13 / 05 / 2024

körfez Dolfen Yapı ve Petrol Hattı

körfez Dolfen Yapı ve Petrol Hattı

Körfez ' deki Petline firmasına ait Dolfen Yapı ve Petrol Boru Hattfyla ilgili çevrecilerin açtığı davada mahkeme yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Körfez Hereke için yapılan projeler mecliste!

Kocaeli'nin Körfez ilçesine bağlı Hereke beldesi için yapılan projeler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Körfez ülkeleri Avrupa'da gayrimenkule yatırım yapıyor!

Ortadoğu Araştırmaları Merkezi'nin (ORSAM) raporuna göre; Körfez ülkeleri Avrupa'da en çok gayrimenkul alanında yatırım yapıyor. 

Körfez'de itiraz reddedildi, yıkıma başlandı!

Kocaeli Körfez Güney Mahallesi’nde bulunan 5 katlı bina için yasal sürecin tamamlanmasıyla beraber Körfez Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkım çalışmalarına başlandı.

Körfez'de 10 ayda 26 riskli yapı yıkıldı!

Körfez Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından 2019 yılının ilk 10 ayında 26 riskli yapının yıkım işlemi tamamlandı. 5 yapı için ise süreç devam ediyor.

Körfez'de orman içine yapılan kulübeler yıkılıyor!

Körfez'de orman içerisinde yapılan kulübeler yıkılmaya başladı. Körfez Belediyesi, İlimtepe Mahallesi'nde dere yatağı kenarlarına ve ormanlık alan içine kurulan kulübeleri yıkmaya başladı.

Kocaeli Körfez'de 2016'da 35 metruk bina yıkıldı!

Kocaeli Körfez Belediyesi Metruk bina yıkımlarına devam ediyor. 2016 yılında 35 metruk binanın yıkıldığı Körfez'de 62 metruk binanın yıkımı için planlama yapılıyor.

Körfez GYO'nun genel kurul toplantısı 28 Mart'ta!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Şirket Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleşecektir. Toplantı, 28 Mart 2017 günü saat 11.00'de yapılacaktır.

Körfez GYO genel kurul gündem maddelerini yayınladı!

Körfez GYO tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Körfez GYO genel kurul gündem maddelerini yayınladı.

Apaydın Yapı Dekorasyon Körfez'e açılıyor!

Türkiye’nin hemen her bölgesinde anahtar teslim projeleri ile inşaat alanında faaliyetlerini yürüten Apaydın Yapı Dekorasyon, Körfez ülkelerine açılmayı planlıyor.

Türk müteahhitlere Körfez köprüsü daveti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Körfez turundan ekonomik alanda çok sayıda işbirliği kararı alındı. S. Arabistan ve Bahreyn arasında yapılacak 2’nci köprü projesine Türk firmaları davet edilecek.

Kocaeli Körfez'de metruk binalar yıkılıyor!

Körfez Belediyesi, sorunlu ve plansız güzergâhların canlandırılması ve yeniden yapılandırılması hedefiyle yürüttüğü çalışmaları aralıksız devam ettiriyor

Yeşil GYO Körfez arsası değerleme raporu yayınlandı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamada Yeşil GYO Körfez arsası değerleme raporu yayınlandı.

Kocaeli Körfez'den Ağva'ya yol yapılacak!

Kocaeli'nin Körfez İlçesi ile İstanbul Şile'nin tatil beldesi Ağva'ya yol yapılacak. Körfez ile Ağva arasındaki yol 65 kilometreye düşecek.

körfez Dolfen Yapı ve Petrol Hattı Haberi

körfez Dolfen Yapı ve Petrol Hattı

 Körfez'de faaliyet gösteren Petline firmasına ait Dolfen Yapı ve Petrol Boru Hattı ile ilgili mahkeme tarafından yürütmeyi durdurma kararı verildi. Mahkeme kararıyla ilgili Tütünçiftlik Sahili Koruma ve Güzelleştirme Derneği'nde dün bir basın açıklaması gerçekleştirildi. Açıklama dernek başkanı Hulusi Küçükdevlet, dernek üyeleri ve mahalleliler katıldı. 


BİRLİKTE OKUDULAR

Dernek başkanı Hulusi Küçükdevlet tarafından okunmasına başlanan açıklama, diğer üyelerin de birer paragraf okunmasıyla tamamlandı. 

Açıklamada şunlara yer verildi: "Geçtiğimiz yıl 21 Ağustos'ta yapılmak ve hatta meşruluk kazandırılmak istenen ÇED toplantısına mahalle sakinleri, siyasi parti temsilcileri tarafından izin verilmemişti. Hemen akabinde de daha etkin mücadele, birlik ve beraberlik için bu derneği kurduk. Yapılmak istenen çalışmayla ilgili imar planını güçlükle de olsa inceleme şansı bulduk. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na itiraz dilekçemizi verdik. Bakanlık, tüm yasal süreleri göz ardı...