19 / 07 / 2024

Körfez Belediyesi ulaşım projeleri

Körfez Belediyesi ulaşım projeleri

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri hava şartlarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle cadde ve sokaklarda yol genişletme çalışmalarına hız verdi.

İzmir'de toplu ulaşım ücretlerine zam geldi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi, kent içi toplu ulaşım ücret tarifesini oy birliği ile güncellediğini duyurdu. 24 Haziran Pazartesi gününden itibaren geçerli olacak tarifeye göre tam biniş ücreti 17,5 Türk Lirası oldu.

Kocaeli Körfez'de konut imarlı 3 arsa satılıyor! Arsa alıp yatırım yapmak isteyenler dikkat!

Kocaeli Körfez Belediyesi, Kocaeli ili, Körfez ilçesi, İlimtepe Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki Kocaeli Körfez'de yer alan arsaların metrekareleri ve fiyatları ne kadar? 

Akaryakıt Zamları Toplu Ulaşıma Yansıyor: Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Ücretlerine Zam Yaptı

Kayseri'de toplu ulaşıma yapılan zamlar, akaryakıta gelen üst üste zamların ardından gerçekleşti. AKP'li Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kentteki toplu ulaşıma yapılan zam kararını duyurdu.

İş arayanlara İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden son dakika müjdesi! İBB ilkokul ve lise mezunu işçi alınacak!

İş arayanlara İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden müjdeli haber! İlkokul ve lise mezunu işçiler için dolgun maaşlı iş imkanları sunuluyor. İBB, 13-15 Haziran tarihleri arasında başvuruları kabul edecek ve toplamda 61 personel alımı gerçekleştirecek.

Felaketin yaşandığı Bozkurt ilçesinde 3 köprüde ulaşım kapatıldı

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında yaşanan sel felaketinde can kayıplarının yaşandığı Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde risk devam ediyor. İlçede sele neden olan Ezine çayı üzerinde ulaşımı sağlayan 3 köprü tehlike nedeniyle ulaşıma kapatıldı.

Güngören Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesi 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Merkez Mahallesi, Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesine İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Körfez'de 5 katlı hasarlı bina yıkıldı!

Kocaeli'nin Körfez ilçesindeki 5 katlı binanın yıkımı  Kocaeli  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Körfez Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirildi.

Körfez'de itiraz reddedildi, yıkıma başlandı!

Kocaeli Körfez Güney Mahallesi’nde bulunan 5 katlı bina için yasal sürecin tamamlanmasıyla beraber Körfez Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkım çalışmalarına başlandı.

Körfez'de 10 ayda 26 riskli yapı yıkıldı!

Körfez Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından 2019 yılının ilk 10 ayında 26 riskli yapının yıkım işlemi tamamlandı. 5 yapı için ise süreç devam ediyor.

Körfez Belediyesi'nden iş yerlerine yıkım kararı!

Kocaeli Körfez Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde bulunan kira sözleşmeleri yenilenmeyen 3 iş yeri için yıkım kararı verildi.

Körfez’de metruk binalar tek tek yıkılıyor!

Körfez Belediyesi, ilçede kötü görüntüye neden olan ve güvenlik açısından risk oluşturan metruk binaların yıkımına devam ediyor.

Kadıköy'ün ulaşım sorununa 'metro' çözümü!

Kadıköy'ün ulaşımla ilgili hiçbir sorunu kalmayacağını söyleyen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, yeni metro projeleriyle ilgili konuştu.

Körfez Belediyesi'nden 3.3 milyon TL'ye satılık ticari arsa!

Körfez Belediyesi, Atalar Mahallesi'ndeki ticari arsayı ihale ile satıyor. İhale 9 Ocak 2019 tarihinde gerçekleşecek...

Körfez Belediyesi ulaşım projeleri Haberi

Körfez Belediyesi ulaşım projeleri

Körfez Belediyesi tarafından başlatılan yol onarım ve genişletme çalışmaları devam ediyor.


Körfez Belediye ekipleri, çalışmalar kapsamında Şirinyalı Bağdatlı Mevkiindeki iş makineleriyle yol genişletme çalışmaları yapıyor. Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri hava şartlarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle cadde ve sokaklarda yol genişletme çalışmalarına hız verdi.


Körfez'in hızla gelişen bir kent olması ve kentsel kullanımların getirdiği nüfus için gerekli alanların oluşturulması için uygulama imar planlarında yer alan imar yolları ve park alanları mercek altına alındı.


Körfez Belediyesi'ne bağlı ekipler nüfusun yoğunlaştığı bölgelerdeki yolların açılması ve genişletilmesi çalışmaları kapsamında güvenli ve modern yolları ulaşıma açmak için imar yolları üzerinde düzenlemelerini aralıksız sürdürüyor. Genişletilen yollar ulaşım sorunu yaşayan vatandaşlara rahat bir nefes aldırırken, Körfez'in gelişimine de katkı sağlıyor. Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı...