14 / 05 / 2024

Körfez Kampüsü açılış

Körfez Kampüsü açılış

Kocaeli Körfez Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında gösterilen Körfez Kampüsü projesinin açılışı hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe alındı. 

Körfez GYO 2023 yılının ilk yarısında ne kadar kar etti?

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan ara dönem faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin, sınırlı denetimden geçmiş ara dönem finansal tabloları açıkladı.

BİSAM yeni verileri açıkladı! İşte yeni açlık sınırı

BİSAM'ın açıklamasını yaptığı Nisan ayı için açlık ve yoksulluk sınırı bilgilerine göre; Türkiye’de sağlıklı ve dengeli beslenmenin bedeli günlük olarak 327 TL, açlık sınırı ise 9 bin 814 TL'ye erişti. Yoksulluk sınırı ise 33 bin 948 TL olarak kayıtlara geçti.

Tesla sahipleri açlık grevi başlattı!

Elon Musk'ın sahibi olduğu ve dünyanın en pahalı araçlarından biri olan Tesla'nın araç sahibi olduğu belirtilen bir grup Norveçli, otomobillerinin sık sık arızalanması nedeniyle açlık grevi başlattı.

1915 Çanakkale Köprüsü bugün açılıyor! 1915 Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar?

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı bugün gerçekleştirilecek. Köprünün açılış töreni için son hazırlıklar tamamlandı. Peki, Araç geçişi ne zaman başlayacak? 1915 Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar? İşte tüm detaylar...

Uğur Okulları Kadirli Kampüsü açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Uğur Okulları, Kadirli Kampüsü'nü 2021-2022 eğitim öğretim döneminde hizmete açıyor.

Körfez GYO 2021 yılı için değerleme şirketlerini seçti!

Körfez GYO 2021 yılı için; mevcut durumda portföyünde yer alan gayrimenkullere ilişkin değerleme hizmetinin Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş'den alınmasına karar verildi.

ABD’de inşaat sektörü açık iş sayısı Eylül ayında azaldı!

ABD Çalışma Bakanlığı, Eylül 2020'e yönelik ilişkin JOLTS Açık İş Sayısı verilerini açıkladı. Verilere göre, inşaat sektörlerinde açık iş sayısı azaldı. 

Uğur Okulları Denizli Kampüsü açılıyor!

Türkiye’nin 51 şehrinde, 68’i kampüsü bulunan Uğur Okulları'nın Denizli'deki yeni kampüs yatırımı açılıyor.

Türkiye'nin en yüksek Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor!

Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor. 450 metre uzunluğu ve 165 metre yüksekliği ile Türkiye’nin en yüksek köprüsü ile Van-Pervari yolu 2 saat olacak.

Uğur Okulları 7 yeni kampüs açacak!

Önümüzdeki dönemde teknoloji entegrasyonunun eğitimde önemli bir fark yaratacağını öngören Uğur Okulları Genel Müdürü Nevzat Kulaberoğlu, buna göre gelişim planlarını kurguladıklarını söylüyor. Kulaberoglu, 7 yeni kampüs açacaklarını belirtti...

Körfez GYO 2020 yılı için değerleme şirketlerini seçti!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş ve Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile anlaştı...

İzmir Konak açık hava müzesi açılıyor!

2 yıl su altında kalan Roma dönemine ait 1800 yıllık hamam İzmir’de inşaat çalışması sırasında bulunmuştu. Bulunan tarihi alan açık hava müzesi yapılıyor. Yapılan müzede tarihi alanda bulunan mozaiklerin üstü camla kapatılacak, izleme terasları ve yürüyüş yolları yapılacak...

Cibuti 2. Abdülhamid Han Cami ve Külliyesi ay sonunda açılıyor!

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından temeli 4 sene önce atılan Cibuti 2. Abdülhamid Han Cami ve Külliyesi'nin resmi açılışı bu ayın sonunda gerçekleştirilecek.

Körfez Kampüsü açılış Haberi

Körfez Kampüsü açılış

Körfez Belediyesi’nin vizyon proje olarak 24 Aralık Pazartesi günü temeli atılması planlanan Körfez Kampüsü hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe alındı.

En Kocaeli Gazetesi'nde yer alan habere göre, Körfez Belediyesi sosyal medya adresinden yayınladığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

''Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü’nün
24 Aralık yani yarın gerçekleştirilmesi planlanan açılış töreni hava muhalefeti dolayısıyla ileri bir tarihe...