02 / 05 / 2024

Konyanın Ereğli İlçe Belediye

Konyanın Ereğli İlçe Belediye

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve TCDD Adana 6. Bölge Müdürü Mustafa Çopur tarafından imzalanan protokol ile Ereğli Gar Müdürlüğü bünyesindeki depo ve atıl durumdaki araziler Ereğli Belediyesi’ne tahsis edildi.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi'nden ev almak isteyenlere müjde! Hemen teslim 119 konut 1 Eylül'e kadar satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara Çankaya'da yenileme çalışmaları tamamlanan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satıyor. 25 Ağustos olarak belirlenen son satış günü 1 Eylül'e uzatıldı. İşte ayrıntılar...

Konya Ereğli'de kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Konya'ya bağlı Ereğli Belediyesi, Belediye Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıda kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin bilgi verdi.

Konya Ereğli'nin çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Konya'ya bağlı Ereğli Belediyesi  Hamidiye, Hıdırlı ve Dalmaz Mahalleleri'nde kentsel dönüşüm çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmalarla 338 adet yapı inşa edilecek.

Bakanlığın 2021 yılı için İzmir'e yönelik yatırımları mecliste!

Bakanlığın 2021 yılı için İzmir'e yönelik yapacağı yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Arslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Konya Ereğli'deki millet bahçesinin maliyeti 45.6 milyon TL!

CHP 36. Dönem Parti Meclis Üyesi Bülent Ecevit Tatlıdil, Konya’nın Ereğli ilçesinde yapılması planlanan Millet Bahçesi’nin KDV dahil 45 milyon 457 bin TL'ye ihale edildiğini dile getirdi.

Konya Ereğli'de 'Belediye kaçak inşaat yapıyor' iddiası!

Konya’nın MHP’li Ereğli Belediyesi’nin hazineye ait 850 metrekarelik arazi üzerine kaçak yapı inşa ettiğini ileri süren İYİ Parti Ereğli İlçe Başkanı Amil Acar, “Ereğli Belediyesi kaçak yapı ile mücadele edeceğine kaçak yapı yapıyor" iddiasında bulundu.

Karadeniz Ereğli'de Cehennemağzı Mağarası için otopark yapılıyor!

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçe belediyesi, dünyaca ünlü Cehennemağzı mağarasını ziyarete gelen turistler için yapımına başlanan otopark alanını inceledi.

Konya Ereğli Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Konya İli, Ereğli İlçesi, Hacımemiş Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TMSF Asya Katılım Bankası'nın Konya Ereğli'deki fabrikasını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, TMSF Asya Katılım Bankası'nın Konya Ereğli'deki fabrikasını satışa çıkardı.

Karadeniz Ereğli'de ortaokul yapımı için arsa bağışı!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesinde inşa edilmesi planlanan Gülüç Ortaokulu için hayırseverler arsa bağışladı.

Konya Ereğli TOKİ 2019 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Ereğli Orhaniye projesi yarın satışa çıkıyor.

Konya Ereğli TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Ereğli Orhaniye projesinde yer alan 20 adet konut yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Bomonti Bira Fabrikası'nın müftülüğe devrinin iptali için imza kampanyası başlatıldı!

Bomonti Bira Fabrikası'nın Şişli Müftülüğü'ne devinin ortaya atılmasından sonra mahalle sakinleri harekete geçti. Şişli mahalle sakinleri Diyanet'in kararı iptal etmesi için imza kampanyası başlattı. 

Konyanın Ereğli İlçe Belediye Haberi

Konyanın Ereğli İlçe Belediye

Ereğli Belediyesinde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Belediye Başkanı Özkan Özgüven, tren garı etrafındaki arazilerin demiryolu ruhuna uygun bir çalışma ile Ereğli’ye kazandıracaklarını söyledi. Ereğli tren garında bulunan binaların Anıtlar Yüksek Kurulu tarafından tescilli olması nedeniyle prosedürün biraz uzadığını kaydeden Başkan Özgüven, “Şükürler olsun ki, tüm sorunlar çözüme kavuştu ve bugün atacağımız imzalarla Ereğli Gar Müdürlüğü bünyesindeki depo ve atıl durumdaki arazilerin kullanım hakkı belediyemize geçmiş olacak. Bu alanı vatandaşlarımızın nefes alacağı, Ereğli’nin kalbi olacak şekilde yeniden dizayn edip 2016 yılının sonuna doğru hizmete kazandırmış olacağız. Bu projede bize her türlü desteği veren TCDD 6. Bölge Müdürü Mustafa Çopur’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

TCDD Adana 6. Bölge Müdürü Mustafa Çopur ise, Ereğli tren garı etrafındaki tarihi yapıların muhafaza edilerek güzel bir...