27 / 04 / 2024

Koper Can Berberoğlu

Koper Can Berberoğlu

Özgür Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Rudi Erol Berberoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Koper Can Berberoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 22 Temmuz tarihinde kuruldu.

Kıymet Mermer Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kıymet Mermer Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Rudi Erol Berberoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Koper Can Berberoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 22 Temmuz'da kuruldu.

Bereket Maden İşletmeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bereket Maden İşletmeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Rudi Erol Berberoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Koper Can Berberoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 22 Temmuz'da kuruldu.

Ercan Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ercan Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi, Koper Can Berberoğlu ve Rudi Erol Berberoğlu tarafından 1 milyon 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Nisan'da kuruldu

Caton Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caton Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Can Sinanoğlu ve Mustafa Avcı ortaklığında kuruldu.

Emin Can Ayanoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emin Can Ayanoğlu İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Can Ayanoğlu tarafından kuruldu.

Şeref Can Buladoğlu kimdir? Kaç dil biliyor?

Reysaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Can Buladoğlu kimdir? Şeref Can Buladoğlu ne mezunu?

Can Dostlar Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Can Dostlar Turizm İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Özalp, Hakan Mansuroğlu ve Okan Dulda ortaklığında kuruldu.

Pasha Otomotiv Yedek Parça İnşaat Plastik Elektrik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pasha Otomotiv Yedek Parça İnşaat Plastik Elektrik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Can Anbaroğlu tarafından kuruldu.

Karaman Can İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaman Can İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şaban Karaman tarafından kuruldu.

Özcan Tahincioğlu, Can Tahincioğlu ve Onur Tahincioğlu'ndan yeni şirket! 

Özcan Tahincioğlu, Can Tahincioğlu ve Onur Tahincioğlu Ataşehir'de yeni bir şirket kurdu. İşte ayrıntılar... 

Thn Karanfil Gayrimenkul İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Thn Karanfil Gayrimenkul İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Tahincioğlu, Can Tahincioğlu ve Onur Tahincioğlu ortaklığında kuruldu.

3m Şehircilik Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Şehircilik Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Berberoğlu tarafından kuruldu.

Famer Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Mimari Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Famer Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Mimari Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Beyzanur Top, Fatih Kazak, Harun İrgin ve Mehmet Can Abbasoğlu ortaklığında kuruldu.

Hayrioğlu İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayrioğlu İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Fahri Can Bağbekleyen tarafından kuruldu.

Mrt Can İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrt Can İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Murat Keleşoğlu tarafından kuruldu.

Süleyman Can Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Süleyman Can Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Beyoğlu'nda Süleyman Can tarafından kuruldu.

Koper Can Berberoğlu Haberi

Koper Can Berberoğlu

Özgür Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Rudi Erol Berberoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Koper Can Berberoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Temmuz'da kuruldu. 


Özgür Madencilik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1.         Yurt içinde ve yurt dışında olmak üzere, konut, işyeri, otel, turistik tesisler ve işletmeler, hizmet binaları, sanayi tesisleri, yol, okul, fabrika, enerji istasyonları, teknik hidrolik santral, baraj, liman, silo, havaalanı, köprü, kanalizasyon ile diğer inşaatları yapmak, müteahhitlik hizmetlerinde bulunmak. Bu inşaatlar için açılan bütün resmi, özel, uluslararası, askeri ihalelere katılmak. 2.         Yukarıda sayılan inşaat ve mühendislik işlerinin gerçekleşmesi için gerekli her türlü etüd, mühendislik, mimarlık, müteahhitlik hizmetleri yapmak; inşaat, tesisat, montaj, dekorasyon...