30 / 04 / 2024

KORAMIC otopark sistemleri

KORAMIC otopark sistemleri

İnşaat sektörünün gereksinimlerini karşılamada köklü tecrübeye sahip; yenilikçi ürünleri ile de sektöre yeni bir soluk kazandıran KORAMIC, dayanıklı ve mükemmel otopark sistemlerini pazara sundu.

Parkhaus Otomatik Otopark Yönetimi ve Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Parkhaus Otomatik Otopark Yönetimi ve Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Küçükkuş tarafından kuruldu.

Düzce'ye yeni katlı otopark müjdesi!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş kente yeni kazandırılacak katlı otopark için yeni teknoloji sistemleri için incelemelerde bulundu.

Yeni İmar Kanunu ile otopark kapasitesi yüzde 50 artacak!

Yeni İmar Kanunu araç trafiğinin de önüne geçecek. Mevcut otopark alanlarının içine giren katlı otomatik park sistemleri otopark kapasitesini 50'ye katlayacak..

Park sorununu otopark makineleri çözecek!

Yeni İmar Kanunu araç trafiğinin de önüne geçecek. Mevcut otopark alanlarının içine giren katlı otomatik park sistemleri otopark kapasitesini 50'ye katlayacak. İşte çalışmalardaki son durum...

Koramic Cermitherm Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemleri'ni tanıttı!

İnşaat sektörünün gereksinimlerini karşılamada köklü tecrübeye sahip olan Koramic Yapı Kimyasalları; Avrupa'nın en güçlü markalarından biri olan Cermix ile mükemmel çözümler sunmaya devam ediyor..

İSPARK, tam otomatik otopark sistemini İstanbul'da hayata geçirecek!

İstanbul Otopark İşletmeleri Ticaret A.Ş (İSPARK) New York, Paris, Londra, Berlin'de uygulanan ve robot teknolojisiyle çalışan "tam otomotik otopark" sistemleri İstanbul'da da hayata geçirecek

İstanbul'a New York modeli otoparklar geliyor!

New York, Paris, Londra, Berlin gibi kentlerde uygulanan ve robot teknolojisiyle çalışan “tam otomatik otopark” sistemleri, İstanbul’da da hayata geçirilecek. İstanbul'a New York modeli otoparklar geliyor.

Çorlu Santral Kavşağı Katlı Yer Altı Otoparkı inşaatı hızla ilerliyor!

Tekirdağ'a bağlı Çorlu Belediyesi’nin Santral Kavşağı Katlı Yer Altı Otoparkı projesi kapsamında inşaat çalışmaları hızla ilerliyor. Havalandırma ve aydınlatma sistemleri kurulan otoparkta, ince inşaat işçiliği devam ediyor...

Sefa Sirmen: İzmit yeni bir çehre kazanacak!

Sefa Sirmen, dün düzenlenen tanıtım programında projelerini kamuoyuna duyurdu. Sirmen'in projeleri arasında en dikkat çekenleri ise İzmit'in belirli noktalarına yapılacak olan yedi adet kent meydanı ve yer altı otopark sistemleri oldu.

Kusursuz otopark Cermix ile hayat buluyor!

İnşaat sektörünün gereksinimlerini karşılamada köklü tecrübeye sahip; yenilikçi ürünleri ile de sektöre yeni bir soluk kazandıran KORAMIC Yapı Kimyasalları, dayanıklı ve mükemmel otopark sistemlerini pazara sundu...

KORAMIC dayanıklı otopark sistemlerini tanıttı!

İnşaat sektörünün gereksinimlerini karşılamada köklü tecrübeye sahip; yenilikçi ürünleri ile de sektöre yeni bir soluk kazandıran KORAMIC, dayanıklı ve mükemmel otopark sistemlerini pazara sundu.

Burdur Belediyesi, 6 milyon TL'ye katlı otopark yaptıracak!

Burdur Belediyesi, Burdur merkez Çeşmedamı mahallesinde yap-işlet-devret modeliyle katlı otopark yapılması işini 6 milyon 30 bin 790 TL'den ihaleye çıkardı. İhale, 02 Ağustos 2012 Perşembe günü saat 14:10'da yapılacak

Bursa'da Ringopark, otopark sorununu çözdü!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, otopark sorununu çözmek için hareketli katlı otopark sistemini Bursa'ya taşıdı

KORAMIC otopark sistemleri Haberi

KORAMIC otopark sistemleri


Koramic Yapı Kimyasalları, epoksi ve poliüretan esaslı zemin ürünleri ile endüstriyel zemin kaplama pazarında iddialı bir başlangıç yaptı. İnşaat sektörüne mükemmel çözümler yaratan Koramic Yapı Kimyasalları; CERMIX markası ile dayanıklı ve dekoratif Otopark Sistemleri ile farklılığı ortaya koyuyor. 

Döşeme betonu üzerine uygulanan Epoksi Esaslı Astar, Kuvars, Epoksi Esaslı Kaplama ve Son Kat Boyalar’dan oluşan ürünler sayesinde mükemmel görünümlü otoparklar gün yüzüne çıkıyor. CERMIX ürünleri ile betona yapışma mukavemeti yüksek, çizilmeyen, hijyenik, kolay temizlenen, kimyasallara dayanıklı alanlar ve otoparklar yaratılıyor.

CERMIX zemin kaplamaları ürünleri, farklı kombinasyonlarla bir arada kullanılabilme özelliğine sahip ve böylelikle farklı ihtiyaçlara cevap verebiliyor. Dayanıklı ve mükemmel bir otopark için sunulan çözüm seti ise şu şekildedir:

1-      Döşeme Betonu


2-      Epoksi Esaslı Astar Malzemesi: CERMIPRIME EP


İki komponentli,...