04 / 05 / 2024

kordon istanbul telefon

kordon istanbul telefon

Ege Yapı imzasıyla Kağıthane'de Levent ve Maslak'a komşu konumda hayata geçirilen Kordon İstanbul projesi 820 milyon TL yatırım bedeline sahip. Kordon İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Kağıthane Kordon İstanbul Ege Yapı fiyatları!

Ege Yapı imzası taşıyan Kordon İstanbul projesinde dairelerin 2020 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Projede dairelere yüzde 30 peşinatla sahip olunabiliyor...

Kordon İstanbul ve Batışehir'de kampanya için son gün 30 Haziran!

Ege Yapı, 30 Haziran tarihine kadar ister yaşamın devam ettiği Batışehir’den ister 2019 yılının sonunda teslim edilecek Kordon İstanbul’dan “banka kredili satışlarda yüzde 20 indirim, sadece yüzde 5 peşinat imkânı ve yüzde 0,98 oranla 120 ay vade fırsatı” ile ev sahibi yapıyor.

Kordon İstanbul'da yüzde 20 indirim fırsatı!

Levent ve Maslak'a komşu konumda hayata geçirilen Kordon İstanbul projesinde tarihi fırsat devam ediyor. Kordon İstanbul'da yüzde 20 indirim fırsatı ile ev sahibi olunabiliyor. 

Kordon İstanbul ödeme kampanyası!

Kordon İstanbul ödeme kampanyası hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. KDV ve tapu harç indirimiyle birlikte, Levent ve Maslak'a komşu Kordon İstanbul'da sadece yüzde 5 peşinatla ödemeler yapılıyor.

Kordon İstanbul iletişim!

Ege Yapı imzasıyla Kağıthane'de Levent ve Maslak'a komşu konumda hayata geçirilen Kordon İstanbul projesi 820 milyon TL yatırım bedeline sahip. Kordon İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Kordon İstanbul yeni etap fiyatları 2018!

Ege Yapı tarafından Levent ve Maslak'a komşu konumda hayata geçirilen Kordon İstanbul'da yeni etapta daireler ön satışa çıktı..

Kordon İstanbul ödemeleri 2018!

Kordon İstanbul ödemeleri 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Satışların başladığı yeni etapta 1+0'dan 3+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Kordon İstanbul'un yeni etabı satışta! Ön talepler toplanıyor!

Kordon İstanbul projesinin yeni etabı satışa sunuldu. Ön talep toplanan yeni etapta 1+0'dan 3+1'e kadar daire tipleri yer alıyor. 

Ege Yapı Kordon İstanbul kampanya!

820 milyon TL yatırım değerine sahip Ege Yapı Kordon İstanbul projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatifleri sunuluyor. Ege Yapı Kordon İstanbul kampanya detayları haberimizde yer alıyor. 

Kordon İstanbul fiyat listesi 2018!

2019 yılının sonunda teslim edilecek olan Kordon İstanbul projesinde a 84 ay sıfır faiz ve 3 bin 300 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor..

Kordon İstanbul örnek dairesi tanıtıldı!

Ege Yapı imzası ile hayata geçirilen Kordon İstanbul projesinin 2+1 olarak tasarlanan örnek dairesi tanıtıldı...

Cer İstanbul telefon!

Cer İstanbul telefon numarası haberimizde yer alıyor. 1+1'den 4+1'e kadar daire tiplerinin yer aldığı proje Ege Yapı imzasını taşıyor. 

Kordon İstanbul, 84 ay sıfır faiz avantajıyla ev sahibi yapıyor!

2019 yılı sonunda daire teslimlerinin gerçekleştireceği Kordon İstanbul’dan 84 ay Sıfır (0) faiz fırsatıyla ev sahibi olmak mümkün..

Kordon İstanbul'da 84 ay 0 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Toplam 559 daire ve 55 adet mağazadan meydana gelen  Kordon İstanbul Ege Yapı projesinde 84 ay 0 faizle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor..

kordon istanbul telefon Haberi

kordon istanbul telefon

559 daire ve 55 adet mağazaya yer verilen Kordon İstanbul projesi  Ege Yapı  tarafından İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor. 

Yatırım bedeli 820 milyon TL olan Kordon İstanbul projesinde 1+0 ile 4+1 arasında daire tipleri sunuluyor. Dairelerin alanları 41 ile 226 metrekare arasında değişiyor.
 
2019 yılında teslimlerin yapılacağı Kordon İstanbul projesi TEM'e 2 dakika, Havaray ve metroya yürüme mesafesinde yükseliyor.

Kordon İstanbul projesinde sanat atölyesi, özel sinema salonu, kütüphane, çocuk oyun kulübü, misafir odası, hobi odaları ve müzik stüdyosu yer alıyor. 

Kordon İstanbul 'un yeni etabındaki stüdyo ve 1+1 daireler ön satışa sunuldu. 60 ay 0 faiz fırsatıyla 2 bin 450 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi  olunan projede fiyatlar 390 bin TL'den başlıyor.

Kordon İstanbul konum olarak; Maslak'a 5 dakika, Nişantaşı'na 10 dakika,  TEM'e...