27 / 05 / 2024

körfez ülkeleri gayrimenkul sektörü

körfez ülkeleri gayrimenkul sektörü

Keyshead International Yönetim Kurulu Başkanı Toygar Özgüler; her geçen gün yatırımcıların ilgisini daha da çeken Türkiye’nin Körfez ülkelerin markajı altında olduğunu söyledi.

Körfez Panorama İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Körfez Panorama İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mehmet Necip F. Gümüş tarafından kuruldu.

Körfez ülkeleri Avrupa'da gayrimenkule yatırım yapıyor!

Ortadoğu Araştırmaları Merkezi'nin (ORSAM) raporuna göre; Körfez ülkeleri Avrupa'da en çok gayrimenkul alanında yatırım yapıyor. 

Kocaeli Körfez'de 10 milyon 585 bin TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Körfez Belediye Başkanlığı, Kocaeli Körfez'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 10 milyon 585 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Körfez Dünya Gayrimenkul Turizm Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!    

Körfez Dünya Gayrimenkul Turizm Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Levent Lezgin Kılınç tarafından kuruldu.

Körfez'de 13.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü,  Kocaeli İli, Körfez İlçesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 13 milyon 914 bin TL olarak belirlendi. 

BOSS4 Gayrimenkul projelerini Körfez bölgesine tanıttı!

BOSS4 Gayrimenkul, IREXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katıldı. Şirket fuar kapsamında yeni projelerini Körfez ülkelerindeki yatırımcılara tanıttı...

İsrail'den Körfez ülkelerine demiryolu projesi planı!

Tel Aviv yönetimi, uzun zamandır yapmayı planladığı İsrail ve Suudi Arabistan'ı kapsayan Körfez ülkeleri arasında demiryolu inşa edilmesine yönelik planını açıklayacak.

Yeşil GYO'nun Körfez'deki gayrimenkulünün revize değerleme raporu!

Yeşil GYO Kocaeli, Körfez'de bulunan 21 adet parsele ilişkin 2017 yıl sonu değerleme raporunun revizesini yayınladı...

Kocaeli Körfez'de 7.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Kocaeli İli Körfez İlçesi, Yarımca Şuyulandırma Mahallesi, Köyüstü Mevkii'nde yer alan gayrimenkul 7 milyon 553 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Gayrimenkul Fuarı'na Körfez ilgisi yoğun!

Yerli ve yabancı firmaların katılımıyla açılan Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'ne Körfez'den yoğun ilgi geldi..

Kocaeli Körfez'de 7.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Kocaeli İli Körfez İlçesi Yarımca (Şuyulandırma) Mahallesi,  Kabakoz mevkiinde yer alan gayrimenkul 7 milyon 616 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Emlak Konut Körfez'deki gayrimenkulünün 2017 değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut GYO Kocaeli Körfez Yarımca Mahallesi'nde yer alan 4 adet parselin 2017 yıl sonu değerleme raporunu KAP'ta yayınladı. 

Gayrimenkul sektöründen yabancı yatırımcılara fırsat!

Amad Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Al Duhaim, tüm Körfez ülkeleri yatırımcılarının Türkiye’ye güveninin tam olduğunu belirtti. Al Duhaim, Türkiye’de özellikle gayrimenkul sektörünün yabancı yatırımcılara büyük fırsatlar sunduğunu söyledi.

körfez ülkeleri gayrimenkul sektörü Haberi

körfez ülkeleri gayrimenkul sektörü

Dünya genelinde 8 ülkede 20’den fazla şubeyle yabancılara A’dan Z’ye gayrimenkul danışmanlığı hizmeti veren Keyshead International Yönetim Kurulu Başkanı Toygar Özgüler; her geçen gün yatırımcıların ilgisini daha da çeken Türkiye’nin Körfez ülkelerin markajı altında olduğunu söyledi. 


Mütekabiliyet yasasıyla birlikte Türkiye’nin yabancı yatırımcılara kapısını aralamasıyla gayrimenkul sektörü iyiden iyiye hareketlendi. Aşaği yukarı her10 yılda bir yatırımcı portföyünün değiştiğini dile getiren Keyshead International Yönetim Kurulu Başkanı Toygar Özgüler; bu yıl yabancı yatırımcıların sadece yatırım amacıyla değil, yerleşme düşüncesi ile Türkiye’de gayrimenkul yatırımı yaptıklarını dile getirdi. 


Türkiye’de Gayrimenkul Sahibi Olmak Kaçırılmayacak Bir Fırsat

Gerek sahip olduğu jeopolitik konumu nedeniyle, gerek doğal güzellikleriyle iş hayatını, doğayı, alışverişi, eğlenmeyi, dinlenmeyi bir arada sunan ender ülkelerden biri olan Türkiye’nin yabancı yatırımcılar için hep cazip bir seçenek olduğunu dile...