08 / 05 / 2024

koordinasyon toplantısı mersin

koordinasyon toplantısı mersin

Mersin Büyükşehir Belediyesi, vatandaşa daha hızlı, etkin ve verimli hizmet sunmak amacıyla ilçe belediyelerinde ‘Koordinasyon Toplantıları’ düzenliyor, koordinasyon Toplantıları, bu kez Toroslar Belediyesi’nde gerçekleştirildi.

Beştepe'de kritik enflasyon ve yüksek fiyat toplantısı! Açık mesaj verildi

Ekonomi Koordinasyon Kurulunun son toplantısında, yurt içinde stratejik tarım ürünleri başta olmak üzere arz güvenliği ve fiyat istikrarının sağlanmasına ilişkin alınacak tedbirler ve gıda enflasyonuna yönelik atılması gereken adımlar ele alındı.

Süleyman Soylu İzmir'de deprem değerlendirme toplantısı yaptı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başkanlığında, İzmir'de deprem değerlendirme ve koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

İzmir'de deprem değerlendirme ve koordinasyon toplantısı yapıldı!

İzmir'de Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum başkanlığında deprem değerlendirme ve koordinasyon toplantısı yapıldı

FuzulEv’in 2019 satış vizyon ve strateji toplantısı yapıldı!

FuzulEv’in 2019 satış vizyon ve strateji toplantısı 1-4 Nisan tarihleri arasında Mersin Hilton Hotel’de "Birlikte Kazanacağız, Birlikte Büyüyeceğiz" sloganıyla gerçekleştirildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı toplantısı gerçekleşti!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2018 Yılı Aralık Ayı Toplantısı’nın ilk birleşiminde 28 madde konuşuldu.

Mersin Büyükşehir Ekim ayı toplantısı gerçekleşti!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2018 Yılı Ekim Ayı Toplantısı’nın Birinci Birleşimi gerçekleşti. Toplantıda sahil düzenleme projesi konuşuldu.

Düzce Belediyesi'nden koordinasyon toplantısı!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş başkanlığında, her hafta düzenli olarak gerçekleştirilen koordinasyon toplantısında belediyenin sahadaki çalışmaları ile yatırımlara yönelik projeler değerlendirildi.

Düzce'de yılın ilk koordinasyon kurulu toplantısı gerçekleşti!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş başkanlığında düzenlenen 2017 yılının ilk Yönetim Koordinasyon Toplantısı’nda gündemi, kış tedbirleri ve Düzce’de devam eden projelerin çalışmaları oldu.

Ümraniye Belediyesi'nden yılın ilk koordinasyon toplantısı!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, 2017 yılının ilk mesai saatlerinde Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleriyle koordinasyon toplantısında bir araya geldi.

Kocaeli Büyükşehir yılın son imar toplantısını yaptı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, tüm ilçe belediyelerinin katılımıyla her ay düzenlenen imar koordinasyon toplantısını gerçekleştirdi.

Mersin GİAD İnşaat ve Yapı Sektörü Komisyonu toplantısı yapıldı!

Mersin Girişimci İş Adamları Derneği (GİAD) İnşaat ve Yapı Sektörü Komisyonu toplantısını bu hafta İdris Balkan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Mersin'de İnşaat Ve Yıkıntı Atıkları Yönetimi Toplantısı yapıldı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından Mersin’de hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıkları taşıyan firma ve şahıslara yönelik düzenlenen Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıkları Yönetimi toplantısı gerçekleştirildi.

Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu'nun ÇED toplantısı 20 Ekim'de!

Mersin İli, Erdemli ve Silifke İlçeleri sınırları içerisinde ''Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu'' projesinin ÇED toplantısı 20 Ekim'de gerçekleşecek.

koordinasyon toplantısı mersin Haberi

koordinasyon toplantısı mersin


Mersin Büyükşehir Belediyesi, vatandaşa daha hızlı, etkin ve verimli hizmet sunmak amacıyla ilçe belediyelerinde ‘Koordinasyon Toplantıları’ düzenliyor. Daha önce Tarsus, Anamur ve Bozyazı Belediyesi’nde düzenlenen Koordinasyon Toplantıları, bu kez Toroslar Belediyesi’nde gerçekleştirildi.


Toroslar Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantı, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haluk Tunçsu başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Turan Karadağ, Meclis üyeleri ve ilgili daire başkanları da katıldı.


Toplantıda, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nce Toroslar ilçesinde hayata geçirilmesi planlanan hizmetler ile ilgili MESKİ, Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı,  Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından sunumlar yapılarak, başta Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna olmak üzere...