05 / 05 / 2024

Körfez üst yapı çalışmaları

Körfez üst yapı çalışmaları

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Körfez genelinde yol yapım, sokak ve kaldırım yenileme çalışmaları sürdürülüyor.

Körfez Hereke için yapılan projeler mecliste!

Kocaeli'nin Körfez ilçesine bağlı Hereke beldesi için yapılan projeler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Körfez ülkeleri Avrupa'da gayrimenkule yatırım yapıyor!

Ortadoğu Araştırmaları Merkezi'nin (ORSAM) raporuna göre; Körfez ülkeleri Avrupa'da en çok gayrimenkul alanında yatırım yapıyor. 

Körfez'de itiraz reddedildi, yıkıma başlandı!

Kocaeli Körfez Güney Mahallesi’nde bulunan 5 katlı bina için yasal sürecin tamamlanmasıyla beraber Körfez Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkım çalışmalarına başlandı.

Körfez'de 10 ayda 26 riskli yapı yıkıldı!

Körfez Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından 2019 yılının ilk 10 ayında 26 riskli yapının yıkım işlemi tamamlandı. 5 yapı için ise süreç devam ediyor.

Körfez Yüksek Hızlı Tren Projesi meclis gündeminde!

Kocaeli Körfez ilçesi Mimar Sinan Mahallesi Yüksek Hızlı Tren Projesi kapsamında gerekli olan alt ve üst geçitlerin yapılmaması TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Tükkan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Körfez'de orman içine yapılan kulübeler yıkılıyor!

Körfez'de orman içerisinde yapılan kulübeler yıkılmaya başladı. Körfez Belediyesi, İlimtepe Mahallesi'nde dere yatağı kenarlarına ve ormanlık alan içine kurulan kulübeleri yıkmaya başladı.

Apaydın Yapı Dekorasyon Körfez'e açılıyor!

Türkiye’nin hemen her bölgesinde anahtar teslim projeleri ile inşaat alanında faaliyetlerini yürüten Apaydın Yapı Dekorasyon, Körfez ülkelerine açılmayı planlıyor.

Kocaeli Körfez'den Ağva'ya yol yapılacak!

Kocaeli'nin Körfez İlçesi ile İstanbul Şile'nin tatil beldesi Ağva'ya yol yapılacak. Körfez ile Ağva arasındaki yol 65 kilometreye düşecek.

Pamukkale'den üst yapıya 20 milyon liralık yatırım!

Pamukkale Belediyesi'nce, 2016'da üst yapı için yaklaşık 20 milyon liralık yatırım yapıldığı açıkladı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, üst yapı açısından ilçe genelinde birçok çalışma yaptıklarını belirterek çalışmaların 2017'de de devam edeceğini söyledi.

Körfez Belediyesi meclis toplantısında arsa ve arazi konuşuldu!

Kocaeli Körfez Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısında gerginlik en üst düzeye çıktı. Muhalefet, Başkan Baran’a yapılan özelleştirmeleri sordu. Fevzi Canbaz’ın konuşması Başbakan’a hakaret olarak yorumlandı, CHP’li üyeler Baran’a yargıya gideceklerini söyledi.

Kayseri Büyükşehir'den ERÜ'ye üst yapı desteği!

Büyükşehir Belediyesi trafiğin daha düzenli akması için kurumlara da alt ve üst yapı desteği sunuyor. Bu kapsamda Erciyes Üniversitesi'ndeki yol düzenlemeleri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldı.

Körfez'de üst yapı çalışmaları devam ediyor!

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Körfez genelinde yol yapım, sokak ve kaldırım yenileme çalışmaları sürdürülüyor.

Körfez Belediye Meclisi'nin Nisan ayı olağan toplantısı yapıldı!

Körfez Belediye Meclisi, 2016 Nisan ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran başkanlığında yapılan toplantıda 27 gündem maddesi ele alındı.

Körfez üst yapı çalışmaları Haberi

Körfez üst yapı çalışmaları

Körfez Belediyesi, ilçe genelinde başlatılan üst yapı çalışmalarına devam ediyor. Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Körfez genelinde yol yapım, sokak ve kaldırım yenileme çalışmaları sürdürülüyor. Kısa bir süre önce Yukarı Hereke Karanlık Dere Mevkinde bulunan, Zor ve Mesken sokakta devam eden asfalt serim çalışmaları tamamlanarak vatandaşın kullanımına açıldı. Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Denli yapılan çalışmaları, Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte inceledi. Çalışmaları büyük bir titizlikle inceleyerek yetkililerden bilgiler alan Denli, ’’Körfez’i modern cadde ve kaldırımlarla donatarak kenti daha yaşanılabilir hale getireceğiz" şeklinde konuştu.


Milliyet...