05 / 05 / 2024

Koray Yapı

Koray Yapı

2000 yılında İş Bankası, Ömerli'de yapılacak 'Casaba İş-Koray' projesiyle konut sektörüne girecekmiş. Ayvalı Çiftliği bölgesinde ormanlık arazi üzerine inşa edilecek konutlar 136 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılacakmış.

2000 yılında Kasaba Evleri satışa sunulmuş!

2000 yılında İş Bankası ve Koray Yapı'nın Ömerli'de bin 860 dönümlük alanda hayata geçireceği Kasaba Evleri satışa sunulmuş. Projede yer alan evler metrekaresi bin 600 dolardan başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Koray GYO Liberte projesindeki 20.8 milyon TL'lik 3 bağımsız bölüm Koray Yapı'ya devredildi!

Koray GYO Liberte projesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Şirket 20.8 milyon TL'lik 3 bağımsız bölümüm bölümün Koray Yapı'ya devredilmesine karar verdi. İşte o devir işleminin sebebi...

Koray Kasaba 5. Etap satışta! Yeni proje! 

Koray Yapı tarafından hayata geçirilen Koray Kasaba 5. Etap'ta satışlar başladı. Koray Kasaba 5. Etap'ta 4+1, 5+1 ve 6+1 konut tipleri bulunuyor. İşte Koray Kasaba 5. Etap ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Koray GYO, İller Bankası'nın Eyüpsultan arsa satışı ihalesine katıldı!

Koray GYO ve Koray Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş.'den oluşan ve ortak girişim grubu, İller Bankası A.Ş. tarafından düzenlenen "İstanbul İli Eyüpsultan İlçesi Göktürk Mahallesi 1563,1571 ve 1572 Parsellerin Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin 1. oturumuna katıldı.

Yapı Kredi Koray yapı denetim firması dava açıklaması!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Yapı Denetim Firmasının sözleşmesinin feshi nedeniyle açılan davaya ilişkin güncellemesini yayınladı.

2000 yılında Kasaba Evleri satışa sunulmuş!

2000 yılında İş Bankası ve Koray Yapı'nın Ömerli'de bin 860 dönümlük alanda hayata geçireceği Kasaba Evleri satışa sunulmuş. Projede yer alan evler metrekaresi bin 600 dolardan başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Altınhas Holding Koray Yapı'nın 3. etaptaki arsalarını devraldı!

İş Bankası iştirakleri, Ömerli'de daha önce Koray Yapı ile yürüttüğü 'Kasaba' projesinin geri kalanını Altınhas Holding ile devam ettirme kararı aldı. Bunun için Altınhas Holding, 55 milyon lira bedelle Koray Yapı'nın 3. etaptaki arsalarını devraldı.

Kasaba projesinin 3’üncü etabı İş-Altınhas birlikteliğinde başlıyor!

İş Bankası iştirakleri, Ömerli’de daha önce Koray Yapı ile yürüttüğü ‘Kasaba’ projesinin geri kalanını Altınhas Holding ile devam ettirme kararı aldı.

Kasaba projesinin 3. etabında fiyatlar 715 bin TL'den başlayacak!

İş Bankası iştirakleri (Mipaş AŞ ve Anadolu Hayat Emeklilik AŞ), Ömerli’de daha önce Koray Yapı ile ortak yürüttüğü ‘Kasaba’ projesinin geri kalan kısmını Altınhas Holding ile devam ettirme kararı aldı.

Zeynel Abidin Erdoğan kimdir?

Zeynel Abidin Erdoğan, Koray Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevini yürütürken hayatını kaybetmiş ve 8 Temmuz 2014 Salı günü toprağa verilmiştir.

Koray Yapı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Zeynel Abidin Erdoğan vefat etti!

Koray Yapı Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin ortağı Zeynel Abidin hayatını kaybetti. Cenaze bugün öğle namazına müteakip Levent Camii'nden kaldırılacak ve defnedilecektir.

Yapı Kredi Koray GYO 3 milyon TL kredi kullandı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 6 ay vadeli 3 milyon TL spot kredinin yüzde 12.70 faizle kullanımına karar verildiğini açıkladı. Yapı Kredi Koray'ın konu ile ilgili açıklaması şöyle...

Yapı Kredi Koray GYO 2013 toplantısını tescilledi!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yapı Kredi Koray GYO 2013 toplantısını tescilledi. Tescillendirme bugün yapıldı.

Yapı Kredi Koray GYO'nun Ankara Ankara davası devam ediyor!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. hakkında Ahmet Murat Arpınar tarafından Ankara 7. Tüketici Mahkemesi'nde Ankara Ankara projesiyle ilgili açılan davanın devam ettiği bildirildi...

Koray Yapı Haberi

Koray Yapı



Konutta da İş Bankası


İhale rekortmeni İş Bankası, gayrimenkule iddialı giriyor. İstanbul Ömerli'de 648 konut ve villayı Koray İnşaat ile ortaklaşa yapacak olan İş Bankası, ilk kez konut sektörüne el atıyor.


    İhale rekortmenliği ile bir anda Türkiye'nin gündemine gelen İş Bankası, gayrimenkul sektörüne de iddialı giriyor. İş Bankası, Koray İnşaat ile kurduğu İş-Koray adlı şirket ile İstanbul Ömerli'de 648 konut ve villa satacak. Ömerli, tamamlanan İstanbul-Şile Otoyolu ve Karadeniz Sahil Otoyolu nedeniyle İstanbul'un yeni gelişim bölgeleri arasında ilk sıralarda yer alıyor.

    

CASABA İŞ-KORAY

    

    Koray İnşaat-İş Bankası ortaklığıyla yapılan 'Casaba İş-Koray', Ömerli Ayvalı Çiftliği Bölgesi'nde 1860 dönüm...