10 / 05 / 2024

körfez yapı denetim firmaları

körfez yapı denetim firmaları

Körfez Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Körfez'de inşaat faaliyetlerinde çeşitli çalışmalar gerçekleştiren yapı denetim firmalarıyla toplantı yaptı..

Körfez Belediyesi yapı denetim firmalarıyla görüştü!

Körfez Belediyesi İmar Ve Şehircilik Müdürlüğü, Körfezde inşaat faaliyetlerinde çeşitli çalışmalar gerçekleştiren yapı denetim firmalarıyla toplantı yaptı.Körfez Belediyesi toplantıya imar ve Şehircilik Müdürü Ömer Sayar, Yapı Ruhsat Şefi Fatih Gümüş katı

Ms Taşkıran Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ms Taşkıran Yapı Denetim Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Salih Taşkıran tarafından kuruldu.

Kızkulesi Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Kızkulesi Yapı Denetim Limited Şirketi Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Yılmaz tarafından kuruldu.

Kılıçkent Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçkent Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Serhat Kılıç tarafından kuruldu.

Kınay İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Kınay İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Esenler'de Furkan Kınay tarafından kuruldu.

Körfez Hereke için yapılan projeler mecliste!

Kocaeli'nin Körfez ilçesine bağlı Hereke beldesi için yapılan projeler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Körfez ülkeleri Avrupa'da gayrimenkule yatırım yapıyor!

Ortadoğu Araştırmaları Merkezi'nin (ORSAM) raporuna göre; Körfez ülkeleri Avrupa'da en çok gayrimenkul alanında yatırım yapıyor. 

Körfez'de 10 ayda 26 riskli yapı yıkıldı!

Körfez Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından 2019 yılının ilk 10 ayında 26 riskli yapının yıkım işlemi tamamlandı. 5 yapı için ise süreç devam ediyor.

Bakanlık'tan 667 yapı denetim firmasına 2,1 milyon TL ceza!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bakanlık tarafından inşaat denetimlerini yapan bin 667 yapı denetim kuruluşundan, işlemlerinde aykırılık tespit edilenlere Temmuz'a kadar 2 milyon 148 bin 240 lira tutarında cezai işlem uygulandığını açıkladı.

Körfez'de orman içine yapılan kulübeler yıkılıyor!

Körfez'de orman içerisinde yapılan kulübeler yıkılmaya başladı. Körfez Belediyesi, İlimtepe Mahallesi'nde dere yatağı kenarlarına ve ormanlık alan içine kurulan kulübeleri yıkmaya başladı.

Apaydın Yapı Dekorasyon Körfez'e açılıyor!

Türkiye’nin hemen her bölgesinde anahtar teslim projeleri ile inşaat alanında faaliyetlerini yürüten Apaydın Yapı Dekorasyon, Körfez ülkelerine açılmayı planlıyor.

Kocaeli Körfez'den Ağva'ya yol yapılacak!

Kocaeli'nin Körfez İlçesi ile İstanbul Şile'nin tatil beldesi Ağva'ya yol yapılacak. Körfez ile Ağva arasındaki yol 65 kilometreye düşecek.

Kavacık Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Kavacık Yapı Denetim Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Süleyman Akgün imzasıyla kuruldu.

Körfez GYO 2016 yılı sınırlı denetim raporunu yayınladı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. 2016 yılı ara dönem sınırlı denetim faaliyet raporunu bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

körfez yapı denetim firmaları Haberi

körfez yapı denetim firmaları

Körfez Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Körfez'de inşaat faaliyetlerinde çeşitli çalışmalar gerçekleştiren yapı denetim firmalarıyla toplantı yaptı. Körfez Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya İmar ve Şehircilik Müdürü Ömer Sayar, Yapı Ruhsat Şefi Fatih Gümüş'ün yanı sıra Körfez'de hizmet veren mimar ve mühendisler ile yapı denetim firması temsilcileri katıldı. Yapı denetim firmaları çözüme kavuşturulması adına taleplerini İmar ve Şehircilik Müdürü Ömer Sayar'a iletirken Yapı Ruhsat Şefi Fatih Gümüş, kentin inşaat faaliyetleri konusunda söz sahibi olan kişilerle ortak bir dil oluşturmayı amaçladıklarını ifade etti. 


Kocaeli...