06 / 05 / 2024

Köprüde Bakım

Köprüde Bakım

Fatih Sultan Mehmet ve Haliç köprülerindeki yol çalışması nedeniyle İstanbul trafiğinde uzun araç kuyrukları oluştu

Yaşlılık maaşı, evde bakım parası, engelli aylığına da Temmuz zammı var mı? Kime kaç lira yatıyor? Son dakika rakamlar!

Temmuz ayında pek çok maaş artacak. Peki Yaşlılık maaşı, evde bakım parası, engelli aylığına da Temmuz zammı var mı? İşte merak edilen rakamlar...

Yaşlılık aylığı, evde bakım yardımı, engelli maaşı kaç lira yatacak? Sosyal destek ödemelerine zam var mı? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından maaşlara yeniden zam yapılacağının açıklanmasından sonra sosyal destek ödemeleri merak konusu oldu. Peki yaşlılık aylığı, evde bakım yardımı, engelli maaşı kaç lira yatacak? Sosyal destek ödemelerine zam var mı?

Yaşlılık aylığı, evde bakım parası, engelli aylığı alanlar dikkat! Kime kaç lira maaş verilecek? Şimdi göz atın!

Asgari ücret ile emekli ve memur maaşlarına verilen zam müjdelerinin ardından, yaşlılık aylığı, evde bakım parası, engelli aylığına zam gelip gelmeyeceği gündem oldu. Peki kime kaç lira maaş verilecek?

Hesabınıza 3 bin 336 lira yatmış olabilir! 19 Aralık 2022 Evde bakım parası yatan iller listesi!

Evde bakım maaşı yatan iller listesi 19 Aralık 2022 tarihli olarak kesinlik kazandı. Peki, 19 Aralık Pazartesi evde yardım paraları hesaplara yattı mı?

Aralık ayı evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım maaşı yatan iller listesi açıklandı mı? Hemen buraya bakın!

Evde bakıma ihtiyacı olan yaşlı veya engelli kişilere dönük olarak ödenen evde bakım paralarının yatırılıp yatmadığı araştırılıyor. Aralık ayı evde bakım parası şehir şehir araştırılıyor. Peki, evde bakım maaşı yatan iller belli oldu mu? İşte bütün ayrıntılar...

Evde bakım maaşı ne zaman ödenecek? Aralık ayı evde bakım ücreti ne kadar?

Evde bakım maaşına dair aramalar hız kazandı. Evde bakım maaşı alan vatandaşlar, aralık ayı evde bakım maaşının ne zaman yatırılacağını araştırıyor. İşte detaylar!

Aralık ayı evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım maaşları ne kadar olacak? İşte bütün ayrıntılar...

Evde bakım maaşı yatan iller, aralık ayının gelmesiyle, hak sahiplerinin odaklandığı konulardan oldu. . Peki, aralık ayı evde bakım maaşı yatan iller hangileri ve evde bakım maaşı ne kadar olacak? İşte, o konu hakkında bilgiler...

Aralık 2022 evde bakım parası ödemelerinde son dakika müjdesi! Paralar tek tek hesaplara yatıyor! Almayı sakın unutmayın

Pek çok kişinin gündeminde yer alan Aralık 2022 evde bakım parası ödemelerinde son dakika müjdesi geldi! Paralar tek tek hesaplara yatıyor... Almayı sakın unutmayın...

Evde bakım maaşı alanlara müjde! Aralık ayı evde bakım maaşı yattı mı? 3 Aralık 2022 evde bakım aylığı yatan iller!

Evde bakım maaşına dair aramalar hızlandı. Vatandaşlar, aralık ayı evde bakım maaşının yatıp yatmadığını merakla araştırıyor. İşte detaylar!

Felaketin yaşandığı Bozkurt ilçesinde 3 köprüde ulaşım kapatıldı

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında yaşanan sel felaketinde can kayıplarının yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde risk devam ediyor. İlçede sele neden olan Ezine çayı üzerinde ulaşımı sağlayan 3 köprü tehlike nedeniyle ulaşıma kapatıldı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı için geri sayım başladı!

Megakent İstanbul'u önce Çanakkale'ye, ardından da Kuzey Ege'yle birleştirecek olan Türkiye'nin en prestij sahibi projeleri arasında yer alan köprüde, açılış için gün sayılırken çalışmalar da tam gaz sürüyor. 

1915 Çanakkale Köprüsü inşaatında yeni gelişme!

18 Mart 2022'de açılacak köprüde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak köprüye ulaşımın sağlanacağı bağlantı yoluna ses bariyeri inşa edildi. 

AFAD: Üç köprüde de sorun yok!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), "En büyüğü 4,1 büyüklüğünde 28 artçının oluştuğu deprem sonrası üç köprüde de yapısal bir sorun olmadığı belirlendi." açıklamasını yaptı.

Köprüde Bakım Haberi

Köprüde Bakım

Tadilat ve bakım sebebiyle Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü'nde 2 şeridin gece yarısından itibaren, Haliç'te de kuzey ilave köprünün saat 05.00'ten itibaren trafiğe kapatılması dolayısıyla İstanbullular haftanın ilk gününe trafikle başladı.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde, Avrupa'dan Anadolu yakasına geçişte köprünün 2 şeridinin kademeli olarak gece yarısı kapatılarak çalışmaların başlamasının ardından trafikte yoğunluk oluştu. Trafik, haftanın ilk gününde işe gitmek isteyen vatandaşların yola çıkması ile Avrupa'dan Anadolu yakasına geçişte daha da arttı. 


Trafik, Seyrantepe-FSM Köprüsü gişeleri arasında durma noktasına gelirken, bu güzergahta seyreden araçlardaki bazı vatandaşların sıcak nedeniyle ya da sigara içmek için araçlarından indikleri gözlendi. 


Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki çalışma nedeniyle, TEM Otoyolu'nda kilometrelerce araç kuyrukları oluştuğu görüldü.


Bakım çalışması köprünün 2 şeridinde sürdürülürken, çalışmaların duruma göre 3 şeride çıkarılması planlanıyor. 

Haliç'teki kuzey ilave...