29 / 04 / 2024

Körfez İlimtepe su deposu

Körfez İlimtepe su deposu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Körfez ilçesine bağlı İlimtepe bölgesinin bol ve düzenli içmesuyu ihtiyacını karşılamak için 2000 m3 kapasiteli içmesuyu deposu ile toplam 4 km uzunluğunda isale hattı inşa ediyor

Kocaeli Körfez'de konut imarlı 3 arsa satılıyor! Arsa alıp yatırım yapmak isteyenler dikkat!

Kocaeli Körfez Belediyesi, Kocaeli ili, Körfez ilçesi, İlimtepe Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki Kocaeli Körfez'de yer alan arsaların metrekareleri ve fiyatları ne kadar? 

Kocaeli Körfez'de 180 bin TL'den başlayan fiyatlarla 3+1 ev sahibi olma fırsatı! Ev alacaklar dikkat! 

Körfez Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Körfez ilçesi, İlimtepe Mahallesi'nde yer alan 7 adet konutu  180 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Körfez İlimtepe Millet Bahçesi ihalesi 27 Ekim'de!

Körfez'de hayata geçirilecek olan Körfez İlimtepe  Millet Bahçesi için ihale tarihi 27 Ekim olarak belirlendi. 

Sani Şener, Körfez Bölgesi’nin en etkili iş insanı seçildi!

TAV Grubu CEO’su Sani Şener, Construction Week dergisi tarafından hazırlanan ve Körfez Bölgesi’nin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede 5'nci oldu...

Sani Şener, Körfez bölgesinde inşaat sektörünün en güçlü 5. lideri!

TAV Grubu CEO'su Sani Şener, Körfez bölgesinin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede 5. sırada yer aldı

Kocaeli Körfez'de eski binalar yıkılıyor!

Kocaeli Körfez’de uyuşturucu madde, alkol kullanımı gibi suçların odağı haline gelen ve görüntü kirliliğine sebep olan metruk binaların yıkımı gerçekleştiriliyor.

Körfez'de orman içine yapılan kulübeler yıkılıyor!

Körfez'de orman içerisinde yapılan kulübeler yıkılmaya başladı. Körfez Belediyesi, İlimtepe Mahallesi'nde dere yatağı kenarlarına ve ormanlık alan içine kurulan kulübeleri yıkmaya başladı.

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışması TBMM'de!

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışmasına ve çıkan hafriyatın satışıyla ilgili iddialar meclis gündemine taşındı. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Körfez sermayesi, Türkiye'de gayrimenkule yatırım yapıyor!

Kırkıncıoğlu Grup CEO'su Abdullah Kırkıncıoğlu, Körfez sermayesinin Türkiye'de gayrimenkul yatırımına ilgisininin arttığını söyledi. Kırkıncıoğlu, Suudlar ile Çanakkale'de arazi yatırımı yapacaklarını belirtti.

Türkiye'deki tarım arazileriyle Körfez’in ihtiyacı giderilebilir!

Türkiye’den tarım arazilerinin tahsisi konusunda bir taleplerinin olup olmadığının sorulması üzerine Naqi, gelecekte insanları ilgilendiren en önemli hususların su, gıda ve tarım olduğunu, Körfez ülkeleri olarak gıda güvenliği konusuna çok önem verdiklerini vurguladı.

Körfez Belediyesi, TOKİ ile 200 dönümlük arazi için anlaştı!

Körfez Belediyesi, İlimtepe'yi ekonomik yönden canlandıracak olan 200 dönümlük arazi için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile anlaştı.

Konut yatırımında KDV fırsatı Körfez yatırımcısını sevindirdi!

Konutta KDV oranının düşürülmesi kararını değerlendiren Körfez’in büyük yatırımcısı Mresco Türkiye CEO’su Oya Zingal: ‘’Yatırım amaçlı konut almayı planlayanlar için bu indirim güzel bir fırsata dönüşebilir” dedi.

İzmir Körfez B Tipi Mesire Yeri hizmete açılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada ormanlardan halkın daha fazla yararlanmasını sağlamak amacıyla çalışmaların devam ettiğini ve İzmir'de Körfez B Tipi Mesire Yeri'ni en kısa sürede hizmete açılacağı bildirildi.

Körfez İlimtepe su deposu Haberi

Körfez İlimtepe su deposu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Körfez ilçesine bağlı İlimtepe bölgesinin bol ve düzenli içmesuyu ihtiyacını karşılamak için 2000 m3 kapasiteli içmesuyu deposu ile toplam 4 km uzunluğunda isale hattı inşa ediyor. 

Körfez İlimtepe de ağırlıklı olarak Körfez Belediyesi toplu konutları ile 17 Ağustos deprem felaketi sonrası yapılan kalıcı konutlar bulunuyor. İSU Genel Müdürlüğü, bu yüksek kotlarda yer alan konutlarda oturan onbinlerce insanın içmesuyu ihtiyacı için 2 adet içmesuyu deposu ile hizmet veriyor. Ancak, yerleşim alanlarının artması ile birlikte özellikle deprem kalıcı konut bölgesindeki depoda basınç nedeniyle sıkıntılar yaşamyordu. Bunun üzerine "Körfez İlimtepe Deposundan Kalıcı Konut Mevkiinde Yapılacak Depoya İçmesuyu Temini İnşaatı" projesini hazırlayan İSU Genel Müdürlüğü, çalışmalara bir süre önce başladı. Bölgenin üst kesimlerinin bol ve düzenli içmesuyu ihtiyacı...