30 / 04 / 2024

Kooperatif inşaat

Kooperatif inşaat

İstanbul Anadolu Yakası Gıda Toptancıları Baharat, Kuruyemiş ve İhracat Merkezi Toplu işyeri Yapı Kooperatifi, inşaat yapım işi ilahe ediyor...

Kooperatif ticari bir kuruluş değildir, konut alıp satmaz!

Posta gazetesi yazarı Tamer Heper, kooperatif şuyulandırma kararı iptal olan daireleri satmış şimdi ne olur diyen okurunu cevaplıyor! İşte o yazı!

2020 Mayıs'ta 399 inşaat şirketi kuruldu!

Türkiye'de mayıs ayında 3 bin 479 şirket ve kooperatif kuruldu. Söz konusu ayda kurulan şirketlerin 399'u inşaat sektöründe yer aldı...

Mart ayında 937 inşaat şirketi kuruldu!

Türkiye'de Mart'ta 8 bin 425 şirket ve kooperatif kuruluşu gerçekleştirildi. Kurulan şirket ve kooperatiflerin 2 bin 840'ı ticaret, 1286'sı imalat ve 937'si inşaat sektöründe yer aldı.

Kasım ayında 662 inşaat şirketi kuruldu!

Kurulan kooperatif sayısı 2018 Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 18,99 arttı. 2018 Kasım ayında 662 inşaat şirketi kurulurken, 316 şirket ise kapandı.

İstoç Yapı Kooperatifi'nin kaba inşaat ihalesi 9 Ocak'ta!

İstoç Yapı Kooperatif'ine ait YT Blok kaba inşaatı kapalı zarf usulü ile ihale edilecek. toplam 28 bin metrekarelik alanda yapılacak inşaatın ihalesine teklifler en geç 9 Ocak 2017 Pazartesi günü saat 17:00'a kadar kabul edilecek.

Eylül ayında 1.020 inşaat şirketi kuruldu!

Bir önceki aya göre kurulan şirket sayısında yüzde 43,47, kurulan gerçek kişi ticari işletme sayısında yüzde 32,39, kurulan kooperatif sayısında yüzde 17,07 oranlarında artış oldu. 2016 Ekim ayında kurulan toplam şirket ve kooperatiflerin 1.020’si inşaat sektöründen.

Haziran'da bin 95 inşaat şirketi kuruldu!

Kurulan şirket ve kooperatif sayısı yılın ilk 6 ayında 37 bin 227 olarak gerçekleşti. Bu dönemde kurulan toplam şirket ve kooperatiflerin bin 563'ü toptan ve perakende ticaret, motorlu taşıtların ve motosikletlerin onarımı, bin 95'i inşaat sektöründe yer aldı.

Erzurum'da kooperatif inşaatı çöktü!

Erzurum’da yapım halindeki kooperatif inşaatında meydana gelen göçükte 2 işçi yaralandı. Alınan bilgiye göre, bugün saat 12.00 sıralarında Erzurum’un Yakutiye ilçesi Şükrüpaşa semtinde beton atılan inşaatın birinci katında göçük meydana geldi.

Kooperatif inşaat yapım işi ilahe ediyor!

İstanbul Anadolu Yakası Gıda Toptancıları Baharat, Kuruyemiş ve İhracat Merkezi Toplu işyeri Yapı Kooperatifi, inşaat yapım işi ilahe ediyor...

İnşaat sektöründe Ekim'de 727 firma kuruldu, 215 firma kapandı!

TOBB'un açıkladığı 2011 Ekim Ayına Ait Kurulan ve Kapanan Şirket İstatistikleri'ne göre Ekim'de 727 inşaat firması kurulurken, 215 firma ve kooperatif kapandı. 306 firma da yabancı ortakla kuruldu. Kapanan gerçek kişi ticari işletmelerinin 321'i inşaat se

Gülsena İnşaat, 180 konutluk bir proje inşa edecek!

 Küçük paralarla güç birliği yapmak ve iyi bir modellemeyle ev sahibi olmak' amacıyla yeni bir proje hazırlayan Gülsena İnşaat, haziran ayında yeni bir hizmet modeli ve kooperatif mantığı ile şekillenecek rezidans tarzı bir sitenin inşaatına başlayacak

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

Kooperatif inşaat Haberi

Kooperatif inşaat

İstanbul Anadolu Yakası Gıda Toptancıları Baharat, Kuruyemiş ve İhracat Merkezi Toplu işyeri Yapı Kooperatifi, inşaat yapım işi ilahe ediyor.


Sözkonusu ihale, Kooperatif merkzi Sultanbeyli'de 8 Kasım 2012 günü saat 14.00'te gerçekleştirilecek.


Detaylı bilgi için tıklayın




Melek...