02 / 05 / 2024

Körfez Sevindikli köyü nerede

Körfez Sevindikli köyü nerede

Köylerde muhtarlık binaları tadilatı, sosyal tesis, çok amaçlı salonlar gibi birçok yapı inşa eden Büyükşehir Belediyesi, Körfez Sevindikli köyünde de kültür merkezi yapıyor.

Körfez GYO 2021 yılı için değerleme şirketlerini seçti!

Körfez GYO 2021 yılı için; mevcut durumda portföyünde yer alan gayrimenkullere ilişkin değerleme hizmetinin Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş'den alınmasına karar verildi.

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışması TBMM'de!

Kocaeli Körfez İlimtepe'de yürütülen yol çalışmasına ve çıkan hafriyatın satışıyla ilgili iddialar meclis gündemine taşındı. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kocaeli Körfez Belen köy grup yolu yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, köy yollarında bakım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Körfez ilçesinde çalışma yapan Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, Körfez köylerine bağlantı sağlayan Belen Grup Yolu’nda yenileme çalışması yaptı.

Kocaeli Körfez'in köy yolları yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez ilçesi köy yollarında yenileme çalışması yaptı. Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, Körfez ilçesinde inceleme yaptı.

Kocaeli Körfez Sevindikli köyüne imamevi yapıyor!

Körfez Belediyesi, kent genelindeki cami, Kur’an Kursu ve imam evlerini onarımdan geçiriyor. Yapılan incelemelerin neticesinde eksik olan yapılar ve projeleri de hayata geçiren Körfez Belediyesi, Sevindikli köyüne imamevi yapıyor.

Kocaeli Sevindikli Köyü’nde kültür merkezi inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Körfez Sevindikli Köyü’nde inşa edeceği kültür merkezinin temeli atılacak. Kültür merkezinin temel atma töreni 2 Ekim Cuma günü saat 14.00’te gerçekleştirilecek.

Kocaeli Körfez Sevindikli köyüne kültür merkezi yapılıyor!

Köylerde muhtarlık binaları tadilatı, sosyal tesis, çok amaçlı salonlar gibi birçok yapı inşa eden Büyükşehir Belediyesi, Körfez Sevindikli köyünde de kültür merkezi yapıyor.

Kocaeli Sevindikli Köyü’ne kültür merkezi inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor. Köylerde muhtarlık binaları tadilatı, sosyal tesis, çok amaçlı salonlar gibi birçok yapı inşa eden Büyükşehir Belediyesi, Körfez Sevindikli Köyü’nde de kültür merkezi yapıyor.

Kocaeli Sevindikli Köyü’ne kültür merkezi geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Körfez ilçesi Sevindikli Köyü’ne Kültür Merkezi yapıyor. Sevindikli Köyü’nde 3 bin 351 metrekare alan üzerinde yapılan kültür merkezi, toplam bin 212 metrekare kullanım alanına sahip olacak.

İzmir Bostanlı Deresi'nin kıyıları yenileniyor!

İzmirlilerin denizle ilişkisini güçlendirmek amacıyla Körfez'i kıyılarıyla birlikte tasarlamayı hedefleyen "İzmirdeniz- Kıyı Tasarım Projesi" kapsamında, sıra, Bostanlı Deresi ve yakın çevresine geldi.

Kocaeli Körfez Sevindikli Köyü kültür merkezi için ihaleye çıkıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez Sevindikli Köyü’ne kültür merkezi yapmak için ihale düzenledi. Büyükşehir Belediyesi, köylerde yaşam standartlarını yükseltmek için çalışmalarını sürdürüyor..

İzmirdeniz Kıyı Tasarım Projesi'nde sıra Turan'da!

İzmirliler’in denizle ilişkisini güçlendirmek amacıyla Körfez’i kıyılarıyla birlikte tasarlamayı hedefleyen “İzmirdeniz Kıyı Tasarım Projesi” kapsamında sıra Turan ile Yeni Kent Merkezi arasında uzanan 8 kilometrelik kıyı şeridine geldi.

Körfez Sevindikli Kutluca arasına beton yol yapıldı!

Çalışmalar kapsamında köy yollarını da yenileyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Körfez ilçesi Sevindikli ve Kutluca köyleri arasında beton yol çalışması yapıyor.

Körfez Sevindikli köyü nerede Haberi

Körfez Sevindikli köyü nerede

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, köylerde ihtiyaç duyulan yapıları vatandaşların hizmetine sunuyor. Bu doğrultuda Körfez Sevindikli köyünde 3 bin 351 metrekare alan üzerinde yapılan kültür merkezi, toplam bin 212 metrekare kullanım alanına sahip olacak. Tek katlı olarak inşa edilecek yapının 16 araçlık otoparkı da bulunacak. 


432 METREKARE DÜĞÜN SALONU

Temel çalışmaları başlandığı Kültür Merkezi, düğün salonu, fuaye, sahne, gelin odası, ofis, mescit, tuvaletler, 2 adet sınıf, öğretmen odası, çay ocağı, sistem odası, mutfak ve terastan oluşacak. Düğün salonu 432 metrekare alana sahip olacak. 


Manşet...