04 / 05 / 2024

Kordon İstanbuş satış ofisi

Kordon İstanbuş satış ofisi

Toplam 559 konut, ofis ve ticari birimlerden oluşan Kordon İstanbul projesinde fiyatlar 623 bin TL'den başlıyor. İşte Kordon İstanbul Kağıthane fiyat ve ödeme planı...

Kartal Altaş Kordon satışta! Yeni proje

Altaş Teknik İnşaat tarafından geliştirilen konut projesi satışa çıktı. 2 bloktan oluşan projede 56 konut ve 5 ticari alan bulunuyor

Ege Yapı Kordon İstanbul fiyat listesi Ekim 2022!

Ege Yapı imzasıyla İstanbul Seyrantepe'de Cendere Caddesi'nde yükselen Kordon İstanbul projesinde konut satışları devam ediyor. Peki Ege Yapı Kordon İstanbul fiyat listesi belli oldu mu? İşte Ege Yapı Kordon İstanbul fiyat listesi Ekim 2022!

Kordon Vergi Dairesi, İzmir'in göbeğinde arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İzmir Vergi Dairesi Başkanlığı Kordon Vergi Dairesi Müdürlüğü, İzmir Konak Mersinli'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte merakla beklenen ihale detayları...

İzmir Kordon'da boş dükkan bulunmazdı: Şimdi camlar kiralık, satılık ilanları ile kaplanmış!

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, İzmir’in en gözde ilçesi Kordon’da kapanan dükkanları yerinde inceledi, “Bu manzara içler acısı, esnaf mutsuz, ümitsiz” dedi.

The Superior Suites satışa çıktı!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen ve  Bölgesinin Getiri Potansiyeli En Yüksek Konut Projesi”  seçilen The Superior Suites Kordon İstanbul" lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı.

Kordon İstanbul açık hava mağazalarında 60 ay vade farksız ödeme kampanyası!

Güçlü mühendislik altyapısı ile sürdürülebilir projeler inşa eden Ege Yapı, İstanbul Seyrantepe’de çok özel bir yaşam sunan projesi Kordon İstanbul’da bulunan açık hava cadde mağazalarını satışa sundu.

Kordon İstanbul açık hava mağazaları satışta!

Kordon İstanbul açık hava mağazaları satışa çıktı. Projedeki açık hava mağazalarına 60 ay vade imkanıyla sahip olunabiliyor.

Kordon İstanbul'da avantajlı ödeme imkanı!

Ege Yapı tarafından Belgrad Ormanı yakınında geliştirilen ve A sınıfı enerji kimlik belgesine sahip Kordon İstanbul'da ikinci etap satışları devam ediyor...

Maşa ile Koca Ayı Ege Yapı'nın Kordon İstanbul'un satış ofisinde!

Koray Varol Akademi, “Maşa ile Koca Ayı”nın karakterlerini Ege Yapı’nın Levent ve Maslak’ın yanı başında geliştirdiği Kordon İstanbul projesinin tanıtım ofisinde çocuklarla buluşturdu.

Kordon İstanbul ve Batışehir'de kampanya için son gün 30 Haziran!

Ege Yapı, 30 Haziran tarihine kadar ister yaşamın devam ettiği Batışehir’den ister 2019 yılının sonunda teslim edilecek Kordon İstanbul’dan “banka kredili satışlarda yüzde 20 indirim, sadece yüzde 5 peşinat imkânı ve yüzde 0,98 oranla 120 ay vade fırsatı” ile ev sahibi yapıyor.

Kordon İstanbul yeni etap fiyatları 2018!

Ege Yapı tarafından Levent ve Maslak'a komşu konumda hayata geçirilen Kordon İstanbul'da yeni etapta daireler ön satışa çıktı..

Kordon İstanbul ödemeleri 2018!

Kordon İstanbul ödemeleri 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Satışların başladığı yeni etapta 1+0'dan 3+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Kordon İstanbul'un yeni etabı satışta! Ön talepler toplanıyor!

Kordon İstanbul projesinin yeni etabı satışa sunuldu. Ön talep toplanan yeni etapta 1+0'dan 3+1'e kadar daire tipleri yer alıyor. 

Kordon İstanbuş satış ofisi Haberi

Kordon İstanbuş satış ofisi

Toplam 559 konut, ofis ve ticari birimlerden oluşan Kordon İstanbul projesi 27 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


Ege Yapı imzası taşıyan Kordon İstanbul'da 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri yer alırken, daire genişlikleri 41,18 metrekare ile 225,99 metrekare arasında değişiyor. 


Kordon İstanbul Kağıthane fiyat ve ödeme planı!


Kordon İstanbul Kağıthane'de konut fiyatları 623 bin TL'den başlıyor. Yüzde 30 peşinat sonrasında yüzde 10 oranında iki ayrı ödeme yapılan Kordon İstanbul projesinde kalan kısım banka kredisi kullanarak ödenebiliyor. 


İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de Cendere Caddesi üzerinde yükselen Kordon İstanbul'da daire sahiplerine yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, otopark gibi olanaklar sağlanıyor. Projenin 2020 yılında teslim edilmesi planlanıyor. 


Tel: 0850 222 53 43

Web: www.kordonistanbul.com

Pınar...