05 / 05 / 2024

Körfez Kent ihale sonucu

Körfez Kent ihale sonucu

Körfez Kent Konutları'nın 4. Etap Konutlarfnın yapımı için gerçekleştirilen ihaleye 13 firma katıldı, ilimizden ise sadece Haldız İnşaat katılım sağladı..

TOKİ Kocaeli Körfez projesi için tarih belli oldu! 530 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Körfez 2023 projesinin ihale tarihini açıkladı. 

Körfez İlimtepe Millet Bahçesi ihalesi 27 Ekim'de!

Körfez'de hayata geçirilecek olan Körfez İlimtepe  Millet Bahçesi için ihale tarihi 27 Ekim olarak belirlendi. 

Körfez Belediyesi'nden 3.3 milyon TL'ye satılık ticari arsa!

Körfez Belediyesi, Atalar Mahallesi'ndeki ticari arsayı ihale ile satıyor. İhale 9 Ocak 2019 tarihinde gerçekleşecek...

Kocaeli Körfez'de 3.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Körfez Belediyesi,  Atalar - (Yarımca) Mahallesi'ndeki ticari imarlı arsayı ihale ile satıyor. İhale 10 Ekim'de yapılacak...

İbrahim Karaosmanoğlu'dan Körfez Kent Emlak Konut'a ziyaret!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Kent Emlak Konut 3.Etap sakinlerini ve yeni yönetimini ziyaret etti.

Körfez Belediyesi'nden 4.5 milyon TL'ye satılık dükkan!

Körfez Belediyesi, Kuzey Mahallesi'nde yer alan 2 katlı dükkanı ihale ile satışa sunuyor. İhale 25 Nisan'da yapılacak..

Kocaeli Körfez'de 58.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Körfez Belediye Başkanlığı,Barbaros - (Yarımca) Mahallesi'ndeki sanayi imarlı arsasını satışa sunuyor. Arsa için ihale 29 Kasım'da yapılacak..

Kocaeli Körfez'de satılık arsa 6,9 milyon TL'ye!

Körfez Belediye Başkanlığı Körfez İlçesi Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde yer alan arsayı 6 milyon 92 bin 879 TL tahmini bedelle satışa sunuyor. Arsa için ihale 1 Kasım'da yapılacak. 

İzmit Körfez'de 6 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmit Belediyesi Körfez Mahallesi'nde yer alan ticaret imarlı arsasını ihale usulü ile satışa sunuyor. İhale 13 Eylül'de gerçekleşecek..

Kocaeli Körfez'de 15.8 milyon TL'ye satılık 4 dükkan!

Körfez Belediyesi tarafından Kuzey (Yarımca) Mahallesi'ndeki 4 dükkan ihale usulü ile satışa sunuluyor. İhale 26 Temmuz'da yapılacak..

Körfez'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Körfez Belediyesi ekipleri, kış sonrası bozulan yolların bakım ve onarımlara devam ediyor. Körfez'de kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Körfez Belediyesi kent yenileme çalışmalarını sürdürüyor!

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Ahmed-i Hani Parkı’ndaki çalışmaları yerinde inceledi.

İzmir'deki 9 dernekten Körfez Geçiş Projesi'ne destek!

İzmir'de faaliyet gösteren 9 dernek, Başbakan Binali Yıldırım'ın İzmir Büyükşehir Başkanı adaylığı döneminde kent için açıkladığı 35 projeden biri olan "İzmir Körfez Geçiş Projesi"ne destek verdi.

Körfez Kent ihale sonucu Haberi

Körfez Kent ihale sonucu

Körfez Kent Emlak Konutları 4. Etap Konutları'nın yapımı için açılan ihale dün gerçekleştirildi. 

TOKİ'nin iştiraki Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen ve yaklaşık 3 bin konutun yer aldığı Körfez Kent Projesi'nin 4. etabının ihalesine 1 3 firma katıldı. Emlak Konut Genel Müdürlüğü'nde yapılan ihalede yaklaşık maliyet 211 milyon 74 bin 442 lira olarak açıklandı. İhalede en düşük teklifi 1 53 milyon 200 bin lira ile Çakır İnşaat verinken, ilimizden ihaleye katılan tek firma olan Haldız inşaat ise 1 55 milyon 500 lira teklif verdi. 


10 KATLI OLACAK 

Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesinde yer alan ve arsa alanı toplam 79 bin 804 metrekare olan Körfez Kent'te binalar 8-10 katlı olarak inşa edilecek. Projede toplam bin 94 konut ve 30 işyeri bulunuyor. Projenin Temmuz...