05 / 05 / 2024

köprüde tuvalet

köprüde tuvalet

İstanbul Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve emniyet yetkililerinin Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü'ndeki bakım çalışması nedeniyle oluşturduğu kriz masası, trafiğin rahatlatılması için ek tedbirler aldı

AFAD: Üç köprüde de sorun yok!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), "En büyüğü 4,1 büyüklüğünde 28 artçının oluştuğu deprem sonrası üç köprüde de yapısal bir sorun olmadığı belirlendi." açıklamasını yaptı.

Çin'de köprü inşaatında kaza: Çok sayıda ölü var!

Çin’in kuzeydoğusunda inşaat halinde olan bir köprüde iş makinesinin devrilmesi sonucu 5 kişi hayatını kaybetti.

Taşköprü’de 310 konutluk TOKİ projesi için şantiye kuruldu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Kastamonu Taşköprü'de hayata geçirilen 310 konutluk proje için şantiye kuruldu. 

Taşköprü'de 5 tesisin açılışı yapıldı!

Taşköprü Belediyesi tarafından 9 milyon TL değerinde inşa edilen 5 tesisin açılışı yapıldı.

Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü yıkılmak üzere!

İstanbul Büyükçekmece'de yer alan Kanuni Sultan Süleyman Köprüsü yıkılma tehlikesi altında. Köprüde çataklar ve çökmeler meydana geldi.

Silifke Taş Köprü restore ediliyor!

Mersin’in Silifke ilçesinde milattan sonra 77-78 yıllarında yaptırılan ve yaklaşık 2 bin yıllık bir geçmişe sahip olan tarihi taş köprüde yapılması planlanan restorasyon için çalışmalar hızlandırılıyor.

Cunda Köprüsü bu yıl hizmete girecek!

BALIKESİR Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve Cunda Adası’nı ana karaya bağlayacak olan dolgu yolun yerini alacak köprüde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Manisa Gölmarmara Köprüsü onarıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesinde 9 mahalleyi birbirine bağlayan köprüde temizlik, bakım ve onarım çalışması yaptı. Kısa sürede tamamlanan çalışma, sürücülerin yüzünü güldürdü.

Sakarya Mithatpaşa'ya yeni köprü!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin Mithatpaşa bölgesinde başlattığı yol düzenleme ve kavşak çalışmaları tamamlanırken; bölgede bulunan köprüde de gerekli iyileştirme çalışması hayata geçirildi.

Mithatpaşa'da yeni kavşağa yeni köprü!

Büyükşehir Belediyesi’nin Mithatpaşa bölgesinde başlattığı yol düzenleme ve kavşak çalışmaları tamamlanırken; bölgede bulunan köprüde de gerekli iyileştirme çalışması hayata geçirildi.

Cunda Köprüsü yıl sonuna kadar hizmete girecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve Cunda Adasını ana karaya bağlayacak olan dolgu yolun yerini alacak köprüde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Alanya Hacet Köprüsü'nde son aşamaya gelindi!

Alanya Belediyesi tarafından Hacet Deresi üzerine yapılan yeni köprü tamamlandı. Alanya Belediye Başkanı köprüde başlatılan asfalt çalışmasını denetledi...

3’üncü Köprü nakliye maliyetlerini düşürecek!

UND Başkanı Şener, yakıt maliyetini 5 kat artıran dur-kalkın 3’üncü Köprü’de yaşanmayacağını belirterek, “Kısa mesafede nakliye maliyeti düşecek” dedi.

köprüde tuvalet Haberi

köprüde tuvalet

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 'nden yapılan açıklamaya göre, FSM Köprüsü'nde devam eden bakım çalışması nedeniyle oluşturulan kriz masası, İstanbul Büyükşehir Belediyesi 'nin Merter'deki binasında toplanarak, trafik sıkışıklığını önlemek için ek tedbirler alınmasını görüştü. İstanbul Vali Yardımcısı Ali Bakoğlu'nun başkanlığında yapılan toplantıya İl Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Şengün, Trafik Denetleme Şube Müdürü Mesut Gezer, Trafik Denetleme Şube Müdür yardımcıları Ali Özsoylar ve Alim Karakılıç, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Muzaffer Hacımustafaoğlu, Ulaşım Daire Başkanı Yakup Demirhan, Zabıta Daire Başkanı Mustafa Tahmaz, Ulaşım Koordinasyon Müdürü Adil Karaismailoğlu ile Zabıta Tedbir Müdürü İbrahim Köse katıldı. 


Toplantıdan çıkan kararların, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş tarafından 16 Temmuz Pazartesi günü açıklanacağının duyurulduğu belirtilen açıklamada, Topbaş'ın, pazartesi gününü beklemeden alınan önlemlerin açıklanması ve uygulamaya hemen...