20 / 05 / 2024

Köpek dostu Otel

Köpek dostu Otel

Muğla'nın Bodrum ilçesindeki İsis 1 Otel, kedi ve köpekleri ile konaklamak için gelen misafirlerini bekliyor Muğla'nın Bodrum ilçesindeki hayvan dostu, 5 yıldızlı İsis Otel'de kedi ve köpekleri ile konaklamaya gelen turistler için tüm hazırlıklar yapıldı.

AİHM'den depremde yıkılan Bayram Otel davası kararında şok detay!

9 Kasım 2011'de Van depreminde yıkılan Bayram Otel’de hayatını kaybeden 24 kişinin ailesinin AİHM'ye başvurusu sonucu açıklandı. 

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Markalı konut projelerinde yeşil binaya dönüş başladı!

ÇEDBİK (Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sami Kılıç Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi'22 ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o röportaj...

Gümüşhane Merkez'de 44.3 milyon TL'ye satılık 5 katlı otel!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Gümüşhane Merkez Hasanbey Mahallesi'nde yer alan 5 katlı otel, bahçe, otopark ve arsayı satışa çıkardı.

Ünlü ekonomist Remzi Özdemir tarih verdi: Sıkı durun 40 TL olacak!

Ünlü ekonomist Remzi Özdemir son yazısında Türkiye’nin AK Parti döneminden evvel kendine yeten bir ülke olduğunu ancak artık pek çok tarımsal gıda ürününün dışarıdan ithal edildiğini anımsattı.

Gölcük Belediyesi'nden 38.4 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Gölcük Belediyesi, yapım karşılığında kiralama ihalesini duyurdu. Bu kapsamda Gölcük Yazlık Ilıca Otel, yapım karşılığında 30 seneliğine kiraya veriliyor. Toplam yatırım maliyeti 38 milyon 371 bin 983,87 TL olarak açıklandı...

Torunlar GYO'dan Karaköy'e butik otel!

Torunlar GYO Kemankeş Caddesi'ndeki bin 501 metrekare arsa üzerine 3 bin 900 metrekarelik metruk binayı kentsel dönüşüm çerçevesinde portföyüne katmıştı. Bu bina yıkılarak butik otel yapılacak.

CCN Holding'ten Altunizadeye yeni otel!

CCN İnşaat İstanbul Altunizade'de, Koç Korusu'nun karşı köşesinde, bir otel inşaatına başladı. Şirketin internet sitesinden otelle ilgili açıklama yapıldı.

Hayvanseverleri sevindirecek haber! Migros kedi köpek mamalarına indirim yaptı! İşte 4 Nisan 2022 fiyat listesi!

Migros'tan hayvanseverleri sevindirecek haber geldi. Migros kedi ve köpek maması ürünlerinde yüzde 25 indirim yaptı. Peki bu indirim hangi markalar için geçerli? İşte 4 Nisan 2022 fiyat listesi...

Burcu Biricik-Emre Yetkin çifti Ayvalık'ta otel açıyor!

Ünlü oyuncu Burcu Biricik ve reklamcı eşi Emre Yetkin Balıkesir Ayvalık'ta butik otel için kesenin ağzını açtı.

Gölcük Coşkun Otel binasının kentsel dönüşümü onaylandı!

Gölcük merkezinde yer alan Coşkun Otel Binası ile ilgili kentsel dönüşüm için başvuru Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. 

Şile Akçakese Köyü'ndeki otel inşaatı tepki çekti!

İstanbul'un doğa harikası kıyılarından biri olan Şile'deki Akçakese Köyü'nde yapılaşma tehdidi dikkat çekiyor. Sahile yakın mesafede bir otel inşa eden firmanın faaliyetleri köylünün tepkisini çekti.

Pi Yapı'dan Çeşme Ovacık'a 3 milyon dolarlık otel yatırımı!

Pi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halim Aydın, Çeşme Ovacık’ta 3 milyon dolarlık yeni bir otel yatırımı yapacaklarını müjdeledi. Aydın, “12 ay hizmet verecek. 2022 Haziran’da açmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Kıştan Turizm Otel Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıştan Turizm Otel Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kıştan tarafından kuruldu.

Köpek dostu Otel Haberi

Köpek dostu Otel

Muğla'nın Bodrum ilçesindeki İsis 1 Otel, kedi ve köpekleri ile konaklamak için gelen misafirlerini bekliyor Muğla'nın Bodrum ilçesindeki hayvan dostu, 5 yıldızlı İsis Otel'de kedi ve köpekleri ile konaklamaya gelen turistler için tüm hazırlıklar yapıldı.

Bodrum'daki ilk hayvan dostu otel Delfi'den sonra, İsis Otel de uluslararası tur operatörleri ve seyahat acenteları tarafından 'Hayvan Dostu Oteller' listesine kabul edildi. 


Gümbet mevkiindeki 5 yıldızlı bin yataklı İsis Otel, kedi ve köpekleri ile tatile gelen misafirlerini ağırlamaya başladı. Bu yılın ilk hayvan konuğu 7 yaşındaki Retriever cinsi 'Sultan' adlı dişi köpek oldu. Ankara'dan tatile gelen ailenin köpeği 'Sultan', otel personeli ve turistlerin de sevgilisi haline geldi. 


KİMLİK KARTI VE AŞI KARTI GEREKLİ 


Otelde iki yıldır kedi, köpek, kuş türü hayvanları konukları ile birlikte kabul etmeye başladıklarını...