05 / 05 / 2024

Körfez Termal balıkesir projesi

Körfez Termal balıkesir projesi

Balıkesir Edremit'te Körfez GYO tarafından inşa edilen Körfez Termal 13 bin TL'den başlayan fiyatlarla devremülk sahibi olunabiliyor.

Milli Emlak'tan büyük fırsat! Balıkesir Bandırma'daki imarlı arsayı satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Balıkesir ili Bandırma ilçesi, Dutliman Köyü  Mahallesi'ndeki imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 1 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Milli Emlak'tan büyük fırsat! Balıkesir'de konut alanı imarlı arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir'de konut alanı imarlı arsa satıyor. İşte söz konusu ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

Balıkesir Gönen'de kiralık ev stoku azaldı!

Türkiye'nin genelinde yaşanılan kiralık ev sorunu Balıkesir Gönen'i etkiledi. İlçe genelinde çok sayıda vatandaş kiralık ev arayışına girerken bölgede neredeyse kiralık ev kalmadı. 

Balıkesir'de konut fiyatları ikiye katlandı!

Türkiye’nin tüm kentlerine değerleme hizmeti sunan Bilge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ahu Minareci Küçükağa, Balıkesir'deki konut fiyatları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Balıkesir'de 16.1 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir'de yer alan iki adet arsayı 16 milyon 100 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Balıkesir meydan projesinin ilk etabı tamamlandı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir meydan projesinin ilk etap çalışmalarını tamamladı. 6 ayda yapımı biten proje alt yapı sorununu çözdü.

Körfez GYO Körfez Termal Devremülk Tesisi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir İli, Edremit İlçesi Güre Mahallesinde kain Körfez Termal Devremülk Tesisi 2020 yıl sonu satış ve kira değer tespiti raporu yayınlandı.

Körfez GYO Körfez Termal Devremülk Tesisi değerleme raporu!

Körfez GYO, Balıkesir İli Edremit İlçesi Güre Mahallesinde bulunan Körfez Termal Devremülk Tesisine ilişkin Revize Değerleme Raporunu yayınladı. 

Balıkesir’in deprem master planı hazırlanıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, "Balıkesir’in deprem master planını hazırlamak için süreç başlattık. Bu kapsamda Balıkesir’in yapı stokunu inceliyor, hangi noktaların kentsel dönüşüme ya da sağlıklılaştırma çalışmalarına ihtiyacı olduğunu tespit ediyoruz" dedi...

Körfez GYO Körfez Termal Devremülk 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Balıkesir ili Edremit ilçesi Güre Mahallesi 1 parsel 404 adada kain Körfez Termal Devremülk Projesine ilişkin 2019 yılı değerleme raporunu yayınladı...

Balıkesir’in deprem tehlikesi İstanbul’dan daha yüksek!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Balıkesir İl Temsilci Yardımcısı Aykan, "1000 yılda bir kırılması gereken Balıkesir-Gökçeyazı fay segmenti, 2000 yıldır kırılmamış. Her an kırılabilir. Balıkesir’in deprem tehlikesi İstanbul’dan daha yüksek" diye konuştu...

Balıkesir'de imar planları depreme yönelik hazırlanmalı!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Jeoloji Mühendisleri Odası Balıkesir İl Temsilci Yardımcısı Aysun Aykan, "1000 yılda bir kırılması gereken Balıkesir-Gökçeyazı fay segmenti, 2000 yıldır kırılmamış. Her an kırılabilir. Balıkesir'in deprem tehlikesi İstanbul'dan daha yüksek" dedi...

Körfez Termal Devre Mülk ekspertiz raporu 2018!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Körfez Termal Devre Mülk projesine ait ekspertiz raporunu KAP'ta yayınladı...

Körfez Termal balıkesir projesi Haberi

Körfez Termal balıkesir projesi

Körfez GYO imzasıyla Balıkesir Edremit Güre Mahallesi'nde inşa edilen Körfez Termal projesi Körfez Köprüsü ve İzmir Otoyolu sonrası İstanbul’dan 3,5 saat sürüyor. 


Balıkesir Körfez Termal projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon çatı dubleksi, 4+1 bahçe dubleksi gibi çeşitli daire alternatiflerine yer veriliyor. 


Güre’nin 11 km’lik sahilindeki Körfez Termal projesinde devremülk fiyatları 13 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Körfez Termal'de yüzde 1 KDV avantajı sağlanıyor. 


Körfez Termal’deki daireler tapulu devre mülkler olduğu için, devre tatillerde olduğu gibi dairenin kullanım süresinde 29 yıl, 49 yıl vs. gibi herhangi bir zaman sınırlaması bulunmuyor. Tapu sahibi ilgili devre mülkü satma, devretme, kiraya verme veya miras bırakma hakkına sahip.


Körfez Termal iletişim:

Web: http://www.korfeztatil.com.tr

Tel: 444 68 05

Öznur YASLI /...