27 / 04 / 2024

Köprübaşı Düğün Salonu ne zaman bitecek

Köprübaşı Düğün Salonu ne zaman bitecek

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nce Köprübaşı Namık Kemal Mahallesi’nde yapımı başlatılan düğün salonunda sürdürülen çalışmalarda sona gelindi.

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binalar inşa edilmeli!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Başkanı Mehmet Sami Kılıç, her sene düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Kılıç, kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binaların inşa edilmesine dikkati çekti.

Beğendik Köprüsü bugün açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı bağlantıyla katılacağı Beğendik Köprüsü bugün hizmete açılıyor...

Türkiye'nin en yüksek Botan Çayı Beğendik Köprüsü yarın açılıyor!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ni, Doğu Anadolu Bölgesi'ne bağlayan Beğendik (Botan) Köprüsü yarın törenle hizmete açılıyor.

Trabzon Köprübaşı'ndaki 3 katlı bina yağış nedeniyle yıkıldı!

Trabzon Köprübaşı'nda dünkü yağışta evden çıkarmak için ikna edemediği kayınpederini kolundan tutarak zorla çıkaran Muazzez Uzunyakup, 3 katlı binanın 5 dakika sonra yıkılması sebebiyle olayın şokunu atlatmaya çalışıyor.

Ankara Mamak'ta düğün salonu kütüphaneye çevrildi!

Başkentte uzun yıllar düğün salonu olarak kullanılan alan, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Mamak Belediyesi iş birliğinde "akıllı kütüphane" olarak hizmet sağlayamak üzere yeniden düzenlendi...

TOKİ Manisa Köprübaşı kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Manisa Köprübaşı 2020 projesindeki dairelerin kura çekimleri bugün yapılacak. saat 10:00'de çekilecek.

Manisa Köprübaşı TOKİ kura çekimi 2020 yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Manisa Köprübaşı 2020 projesinde yer alan konutların kuraları yarın saat 10:00'de çekilecek.

TOKİ Manisa Köprübaşı 2020 kura çekilişi 28 Nisan'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Manisa Köprübaşı 2020 projesinde yer alan konutların kura çekilişi 28 Nisan 2020 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Gümüşlük’te 128 dönümlük sit alanı imara mı açılacak?

Ünlü sinema oyuncusu Salih Güney Bodrum Gümüşlük'te 128 dönümlük arazinin satın alındığını belirterek, “Arazilerin sitten kurtarılarak, oralara 250’nin üzerinde villa yapılmasından endişe ediyoruz” dedi.

İzzet Doğan: Köyden mahalleye dönüşen yerlerde vergi adımları atılmalı! 

TBM Hukuk Komisyonu Başkanı Av. İzzet Doğan, köyden mahalleye dönüşen yerlerin vergileri için Gelir İdaresi Başkanlığı'nın gereken adımları atması gerektiğini söyledi. 

Büyükçekmece'de 7.1 milyon TL'ye düğün salonu inşaatı ihalesi!

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Ulus Mahallesi üzerinde bulunan düğün salonu yapım işini ihale ediyor. İhale bedeli ise 7 milyon 153 bin 376 TL olarak belirlendi. 

Çerkezköy Bağlık'taki kentsel dönüşüm tamamlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çerkezköy Bağlık'taki kentsel dönüşüm çalışmalarının tamamlanacağını söyledi.

Büyükçekmece Belediyesi 18 yıllığına düğün salonu kiralıyor!

Büyükçekmece Belediyesi düğün salonu kiralama işi ihale ediliyor. Ulus Mahallesi'ndeki düğün salonunun eksiklerinin de tamamlanmasının istendiği ihale 12 Şubat 2019 tarihinde yapılacak. 

Köprübaşı Düğün Salonu ne zaman bitecek Haberi

Köprübaşı Düğün Salonu ne zaman bitecek


İl genelinde gerçekleştirdiği projelerle vatandaşların sorunlarına çözümler üreten Manisa Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı Namık Kemal Mahallesi’nde de bölgede yaşayan vatandaşların düğün salonu ihtiyacını ortadan kaldıracak. Dünya evine girecek gençlere en mutlu günlerinde ev sahipliği yapacak olan düğün salonunun çalışmalarında sona gelindi. Yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde il genelinde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayacak projeler üretiyoruz. Bu noktada Köprübaşı’na bağlı Namık Kemal Mahallemizde de geçtiğimiz aylarda temeli atılan düğün salonunun çalışmalarında sona gelindi” dedi. Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte bölgeye hem modern bir düğün salonuna hem de park alanı kazandırılacak belirtti. 



Manisa Büyükşehir...