04 / 05 / 2024

köprü aydınlatma işi

köprü aydınlatma işi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Küçükçekmece, Büyükçekmece ve Silivri ilçelerinde köprüleri aydınlatmak için tasarım projesi hizmetini 29 Eylül'de ihaleye çıkarıyor. Köprü aydınlatma işinin tasarım projesi 180 günde tamamlanacak.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu 3. köprüye tren için tarih verdi!

Yaptığı açıklamada Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ndeki demiryolu bağlantısının ihalesini bu yıl gerçekleştirmesi planladıklarını dile getiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2028 yılını işaret etti.

Enza Home halı ve aydınlatma ürünlerinde yüzde 20’ye varan indirime girdi! İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Enza Home halı ve aydınlatma ürünlerinde indirim kampanyası düzenliyor. Yüzde 15 ila 20 arasında değişen indirim fırsatlarıyla birbirinden şık tasarımlar alıcılarını bekliyor. İşte Enza Home’un indirimli fiyat listesi. 

Son dakika: Bayramda ücretsiz olacak köprü ve otoyollar açıklandı! İşte ücretsiz olacak o yollar...

Karayolları Genel Müdürlüğü Ramazan Bayramı dolayısıyla sorumluluğundaki otoyol ve köprülerden geçişlerin ücretsiz olacağını duyurdu. Yap-işlet-devret projeleri ücretsiz geçiş uygulamasına dahil edilmedi. 

Çanakkale Köprüsü geçiş garantisi ne kadar? Çanakkale Köprüsü için ne kadar ödenecek?

Yap-işlet devret modeliyle yapılarak Çanakkale Zaferi’nin 107’inci yıl dönümünde hizmete açılan Çanakkale Köprüsü’nün geçiş garantisi ortaya çıktı. İBB Meclis Üyesi Sarı, feribot işletmecisinin günlük 10 bin kadar araç taşıdığını anımsatarak, köprü için verilen geçiş garantisini çok buldu.

Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar? 1915 Çanakkale Köprüsü nerede ve nasıl gidilir?

18 Mart 2022 Çanakkale Zaferi’nin 107’inci yıl dönümünde açılan 1915 Çanakkale Köprüsü’nün geçiş ücreti açıklandı. Peki Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar? 1915 Çanakkale Köprüsü nerede ve nasıl gidilir? İşte detaylar…

1915 Çanakkale Köprüsü bugün açılıyor! 1915 Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar?

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı bugün gerçekleştirilecek. Köprünün açılış töreni için son hazırlıklar tamamlandı. Peki, Araç geçişi ne zaman başlayacak? 1915 Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar? İşte tüm detaylar...

Arazi fiyatlarına 1915 Çanakkale Köprüsü dopingi! İşte en çok artış yaşanan yerler...

Türkiye'de son senelerde hayata geçirilen mega projelerin arasında yer alan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde sona yaklaşıldı. Köprü, Çanakkale bölgesindeki gayrimenkul fiyatlarını uçurdu. Artış en çok arazilerde göze çarpıyor...

TOKİ'den Nusaybin'e 2 yeni köprü! İhalesi bugün!

Mardin İli Nusaybin İlçesi 2 Adet Köprü İnşaatları İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde kedi yolu yapımına başlandı!

Tamamlandığında "dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü" unvanını alacak olan 1915 Çanakkale Köprüsü'nde işçilerin üzerinde çalışacağı platform yapılıyor

Ordu'da okul yolundaki yıkılma tehlikesi olan ahşap köprü yenilenecek!

Yaklaşık 40 yıldır kullanımda olan ve çürüdüğü için yıkılma tehlikesi olduğu tespit edilen ahşap köprünün yerine daha güvenli yeni köprü yapılması için çalışma başlatılacak...

Çinliler 3. köprüye talip!

Çinli China Merchants Expressway, CMU, Zhejiang Expressway, Jiangsu Expressway, Sichuan Expressway ve Anhui Expressway firmalarından oluşan 688.5 milyon dolar sermayeli konsorsiyum 3.köprünün işletmesinden sorumlu olan IC İçtaş'ın yüzde 51'ini almayı hedeflediğini açıkladı.

Astaldi, 3. köprüdeki hisselerini İçtaş'a devrediyor!

İtalyan Astaldi, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Yatırım hissesinin IC İçtaş'a devri için Rekabet Kurulu'na başvurdu...

1915 Çanakkale Köprüsü otoyolu için kamulaştırma kararı!

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi Malkara-Çanakkale (1915 Çanakkale Köprüsü Dahil) kesiminin yapımı için bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak. 

köprü aydınlatma işi Haberi

köprü aydınlatma işi



İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Küçükçekmece, Büyükçekmece ve Silivri ilçelerinde köprüleri aydınlatacak. Bu çalışma için tasarım projesi hizmetini ihaleye çıkarıyor. 


İhale; 29 Eylül 2014 tarihinde saat 11.30'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü İhale Salonu'nda gerçekleştirilecek. İş 180 günde tamamlanacak. 



İHALE İLANI: 


2014/108326 İKN İST.B.B.BŞK.SATIN ALMA DAİRE BAŞKANLIĞI İHALE İŞLERİ MÜDÜR - Evrak No: 290


İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PROJE HİZMETİ ALİNACAKTİR


İSTANBUL GENELİ MİMAR SİNAN TAŞ KÖPRÜLERİNİN MİMARİ AYDINLATMA TASARIM PROJESİ HİZMET ALIM İŞİ hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:


İhale Kayıt Numarası


1 -İdarenin


2014/108326


a) Adresi 19 MAYİS MAHALLESİ AY İTKİN KO I İl CAD. 8 ŞİŞLİ/İSTANBUL


b) Telefon ve faks numarası :2123126363 -2123802240


c) Elektronik Posta Adresi : [email protected]


ç) İhale dokümanının...