.

Konyalım Proje Geliştirme adres  Haberi

Konyalım Proje Geliştirme adres 

Konyalım Proje Geliştirme Danışmanlık Yazılım Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kartal'da 380 bin TL sermaye bedeli ile Talih Aksoy tarafından kuruldu.

Konyalım Proje Geliştirme Danışmanlık Yazılım Ve İnşaat Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. Turizm, Eğitim, Sağlık, Spor, İnşaat, Eğlence Yayıncılık, Enerji, Bilişim, Gıda, Ticaret alanlarında; a. Sermaye Piyasası Kurulu mevzuatında belirtilen yatırım danışmanlığını içermemek kaydı ile gerek yurt içinde gerekse yurt dışında; Yatırım projelerini geliştirmek, söz konusu projelerin gerçekleştirilmesini temin etmek, projelere ait iş programlarını hazırlamak, söz konusu yatırım projelerinin hayata geçirilmesi için gerekli organizasyon ve koordinasyon hizmetlerine dayalı ticari faaliyetlerde bulunmak, bu projeler kapsamında her türlü hizmet vermek, almak, her türlü danışmanlık yapmak, projeler için şirketlerin bir araya getirilmeleri ve evlendirilmeleri ve/veya her tür ticari...